senzatie de ace in tot corpul, piele fierbinte
De vreo 2 sapt. simt intepaturi in tot corpul, in nas, in urechi, peste tot, simt parca sunt toata amortita, ma arde pielea, ma simt fierbinte, vb aia ca si cum ar fierbe sangele in mine, la contactul cu apa imi apar un fel de pete sub piele, ma dor, talpile parca imi ard, eu care eram tot timpul rece la picioare, acum ma trezesc noaptea ca arunc plapuma de pe mine, mai precizez ca am o operatie la coloana cervicala, poate fi de la coloana sau e o alergie?banuiesc de la pur, dero, sampon, sapun?e posibil sa fie de la mancare?mereu simt ca si cum as avea curent in corp(chiar schimbam o lenjerie care sigur avea supraelastic si cand am tras cearsaf pe cearsaf parca mi s-a descarcat curent in palma), am senzatia de arsura si in gura, la fel si ochii, intepaturi peste tot, medicamente nu iau decat bisogamma(imi creste pulsul f repede) si rar cate un algocalmin, altceva nimic, multumesc anticipat pt sfaturi, raspunsuri
2 comentarii
Luati un antialergic si vedeti daca trec simptomele si atunci inseamna ca este o alergie la vreun aliment pe care il consumati mai des !
multumesc pt parere, intre timp am fost la medic, mi-a pus diagnosticul de cutix marmorata, piele marmorata, dar m-ar interesa sa aflu daca la acest diagnostic te inteapa pielea, nu mi s-a recomndat nimic pt piele
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5in urma unei raceli, am ramas cu o stare subfebrila
- 7Durere de cap si febra!
- 5ajutati-ma.. infectie urinara la copil + anemie
- 1dureri de gat si febra
- 33amigdale umflate... ce sa fac?
- 6Candida SPP - ce semnifica?
- 6Amigdalita pultacee.. ma doare foarte tare gatul si nu pot sa inghit
- 8temperatura de 35.5 dupa febra si transpiratie rece va rog raspundeti!
- 1febra interioara?
- 1febra, frisoane, varsaturi, bilubirina marita
- 4tulburari intestinale, diaree asociata cu constipatie, febra + balonare
- 1dureri mari in git si febra de 5 zile!!
- 3Temperatura de peste 38 de o saptamana
- 3Simptome gripale de de durata mai lunga decat de obicei sau ceva mai periculos?
- 3Febra mare. Ajutor ! Splenectomie !
- 1Simptome: febra, frisoane, stare de rau
- 2Gripa sau ceva mai grav?
- 1De ce fetita mea de 17 ani face febra daca leucocitele sunt in limitele normale?
Mai multe informații despre: Febra intepaturi ale pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: