vegetatii adenoide.. dupa doua zile de la operatie e normal sa faca febra 38.5?
va rog sa-mi raspundeti daca dupa doua zile de la operatie e normal sa faca febra 38.5 si sa-i curga nasul prin somn niste secretii purulente?
6 comentarii
Da. febra este raspunsul la interventia chirurgicala.. poate dura 3-5 zile.
sper ca avetiun tratament cu antibiotic. eurespal si picaturi in nas.
secretiile abundente vorbesc despre faptul ca Polipii infundau nasul sui nu au permis circulatia aerului fapt ce a dus la stagnarea secretiilor in sinusurile fetii. acum acele secretii se dreneaza..
trebue administrate picaturi in nas.. si suflat bine nasul.. fiecare fosa nazala separat!
sper ca avetiun tratament cu antibiotic. eurespal si picaturi in nas.
secretiile abundente vorbesc despre faptul ca Polipii infundau nasul sui nu au permis circulatia aerului fapt ce a dus la stagnarea secretiilor in sinusurile fetii. acum acele secretii se dreneaza..
trebue administrate picaturi in nas.. si suflat bine nasul.. fiecare fosa nazala separat!
nu mi-a dat nici un fel de antibiotic crede-ti ca ar trebui sa consult un medic?sau imi puteti spune ce antibiotic sa-i dau
este firesc ca medicul care va operat sa stie ca copilul face febra.
asa este corect !
Nu pot sa.mi asum raspunderea sa indic untratament acum.. imediat dupa interventie, fara sa vad copilul !
asa este corect !
Nu pot sa.mi asum raspunderea sa indic untratament acum.. imediat dupa interventie, fara sa vad copilul !
vegetatii adenoide pt Dr Flueraru Valeriu va rog sa-mi raspundeti e normal ca dupa 2zile de la operatia de polipi sa faca febra de 38.5 ii curge nasucul si tuseste baietelul are 4ani.Tin sa precizez ca eu de vreo 4zile sunt racita tusesc si imi curge nasul
Cu siguranta este o supra infectie peste interventia chirurgicala !
trebue un tratament cu antibiotic, antiinflamator, aspiratii secretii nazale, colargol de 1 % 2-3 pic la 8 ore !
trebue un tratament cu antibiotic, antiinflamator, aspiratii secretii nazale, colargol de 1 % 2-3 pic la 8 ore !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7rosu in gat si febra mica
- 3operatie de menisc... febra, transpiratii nocturne foarte abundente
- 2febra moderata de 6 luni
- 6nasuc infundat, raceala, temperatura, rosu in gat...
- 1febra ciclica lunara
- 2premenopauza febra 37, 5??
- 5Amigdale marite la copil + febra
- 3aciclovir... febra, frisoane, durere de gat
- 1febra mare si dureri de cap
- 7transpiratie excesiva noctura insotita de frisoane, temperatura de 35 C, oboseala
- 0Febra seara si noaptea
- 2febra de 5 zile la fetita 1 an si 3 luni
- 4Febra sub 38 si stare generala proasta
- 6interpretare analiza urina, rog o parere
- 1dureri mari in git si febra de 5 zile!!
- 0Febra mare timp indelungat, diagnostic inca nestabilit
- 3Temperatura de peste 38 de o saptamana
- 27am febra in continuu cu frisoane, nas infundat, mi s-a umflat gatul si diaree
- 5febra dupa tratament cu antibiotic
- 1De ce fetita mea de 17 ani face febra daca leucocitele sunt in limitele normale?
Mai multe informații despre: Febra
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: