extrasistole ventriculare

777 comentarii 1 2 ..... 567 ..... 25 26 Înainte ›
0
24-01-2009, ora 17:17
PuiuCris
Nu este medic/terapeut
PuiuCris
Va sarut, bine v-am gasit si La multi ani! Prezumand ca toata lumea e bine mersi (in viata! ha ha ha!), va aduc la cunostinta ca grupul se va infiinta curand. Lipsa de timp liber a determinat aceasta intarziere si sunt sigur ca voi intelegeti acest lucru. Am citit cateva post-uri si vad ca tot despre esv-uri vorbiti, care mai decare afectat de chestiune. Deasemenea va informez ca tot cu Gordon's dry gin ma tratez si n-as schimba cu nimic in lume deoarece vad ca fonctioneshte. Merge si un Concor de 5 dimineata pe racoare, seara un vin rosu si o partida de.rumy...sau cine stie...ce mai pica. Va tin la curent. 380 alternativ...INtre timp...daca stiti vre-o garsonerie sau ceva cumsecade de inchiriat in Bucuresti, va rog cu tot respectul sa-mi dati de veste. Revin cu adresa grupului in care trebuie sa va inscrieti. Pupici.
0
24-01-2009, ora 20:10
adrian11
Nu este medic/terapeut
adrian11
Buna ziua.sint si eu un posesor de extrasistole ventriculare si de ceva timp citesc cu interes acest forum.si va spun sincer ( nu as vrea sa fiu ipocrit) dar m-am bucurat ca mai gasesc suferinzi asemeni mie...si mia ales care se mai consulta unul cu celalalt.din pacate observ ca cele mai bune sfaturi le are puiu cris care e capabil sa ia totul in gluma sau o persoana care a scris ca doza ce amai mare de nesimtire(fata de ce ne inconjoara cred, nu?) e cel mai bun tratament.
la mine au debutat de vreun an si e chiar serios...au inceput brusc si de atunci nu au cedat teren in fata tratamentelor...si va asigur ca am avut parte de consulturi de specialitate la cel mai inalt nivel...
nu se lasa si pace...fac cite 7000 pe zi.dar spre deosebire de inceput cind faceam si noaptea acum noapte sint mai rare ceea ce ma face sa cred ca totusi phicul isi are rolul sau.si daca fac putin efort in cursul efortului ispar..asa ca atunci cin am multe ma apuc de fac flotari(ha ha ha), , , am purtat de 5 ori holter si au fost la fel...am incercat sa imi fac studiu electrofiziologic atit la tm cit si in ungaria dar mi s-a spus ca nu are rost daca nu am cel putin 20000 pe zi!!!..asa ca dupa ce am trecut prin toate antiaritmicele posibile...am ajuns la sotalol de 80 de doua ori pe zi si xanax( din proprie initiativa).au scazut de la 7000la 4000 si la sfirsitul lunii imi mai pune un holter sa vedem.culmea e ca pe biletul de consultatie ( dupa ce au dus rezultatul holter) am scri:diagnostic: rare extrasistole ventriculare...rare? 7000?
parerea mea acum dupa ce m-am mai urmarit nitel e ca phihicul influenteaza masiv..dar de unde doza aia de nesimtire pe care trebuie sa o ai fata de tot ce te inconjoara ca sa poti sa eviti toata nebunia asta?
0
24-01-2009, ora 20:39
adrian11
Nu este medic/terapeut
adrian11
am un raspuns si pt daniel...grandaxinul iti va provoca agitatie...si crede-ma daca nu esti un tip agitat vei fi.de aceea nu se ia dupa ora 17.pt ca nu vei putea dormi...si eu contimui sa cred ca odihna si lipsa de stres face 40 la suta din tratament.xanaxul in schimb e un anxiolitic bun.creaza dependenta in foarte mare majoritate din cazuri din pacate.dar si ciocolata creaza dependenta, nu? asa ca intre doua rele trebuie sa il alegi pe cel mai mic...o usoara dependenta de xanax..sau o posibila tahicardie ventriculara pe fond de agitatie si stres?
0
25-01-2009, ora 00:00
Daniel Sarba
Nu este medic/terapeut
Daniel Sarba
Am intrerupt oricum tratamentul cu Grandaxin, din cauza ca am resimtit niste dureri in regiunea inimii. Am intrerupt tratamentul si cu Concor, din cauza ca tot aveam amorteli in maini noaptea dupa o luna de tratament. Am inceput tratament cu Lokren. Mi se pare mai bun decat Concor. Nu mai am amorteli in maini, dar tot ma trezesc noaptea si greu mai pot readormi. Daca nu ma astampar nicicum am sa recurg si eu la Xanax. Se zice ca este cel mai bun. Cred ca Concorul si-a facut bine treaba in sensul ca nu mai am extrasistole (chiar am uitat de ele), pulsul e super ok, nu l-am mai prins peste 80. Dar extrasistolele sunt doar un efect al anxietatii, de aceea consider ca topicul acestui forum "extrasistole ventriculare" nu prea se potriveste pentru noi. Cel putin am inteles ca majoritatea de aici trag catre anxietate, iar extrasistolele sunt doar un efect enervant.
Cat despre anxietate, ati incercat vreunu psihanaliza? sau ceva in domeniu. Cica in 3 luni, un psiholog te poate vindeca de anxietate. Un neurolog mi-a spus ca doar 1 % din cei care merg la psihiatru/psiholog sunt nebuni. Deci va rog impartasiti experientele. Eu sunt pregatit sa incerc orice.
0
25-01-2009, ora 13:49
mariusa
Nu este medic/terapeut
mariusa
O zi buna la toata lumea! Sa stii Daniel ca eu am incercat si sedintele de psihoterapie. Dupa ce am dat o gramada de bani si am irosit o gramada de timp, s-a ajuns la concluzia ca " mama, cand te purta in pantec a avut stari de frica si de panica, stari care ti se transmit si tie acum" zise d-na psiholog, cu multa experienta si cu multe recomandari bune. Eu nu spun ca nu ar da rezultate sedintele de psihoterapie, dar nu la noi, unde nu avem psihologi cu experienta unei practici indelungate. In schimb avem psihiatri. Pe acolo nu am ajuns (si sper sa nici nu ajung). Si mai am prieteni care, va spun eu, impreuna cu voi, cei de pe acest forum, fac mai mult decat 100 de psiohologi. Numai bine si multa sanatate!
0
25-01-2009, ora 21:49
adrian11
Nu este medic/terapeut
adrian11
sint si eu de acord cu mariusa. problema cu psihologul nu pre prinde la noi. si nu neaparat din cauza lui ci si din cauza neincrederii cu care il privim din principiu.si poate ca e bine pe moment cind iti descarci sufletul in fata cuiva(ca de multe ori acasa sau in familie poate s-au cam saturat multi si de extyrasistole si de srarile noastre de panica).dar dupa aceea e cam la fel...eu zic ca doar pentru asta e bun psihologul..iti descarci sufletul si nu ii inebunesti pe ai tai...pe el poti sa il inebunesti ca doar e meseria lui, nu?
asa ca sint de acord ca si mie mi-a facut bine ca am citit ceea ce au scris altii aici...am aflat ca nu sint sigur...ca si altora li s-a spus sa ste linistiti dar ei se simt rau in continuare.parca e mai bine cind citesc rindurile de aici decit atunci cind vb cu un psiholog.lokrenul si concorul sint din aceeasi clasa de medicamente...cu acelasi efact.si sa stii ca tratamentul cu netablocante( concor) e singurul acceptat in lumea medicala de toti! pt extrasistole.problema lor e ca iti fac inima sa bata mai rar.mie asta nu imi face bine pt ca atunci incep sa le fac...eu am luat lokren pt tensiune si a fost excelent dar uite ca pt extrasistole nu pre merge la mine.daca tie iyi face bine doamne ajuta...i-al si i-ati gindul de la ele( daca poti)
0
25-01-2009, ora 21:54
adrian11
Nu este medic/terapeut
adrian11
scuzati-mi greselile de ortografie si faptul ca mai maninc cite o litera.nu am luat inca xanaxul si sint agitat((ha ha)
0
26-01-2009, ora 23:31
Daniel Sarba
Nu este medic/terapeut
Daniel Sarba
Am si eu o curiozitate... cum se intrerupe tratamentul cu betablocante? Pe prospect la Concor si la Lokren scrie sa nu se intrerupa imediat tratamentul cu respectivul medicament. Se face ceva diagrama? Sau care ii faza?
Ce efecte secundare are Xanax-ul?
0
27-01-2009, ora 08:46
julie v
Nu este medic/terapeut
julie v
Buna ! Iti raspund pentru ca eu am intrerupt de doua ori betablocantele luate pentru atenuarea extrasistolelor. Prima data am luat Lokren, cam 2 luni, doza prescrisa pentru mine ( 1 tb/zi, dimineata ) dupa care, vazand ca nu mai am esv am sunat-o pe dr. ( fiind din alta localitate )si ea mi-a spus ca pot incepe reducerea dozei pana la a nu mai lua deloc. Adica am luat vreo 10 zile cate 1/2 zilnic, apoi vreo 10 zile cate 1/2 la fiecare 2 zile si tot asa pana l-am intrerupt de tot. Bineinteles ca am inceput din nou sa am esv, dupa vreo doua luni (dar in timpul asta am fost cea mai fericita ca ma simteam din nou bine )si la un alt consult mi s-a dat sotalol de 80 (tot 1tb/zi) pe care l-am dus vreo 4 luni ( mai faceam esv chiar daca luam tratament, mai ales cand eram stresata ) apoi timp de vreo luna si jumatate l-am intrerupt putin cate putin.
De data asta esv-urile au revenit dupa mai mult timp de la intreruperea tratamentului, cam la 4-5 luni, cand tocmai credeam ca mi-am rezolvat problema. dar se pare ca m-am inselat si am ajuns la concluzia ca pastilele nu fac decat sa ne amelioreze ( sau mai rau, sa acopere esv-urile !) asa ca n-am mai luat betablocante, ci doar Ca+Mg si cate 1/2 distonocalm la nevoie si ma gandesc ca trebuie sa abordez altfel problema ! Despre xanax nu stiu ce sa-ti spun ! Eu sunt de obicei impotriva pastilelor de orice fel si crede-ma ca am acceptat cu greu ca am mici probleme cu inima ca sa ma apuc de betablocante. De aceea am si intrerupt de doua ori tratamentul crezand ca pot stapani situatia cu mult calm ( am observat ca starea de nervi mi-a accentueaza !) dar pana la urma am fost cumva invinsa si tot am apelat la distonocalm ( doar in situatii extreme, pentru ca sunt impotriva lor !).Va doresc la toti sanatate si cat mai putine esv !
0
27-01-2009, ora 10:45
nicolle558
Nu este medic/terapeut
nicolle558
Buna! Am mai scris pe forum si am mai spus ce am luat eu.am luat lokren care mi a facut ff rau avem pulsul ff mic si am avut tulburari de ritm cardiac, am avut din nou holter si aveam 4000 de esv in 24 h, dr mi a dat propafenona cite 4 pe zi la ore exacte si pt ca faceam si tensiune mi a dat norvasc cu care ma simt ff bn. La urmatorul holter dupa 1 saptamina aveam 300 esv si dupa 2 luni la alt control cu holter nu mi a mai iesit nici un esv, dar iau in continuare pastile si cred ca nu voi ma irenunta la ele
atit timp cit ma simt bn.multa sanatate la toti si sa auzim de bn.
0
27-01-2009, ora 12:36
Roxyca
Nu este medic/terapeut
Roxyca
Buna!Sa stiti ca eu am luat Xanax aprox 3 sapt.cate 1 tb de 0, 25mg seara pt ca nu puteam dormi, eram f stresata si extrasis.ma enervau si mai tare.Pot spune ca datorita lor am reusit sa dorm si treptat am renuntat la ele, nu mi-au creat dependenta, dar banuiesc ca depinde si de organism.Acum mai iau doar la nevoie seara cate 1/2 de pastiluta.Orice pastila de altfel are efecte secundare.Va doresc multa sanatate!
0
27-01-2009, ora 18:26
adrian11
Nu este medic/terapeut
adrian11
lokrenul e un betablocant.dra aresi un usor efect pe vasele coronare.si deci amelioreaza circulatia cardiaca.la personele ce au probleme cu circulatia inimii intreruperea brusca poate crea robleme legate de circulatie a inimii(dar persoana trebuie sa fie destul de bine afectata de boala) de aceea se recomanda intreruperea brusca.eu am intrerupt treptat scazind dozele cu 1/2 pe saptamina.
in privinta xanaxului eu iau doua de 5mg pe zi...si sint foooorte calm(ha ha ha) dar mai cred ca mai degraba din cauza lui nu mai simt extrasistolele...ndra cred ca le mai fac...peste o saptamina imi pun si eu holterul si vedem...va doresc sanatate
0
27-01-2009, ora 18:38
adrian11
Nu este medic/terapeut
adrian11
doamne chiar si cu xanaxul fac greseli...e de 0, 5 mg.si datorita lor am mai multa rabdare la servici si dorm mai bine.si nu le mai dau asa mare importanta.oricum mie imi fac foarte bine...si ma odihnesc mai bine...nu mai iau lokren ci sotalol si eu sper sa fie bine.psihicul e cel ce conteaza si sint de acor d cu cele scrise mai sus de julie
0
26-02-2009, ora 21:52
mariusa
Nu este medic/terapeut
mariusa
Dragi esv-isti! Se pare ca v-a afectat mai tare criza decat esv-urile, ca in ultima vreme nu ati mai postat nimic. Cred ca e de bine! Dar totusi, mai dati un semn de viata ca altfel cine stie ce ne mai inchipuim. Numai bine si multa sanatate!
0
26-02-2009, ora 23:00
priena
Nu este medic/terapeut
priena
Eu sper sa nu va afecteze criza, ca- ci afectanu- va, declanseaza esv- uri. Si daca totusi va afecteaza, aduceti- va aminte ca nimic nu este mai important ca sanatatea, adunati- va toate fortele interioare si calmati- va! Dragii mei, doar cu calm si nepasare se traieste sanatos! Sa auzim numai de bine si...totusi, mai dati un semn de viata in prag de primavara!
0
27-02-2009, ora 12:29
Roxyca
Nu este medic/terapeut
Roxyca
Buna!Pe mine nu m-a afectat criza ci mai degraba astenia de primavara, noutati nu prea am, esv uneori sunt alteori nu, in functie de starea mea sufleteasca.Chiar si eu ma intrebam ce s-a intamplat de nimeni nu mai scrie nimic...credeam ca ati scapat de ele si atunci repede ati si parasit forumul.Multa sanatate va doresc si primavara care vine sa ne aduca mai multa energie si pofta de viata.Pa pa!!
0
28-02-2009, ora 19:16
gratioasagina
Nu este medic/terapeut
gratioasagina
hi Roxi si Bianca si Nicole...si toata lumea...sint noua aici...si am si eu palpitatii...sint registered nurse si sotul e medic in Detroit...respiram si mincam medicina cum s-ar zice..Am avut 2 copii si palpitatii...nu se intimpla nimic...ziceati ca va e frica...in luna a 8-a am avut 3 zile continuu trigemeny...nu au zis nimic americanii...la camera de garda...cit despre ablatie pentru Bianca...depinde daca doctorii iti pot declansa palpitatiile cind stimuleaza cordul ca sa map punctele in care origineaza extrasistolele..si apoi sa nimereasaca exact punctele alea cind le arde...Ai Wolf Parkinson White poate?...sint forumuri aici si poti afla de la pacienti despre ablatie multi au facut de 2-3 ori ca nu au fost nimerite exact focarele sau au fost mai multe decit medicii au reusit sa stimuleze.era o tipa zicea ca a avut 3 copii si 3 ablatii intre...mai vroia copii inca curajoase americancele...brrrrr..pentru toata lumea ablatia va scapa de palpitatii dar trebuie cateterul ala introdus prin vase pina in inima sa nimereasca punctele de originare a esv.si trebuie sa aveti multe sa vi se faca procedura mii...eu am luat Calciu si magneziu si zinc...si au disparut.cautati medhelp.org la forumscardio..ma bucur ca v-am gasit.
0
28-02-2009, ora 20:47
adrian11
Nu este medic/terapeut
adrian11
in sfirsit mai scie lumea pe forum.sa mai am si eu cui sa ma pling.ei bine de cind nu ne-am auzit am purtata un holter...si am avut doar 2500 de ev in 24 ore...e un lucru bn comparativ cu cele aproape 8000 din toamna, , , , iau mai departe sotalol si xanax(dar in doze mai mici ) si fac esv mai ales daca am mai multe pe cap( si cine nu are in ziua de azi) si seara la culcare.totusi pe holter (mi-au scos diagrama pe oere) noaptea in somn nu am facut...deci? sa fie totil pe fond vegetativ? eu sper sa fie asa.si sa va spun., , doau zile prins in activitati am uitat sa iau sotalol..si c ulmea am facut mai putine extrasistole..dar am observat ca pulsul a crescut si de aceea nu le mai am( e adevarat ca bet blocantele au un efact aritmogen in 5-10 % din cazuri) am sa intreb profesorul..poate renunt...in schimb am descoperit un ceai pe care il beau si care zic eu ca m-a ajutat..e recomandat de un medic...ceai de paducel...eu cred ca si el imi face bine... si am o intrebare pt gratioasagina...in sua ablatia se face cind ai cite esv pe zi? ca si in ungaria sau germania..cind ai peste 20000?.eu marti sint programat la un ekg de efort..sper sa nu am in timpul fortului..asta ar insemna ca totusi sint benigne...
sa nu va astenizati prea tare cu primavara asta ce se apropie...
0
01-03-2009, ora 17:39
mariusa
Nu este medic/terapeut
mariusa
In sfarsit! Bine ca v-ati trezit! Cu sau fara esv, pe acest forum am simtit ca nu sunt singura si va rog sa ma credeti ca am trecut mai usor peste perioadele grele, cu multe esv. adrian11, sa stii ca in timpul testului de efort am facut 1 (una) esv, dar asta nu a insemnat nimic. Asa ca daca vei avea si tu 1 sau 2 sa nu cumva sa crezi ca este din cauze patologice. Eu cred ca mai mult de 80% dintre cei care schimbam impresii pe acest forum, avem aceste esv din cauza stresului si nicidecum din cauze cardiologice. Eu m-am obisnuit cu ele. E adevarat ca de cand nu mai fumez am infinit mai putine. Si am mai observat ceva: sunt influentate si de vreme, mai ales atunci cand se schimba, apar si ele. Va doresc o primavara minunata si multa sanatate!
0
01-03-2009, ora 22:48
gratioasagina
Nu este medic/terapeut
gratioasagina
ptr Adrian..da tot asa 20000...tu ai prea putine am vazut si un miracol..un tip de 25 ani a fost la Universitate din Ann Arbor top 10 aici in America..sa ii faca ablatie si a stat 3 ore in operatie dar in ziua aia nu avea esv...tot ce au facut doctorii nu au putut sa excite focarele care dau esv si nu i-au facut nimic...era asa rau ca mergea cu masina numai pe trasee pe linga spitale mari facuse fobie de frica...si ablatia nu s-a putut...S-a dus la biserica la penticostali romani si s-au rugat si au postit pentru el 2 luni...si a fost vindecat complet.dar trebuie sa crezi.
