Fetita 8 luni nu ia in greutate
Buna ziua, am o fetita de 8 + care are greutatea de 8200g de 2 luni sta la aceeași greutate, a fost născută cu 3370 si este alaptată la sân, în primele luni a luat mult în greutate, am început diversificare la 5 luni jumate la sfatul pediatrului, problema este ca ne chinuim mult cu mâncarea de la început, deoarece ia 3-4 lingurițe din orice si gata, tot la sân ajungem, dar cred ca sânul nu mai este atat de consistent. Noaptea încă mănâncă sân de 3-4 ori, se trezește odată la 3 ore si plânge până trebuie să îi dau, deci nu pot sa ma odihnesc, ea e vioaie pășește daca o țin se rostogolește tot patul dar in 4 labe nu vrea sa stea.Am observat ca are un pic părul uscat si tocit, de altfel si rar, și de când sa născut are vene mici pe față și pe spate, oare are vreo carență? Momentan ii dau doar vitamina d și osanit granule la nevoie ca vin si dinții de sus. Următorul control la pediatru este in martie fiind in Germania, momentan suntem in Romania și întrebarea este oare sa mergem aici la un pediatru? Mulțumesc
1 comentarii
Mergeti la un pediatru pt mai multe detalii. Dar uneori cand ei incept a merge si a face multe lucruri nu mai iau asa mult in greutate. Dar nu e bine nici sa stagneze.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fetita mea nu ia in greutate
- 5bebelus de 2 luni a luat prea mult in greutate
- 10despre copii - greutatea
- 3luare in greutate la 3 luni
- 5sugar 3 luni jumate si cantareste 5, 870 g
- 2dezvoltarea bebelusului
- 1greutatea la bebelus de 6 saptamani
- 0buna ziua!bebe 6luni a inceput sa piarda in greutate
- 0Greutatea bebelusului
- 1Greutate bebe
- 1Greutate sugar 3 luni