pipi in pat, fetita 8 ani jumate
fetita mea de 8 ani jumate inca mai face uneori, noaptea, pipi in pat. Daca o scol eu sa mearga la toaleta, merge dar nu se trezeste. Se simte vinovata si incearca sa ascunda accidentul.
Sunt ingrijorata si as vrea macar un sfat. I-am facut analize sa vad daca are infectii urinare dar au iesit bune.
MULTUMESC!
Sunt ingrijorata si as vrea macar un sfat. I-am facut analize sa vad daca are infectii urinare dar au iesit bune.
MULTUMESC!
3 comentarii
Problema aceasta se cheama enurezis nocturn si copilul o are datorita unui factor stresant.
de aceea este bine sa o vada un psihiatru care sa o ajute sa isi dea seama ce o streseaza.
Problema se poate rezolva daca se elimina factorul stresant.
Sanatate multa!
de aceea este bine sa o vada un psihiatru care sa o ajute sa isi dea seama ce o streseaza.
Problema se poate rezolva daca se elimina factorul stresant.
Sanatate multa!
ŞI EU AM AVUT UN COPIL CU CARE AM AVUT PROBLEME PÂNĂ PE LA 16 ANI. AM FOST CU EL LA BUCUREŞTI ŞI ÎMI SPUNEA CĂ NU ARE NIMIC. APOI AM HOTĂRÂT ŞI AM MERS LA UN PREOT. I-A CITIT DE TREI ORI 8AM MERS TREI VINERI LA RÂND) LÂNGĂ MASA DIN ALTAR (E BĂIAT) ŞI CUM I-A CITI A TREIA OARĂ NU A MAI FĂCUT NICIODATĂ PE EL. ŞI LUI TOT DE LA O SPERITURĂ I S-A TRAS, TOT CEVA PE BAZĂ DE STRES A FOST. I-AM FĂCUT PENICILINĂ LA 3 ZILE DE LA NAŞTERE ŞI DE ATUNCI ÎMI RĂMĂSESE SPERIAT. ÎNCERCAŢI ŞI LA UN PREOT. NU VĂ COSTĂ NIMIC. ŞI NU UITAŢI FĂRĂ DUMNEZEU NIMIC NU SE REZOLVĂ!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1somn agitat si urineaza in pat
- 4enurezis nocturn - copil 6 ani
- 11enurezis nocturn
- 3Enureuzis nocturn la adolescenti.
- 3baiat de 10 ani, cand se sperie urineaza in pat
- 11la 8 ani face pipi in pat noaptea
- 0copil 4 ani - enurezis diurn
- 2fetita mea este foarte slaba
- 4medicii nu gasesc un raspuns.. probleme cu urinatul in pat la adult
- 3ajutor! copil de 10 ani inca face pe el
- 8urinare in pat noaptea