0
03-03-2009, ora 22:05
gratioasagina
Nu este medic/terapeut
gratioasagina
pentru toata lumea...am citit sute de testimonii in forumuri aici in America si va zic si voua ce am gasit interesant.noi cei ce simtim esv...sintem numai 10%ceilalti nu le simt..desi au si ei..ha...ghinionisti...multi au postat esv coincid cu probleme acuteintestinale gaze regurgitatii indigestie...recomanda Dicarbocalm si Ranitidina..si ceva de gaze...un stomac iritat irita nervul vag care e linga el iar un nerv vag iritat irita inima...unii spun...nas infundat cronic alergii...nu e oxigen destul la inima cronic irita inima...altii cind rid sau se apleaca...diferite miscari...bum esv se crede ca se irita nervul vag prin compresie acuta...si el stimuleaza inima...altii cind fac cura de slabire...redus aport de calorii si minerale...bum esv..recomanda ca mg zinc...altii sint convinsi e zaharul cafeaua conservanti din carne...antibiotice ce se dau la animalele pe care le consumam, zaharul..recomanda numai organic food..stressul dar cine nu are...Multi iau minerale ca mg zn si coenzime Q10 si ceai de hawthorn...beau sucuri cu potasiu.beta blocantele nu opresc esv dar le diminueaza forta le face suportabile...multi descriu ablatia...dar trebuie repetata in multe cazuri.si ca sa califici trebuie sa ai cel putin 20000 esv. Acum o statistica ff interesanta...cineva lucreaza la monitorizare continua ekgsi zice ca90% din pacienti au esv si esa dar nu le simt numai 10%...monitoarele nu le semnaleaza auditiv decit daca sint 3 una dupa alta...altfel nu sint considerate patologie.UNA DUPA ALTA...si atunci daca nu se intra in tahi supraventriculara nu e nimic...si 95%nu se intra...curaj
0
03-03-2009, ora 22:43
Daniel Sarba
Nu este medic/terapeut
Daniel Sarba
Apreciez tare mult postarea ta. Se pare ca sti forte multe despre esv-uri, chiar foarte multe. Poti sa mai detaliezi postarea ta, sa explici mai multe. Apropo, de nervul vag, mie mi se accelereaza pulsul in momentul glutitiei, chiar si cand inghit normal saliva. Nu sunt extrasistole, se accelereaza pulsul pe 3 sau 4 batai, dupa care revine la bataia normala. Am si extrasistole, pentru care iau Lokren (betablocante). Un prieten medic imi zicea ca daca te apesi tare pe ochi sau inghiti fortat, exciti nervul vag care influenteaza bataile inimii.
Ce presupune tratamentul cu CA MG si ZN? Dar cu ceai de hawthorn (nu am baut niciodata un astfel de ceai)?
0
04-03-2009, ora 18:14
gratioasagina
Nu este medic/terapeut
gratioasagina
aia e normal cind inspiri si inghiti...e fiziologic sa fie asa.Daca apesi pe ochi tare se produce bradicardie se incetineste ritmul cardiac...si daca faci masaj pe carotide la git tot bradicardie nu se recomanda sint manevre vagale si se fac numai de doctori...ca se poate produce bradicardie pina la oprirea inimii...alea sint calciu magneziu si zinc..se vinde combinatia asta la farmacie.hawthorn...nu stiu cum se traduce nu am dictionar roman englez...dar arata ca macesele micute rosii...nu stiu daca sint macese sint si pastilute intra la WWw.amazon.com...poti vedea se vind si aparate de monitorizare cardiaca ambulatorie...si de ekg f interesant nu cred ca trimite in Europa dar sa-ti dea o idee ce ma i e pe piata...cred ca se vind si acolo..mn
0
04-03-2009, ora 20:00
mariusa
Nu este medic/terapeut
mariusa
gratioasagina, sa stii ca ceea ce zici la un moment dat - ca esv apar cand te apleci - este perfect valabil si pentru mine. Toti medicii care m-au vazut au spus ca nu are legatura faptul ca apar cand ma aplec, ca este doar o coincidenta, dar nici motivul pentru care apar nu l-au gasit, asa ca...citind cele postate de tine m-am mai luminat. Multumesc! Multa sanatate!
0
05-03-2009, ora 19:01
gratioasagina
Nu este medic/terapeut
gratioasagina
nu e coincidenta...am citit cel putin zeci de testimonii...palpitatii la aplecare, unii cind regurgiteaza..unii cind rid.unii cind fac exercitii...unii..dupa masa...unii zic scade pentru o sec oxigenul la celula cardiaca...si o irita...altii nu..e compresat brusc vagul...aAltii cind merg la veceu se produce manevra valsalva..creste presiunea deasupra la diafragm si asa opresc palpitatiile...Altii zic ca trebuie sa bem 2L de lichide pa zi..cine bea...ca e ceva cu reducerea cantitatii de fluid circulant...se incetineste un tempo umplerea cardiaca si bumm.Altii zic trebuie sa ne schimbam personalitatea...cine plinge la un film dramatic viata lui e o drama...inima lui sare sus si jos cind te superi se sintetizeaza niste hormoni de stres nu mai intru in amanunte ei nu se varsa in singe imediat...se aduna intr-o pungulita in creier pe intelesul vostru...si aia cind se varsa cind e plina in singe cine are tensiune si palpitatii...voi doar ati plins ieri la filmul ala juma de ora...si alalteieri v-ati certat cu sefu...dar culmea ziceti nu am avut nimic atunci...acu peste 3 zile ce palp am...acu vi s-a varsat catec, in singe...cu asta se joaca terapistii va reinvata sa traiti si sa vedeti lumea prin alti ochi...sa aduca o balanta nu munti si vai ci o linie mai dreapta o cimpie...si va invata mecanisme noi cum sa deal cu noi situatii frustratii sicum sa let go pe cele vechi.Daca ne tot gindim toata viata la ce trauma am avut noi sau cine ne-a facut rau...v-am spus eu cu pungutita plina...de hormoni de stress...umpleti-o bine pina la maxim...in fiecare zi daca se poate...si umpleti-i pe psihologi de bani...Spuneti azi...AM UITAT POVESTEA AIA..si pe ala sau pe aia...sper ca va place terapia mea e si pe gratis...sint mai buna ca sotul meu care e profesor doctor la psihiatrie..aici in America...ha ha...va iubesc pe toti si ma rog ptr voi
0
05-03-2009, ora 19:39
gratioasagina
Nu este medic/terapeut
gratioasagina
altceva..se zice ca toate celulele cardiace vor sa preia comanda inimii este o competitie desi avem un sistem bine definit numai pentru asta.toate sint capabile sa genereze imp electrice dar numai unele reusesc...chiar fac niste <potecute>...odata potecuta invatata e greu sa le desveti...si se creaza niste focare daca focarele alea sint arse prin ablatie...teoretic e broblema fixata...dar gaseste acu in carul cu fin...merita incercarea ptr cei cu mii de suv pe zi...la unii problema e chiar in sistemul de contol electric al inimii..ablatia rezolva problema dar ai nevoie de pacemaker.De aia unii nu au mereu palpit. au pauze de luni ani...la un momendat celulele alea isi amintesc cum au luat controlul data trecuta si potecutele si bum...iar.in momentele alea niste factori iritanti pe care i-am descris mai sus apar...si le excita si atunci incep sa fire.cum au facut si inainte...poezia invatata se uita greu.
0
05-03-2009, ora 19:56
Daniel Sarba
Nu este medic/terapeut
Daniel Sarba
Sotul tau e psihiatru, tre sa ai o gramada de sprijin si de informatie. Ce medicamente iei in prezent? Am inteles ca in America e foarte raspandit Xanax-ul. Este bun/sigur acest medicament? Ma gandesc sa incep si eu un tratament cu Xanax, din cauza ca betablocantele actioneaza la efect si nu la cauza.
0
05-03-2009, ora 20:16
gratioasagina
Nu este medic/terapeut
gratioasagina
Atentie ptr toata lumea.am observat ca multi ziceti iau b blocante si la nevoie Distonocalm...Distonocalmul contine si el un b blocant ! ce faceti e propanololul.20mg..va over medicati intelegeti ca luati 2 b blocante in acelasi timp.atunci...ce daca il chiama Distonocalm are b blocant in el...pe linga alte 2 componente va poate cade tensiunea rau si bradicardie mare ATENTIE.Draga Marius spui ca refuzi b blocante dar iei Distonocalm.sa stii ca iei atunci un b blocant...propanolol..in cazul tau cel putin nu ei 2 b blocante fara sa stii...ei numai unul...sanatate
0
05-03-2009, ora 20:44
PuiuCris
Nu este medic/terapeut
PuiuCris
GraceGina...dupa aparenta viteza in care postezi, parca ai fi ICU...sau UPU...cum ii mai zice pe la noi la Rumanie! Sunteti gata sa va dati duhul pierzandu-va in betablocante si alte nebunii dar ati uitat sa pomeniti de autocontrol si de stimularea nucleului hipofizar.centrul de coordonare psihosomatica a starii "de bine".
Hop repede pe Xanax si pe alte tampenii care va pot distruge DE-FI-NI-TIV.
Cu vre-o 6-7 ani in urma recrutam staff medical pentru "afara" si toti sefii de HR ma intrebau ce parere avem despre psihoterapie...eu fiind un tip citit, povesteam tot ce stiam si mare era incantarea tuturor...
Recapitulare...ESV, o problema de conducere nervoasa cu impact asupra inimii, nicidecum o maladie cardiaca. Cel putin nu organica...IN rest, viata e minunata. UN Merlot pe zi face cat toate beta blocantele si deblocantele din lume. Atentie la alimentatie. Atentie mare la supraponderabilitate!!! Performanta uni fizic echilibrat se face prin vointa absoluta. Cine are si cine poate.
0
05-03-2009, ora 21:07
gratioasagina
Nu este medic/terapeut
gratioasagina
el nu e pentru medicamente prescrie doze f mici di cauza side efects si dependenta.eu iau propranolol 20 mg la nevoie...si citeodata seara sa dorm >25 mg Ativan sau lorazepam nu stiu cum il stiu romanii..vedeti toti citeodata...el prescrie Xanax dar doze minime sa vada ce merge ptr pacient...minim..dar vedeti voi orice med celula nerv se obisnuieste cu el si vrea mai mult,...ca o ciocolata...incearca doza cea mai mica o inca ceva da -i timp sa vezi ceva efecte...daca vei vedea.Ativanul meu nu calmeaza palpitatiile...si este un big gun ...Medicamentele astea psichotropice nu opresc palpit.din exp mea personala si a altora dar oamenii le iau ca e ca o ciocolata ptr celula nerv ia ciocolata ca ai fost cuminte azi si nu te-ai mai luptat cu palpitatiile azi uite te simti mai bine psihic azi ii zice gratificatie imediata.Il amortesti si pacalesti putin pentru ca a suportat din nou azi bubuielile alea in piept...psihiatrul tau iti zice invers tu ai panic disorder daca o tinem sub control si palp. dispar...ei nu inteleg ca multi dintre noi nu avem panic disorder ci palpitatiile ne baga in panica cind incep.si facem fobie de la ele...de cite ori facem ceva f placut si apar palp si intram in panica..daca ar fi asa psihotropicele astea ar fixa toate palpit de pe pamint...palpitatiile au fost inaintea panicii nu invers.am fost la o conferinta de psich cu sotul luna trecuta la Sant Antonio...si in numele tuturor ce au palpit am abordat subiecul..Toti cred ca sintem bolnavi de panic disorder..fobii..si nu ca palpit ne baga in astea...toti Ativan (lorazepam)ai avut palpitatii sub Ativan? Da!!.
Adaugă un comentariu / răspuns
777 comentarii 1 2 ..... 567 ..... 25 26 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: