ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

extrasistole ventriculare

777 comentarii 1 2 ..... 22232425 26 Înainte ›
0
20-09-2009, ora 08:33
rogoz daniel
Nu este medic/terapeut
rogoz daniel
Multumesc, miki27, cateodata, o vorba buna face mai mult decat o mie de pastile ( scuzati asemanarea cu alt proverb), dar asa este... Si tie iti doresc MULTA sanatate, ca e cea mai de pret, doar cand incepi s-o n-o mai ai, realizezi practic ce-ai pierdut. Eu asa am fost, am muncit ca un fraier toata viata si m-am stresat non-stop, am luat viata in piept prin strainataturi de la 20 de ani, am avut muuulte bed time, deci si asta conteaza.
Sper din tot sufletul ca peste 30 de ani sa fim tot aici, pe forum, sa ne "plangem" de "micile" noastre probleme, asa sa ne ajute Dumnezeu.
0
20-09-2009, ora 14:58
julie v
Nu este medic/terapeut
julie v
Buna Daniel !
Iti recomand din toata inima sa intri pe http://www.medical-bucuresti.ro/, si vezi ca acolo exista un forum, pe care sa te inscrii, si unde poti posta rezultatele tale la sectiunea cardiologie. Ai sa mai vezi ca exista acolo un OM cu suflet mare, armmdt, care sigur iti va sari in ajutor si te va indruma cum poate el mai bine !

Daca vrei sa te convingi de ce ti-am spus, mai poti intra si pe http://forum.romedic.ro/prod/ablatie_012881.html, unde sunt o groaza de pagini de citit, si unde te poti edifica asupra problemelor ce te ( ne ) framanta de ceva vreme !
Nu mai sta pe ganduri !
Si, oricum, esti un fericit ca nu simti esv-urile !
Eu am aproape 3 ani de cand simt FIECARE extrasistola !
Bine, nu sunt atat de multe ca ale tale, dar totusi...
Mult noroc si sa ne spui ce-ai facut !
0
22-09-2009, ora 13:00
rogoz daniel
Nu este medic/terapeut
rogoz daniel
Buna ziua tuturor...
Ieri am fost la cardiolog. A vazut Holterul EKG si a zis ca 8748 de esv-uri sunt multe, dar nu exagerate ( !!!!). Cica pot fi considerate normale 6-8 esv pe minut. deci si 11500 pot fi ok?!?!?!.
Cum ma asteptam, mi-a marit doza de Concor de 2.5 si Noriprel tot de 2.5 de la 1/2 pe zi la o pastila de Noriprel si la 1 1/2 de Concor, dar deocamdata iau doar o pastila pe zi din ultima. Cand am intrebat de la ce pot avea aceste esv si tahicardii, mi-a zis ca sigur de la stress si de la faptul ca, fiind "un pic" obez ( 190 cm/ 125 kg) am ceva tensiune arteriala mare ( ieri la ea aveam 115/9) si si aceasta poate da tahicardie... Mi-a dat si analize de facut ( cele standard, colesterol, trans., glicemie, uree, dar si cele de tiroida, ca sa incepem sa eliminam pe parcurs din cauze...) M-a asigurat ca Nu pot fi cauze organice, atata timp cat ecocardio. e buna.
In concluzie, ma apuc de mancat mai putin, miscare 3Km pe zi ( asa a zis si medicul), si- partea cea mai grea- sa devin nesimtit la toti factorii stresanti din jurul meu, nu stiu cum voi face cu ultimul punct, care, dupa mine, e cel mai greu de realizat...

Ne mai auzim...
0
22-09-2009, ora 20:46
julie v
Nu este medic/terapeut
julie v
Daniel, ai incercat sa faci ce ti-am spus !
Nu strica si o alta parere !
Cat despre "nesimtirea" pe care ar trebui sa ne-o inducem, cam am si eu probleme ! Nu prea pot sa ma tin de "terapia" asta ! Nu reusesc si pace ! Eu ma enervez si chiar fac si esv-uri si cand desteptul de vecin de sub noi tranteste toate usile prin casa ( de parca n-ar fi ale lui ), fara sa se uite la ceas, ca-i 1 sau 2 sau 6 dimineata ! De fiecare data zic c-o sa-i spun de la obraz, dar "scap" momentul intotdeauna !
Asta este !
Sanatate iti doresc si mai incearca si alte opinii !
0
22-09-2009, ora 21:06
rogoz daniel
Nu este medic/terapeut
rogoz daniel
Era sa uit, mi-a mai da si o cardioaspirina de 100 pe zi, la pranz, fapt care nu ma prea "coafeaza" si ma face sa ma gandesc ca (, ) Cardioaspirina se dau celor cu risc de infarct.
Oricum voi merge si la alt cardiolog...
0
22-09-2009, ora 22:44
julie v
Nu este medic/terapeut
julie v
Nu rezolvi nimic daca te "dopezi" cu aceleasi medicamente, dar in doze mai mari !
Mie personal mi se pare lipsa de profesionalism si de implicare, din partea cardiologului tau !
Scrie-i totusi si lui armmdt, macar si numai pentru un altfel de sfat, din partea unui altfel de om !
Multa liniste si sanatate iti doresc !
Noapte buna !
0
23-09-2009, ora 00:16
nicolle558
Nu este medic/terapeut
nicolle558
buna seara nu am mai scris demult dar vreau sa i spun lui daniel, ca sotul are mult mai multe kg decit el si nu are nici tensiune si nici esv de nici un fel, are chiar o tensiune constanta de ani de zile 14 /9, dar asta e cred ca tine cel mai multde nesmtirea omului.Eu acum iau cordarone o pastila pe zi si norvasc mam simtit ff bine luni la rind dar am citeva saptamini de cind am iar esv mai ales seara nu multe dar atit cat sa te faca sa intri in panica si sa nu te simti bn.toate cele bune si sa auzim de bn.
0
24-09-2009, ora 09:45
Roxyca
Nu este medic/terapeut
Roxyca
buna dragii mei!nu am mai scris de mult pe forum;asta pt ca am avut mai multe probleme(de ESV nu am scapat)si nu prea am mai avut timp, dar am incercat sa va urmaresc comentariile..As vrea sa va intreb ceva...cate extrasistole ventriculare pe min sunt cu adevarat periculoase?Ieri am ajuns la urgenta pt ca am avut vreo 2 ore in care am avut aceste esv foarte dese aproape ca nici nu mai respiram normal, ce-i drept m-am si speriat si acolo am dat peste un medic care mi-a spus "vai dar ce dese sunt poti face tahicardie ventriculara daca se cupleaza asa...cazi jos si gata...chiar si cu un cord normal"lucru asta nu mi la mai zis nimeni pana acum.si de atunci nici ca mai stau linistita..Toti medicii de pana acum mi-au spus ca e pe fond neurovegetativ sa nu la bag in seama nici holter nu mi-au pus pt ca au considerat ca nu e nevoie atat timp cat nu e nimic cardiac.Voi ce spuneti?
0
24-09-2009, ora 10:56
julie v
Nu este medic/terapeut
julie v
Buna Roxyca !
Am sa-ti spun ce i-am spus si lui daniel !

Ai sa mai vezi ca exista acolo un OM cu suflet mare, armmdt, care sigur iti va sari in ajutor si te va indruma cum poate el mai bine !
0
30-09-2009, ora 18:03
rogoz daniel
Nu este medic/terapeut
rogoz daniel
Buna tuturor...
Insfarsit am reusit sa "descifrez" Scrisoarea medicala data de cardiolog...
Deci: Aritmie extrasistolica intermitenta, HTA oscilanta risc aditional mediu, angina pectorala, HBSA intermitent(a) ( habar n-am ce e) si BRD incomplet
Si apoi obezitate, dislipidemie, in observatie disfunctie tiroidiana...

As fii ipocrit sa spun ca nu-mi pasa, nu stiu angina pectorala cat de grava e, cateodata gandesc ca nu voi avea norocul sa-mi vad fiul de 11 luni la casa lui, cu nepoti, etc...As dorii din tot sufletul sa-mi dati idei, ce pot face sa nu fac vreun infart sau accident vascular, sa fac coronografie ( si medicul de familie a ras cand i-am spus), va rog ajutati-ma...
0
30-09-2009, ora 18:31
julie v
Nu este medic/terapeut
julie v
Nu stiu de ce tot insistati pe forumul asta, cand vedeti clar ca nu ne ia nimeni in seama !
Daniel, am vazut ca ai postat si pe forumul lui armmdt !
Si am mai vazut ca ti-a si raspuns imediat, si concret, la problema ta !
Aici nu te "aude" nimeni !
Si eu intru aici sa vad cine si ce-a mai scris, dar baza o pun tot pe celelalte doua forumuri (romedic- cu ablatie si portal medical bucuresti - unde activeaza si poarta multe discutii armmdt) !
Pe forumul asta noi suntem singurii care tinem sus pagina, altfel s-ar duce la vale topicul !
De ce nu ne mutam "dincolo" ?
Acolo macar avem pe cineva care ne sfatuieste si ne sustine !
O zi buna si sanatate !
0
30-09-2009, ora 22:54
Daniel Sarba
Nu este medic/terapeut
Daniel Sarba
Hei, salutare.

Am si eu o noua descoperire. Glicemie 63 mg/dl, ceea ce inseamna hipoglicemie. M-am gandit sa imi iau si eu glicemia daca tot are maica-mea aparat. Si surpriza. Mai sunteti careva in situatia asta? M-am gandit eu ca ar fi legate extrasistolele de nivelul de zahar din sange.

Salutare.
0
01-10-2009, ora 15:12
adrian11
Nu este medic/terapeut
adrian11
julie..
nu ai dreptate..am intrat si eu de curiozitate pe forumurile acelea...sint mult mai putini, , , mai putini suferinzi mai putine pareri si un destept cra ele stie pe toate...nu ti se pare cunoscut...sigur forumul acesta ne-a ajutat pe multi
0
01-10-2009, ora 22:01
julie v
Nu este medic/terapeut
julie v
Adrian, pe sectiunea ablatie la
http://forum.romedic.ro/prod/ablatie_012881.html
sunt multi care se plang si de esv-uri.
"desteptul" ala ( cum l-ai numit tu !) este real, chiar le stie pe aproximativ pe toate ( pe mine m-a convins) si chiar te poate ajuta !
Crede-ma ca eu am "vorbit" cu el si chiar ma bazez pe ce spune si ce face !
Nu neg ca pe sectiunea esv, forumul asta m-a ajutat, mai mult moral, cand am vazut ca nu sunt singura cu problemele astea la inima, si mi-a dat mai mult curaj, astfel incat sa nu intru aiurea in panica !
De multe ori mi-a iesit, dar au fost dati cand nu !
Dar ceva concret am aflat doar de la armmdt, pe care chiar il stimez !
Eu inca n-am avut nevoie de interventia lui ( pana acum, ma refer), dar stiu ca in caz de Doamne fereste, pot sa ma bazez pe el ! Si nu voi ezita !
Si pentru asta il stimez !
In rest, fiecare face cum vrea !
Iar daca forumul lui este inca netraficat, asta se intampla datorita incapatanarii de a nu avansa la un alt nivel, cu problemele noastre !
M-as bucura sa aflu ca ai ajuns la Bucuresti, la Floreasca, si ca ti-ai rezolvat problemele, astfel incat viata sa ti se para iar frumoasa, si sa te intrebi de ce n-ai facut-o mai demult !

Lasand asta la o parte, tu cum te mai simti ?
Vad ca mai toti au tacut in vara asta !
Ori le-au trecut esv-urile, ori sunt prea ocupati si nu le mai baga in seama !

Multa sanatate !
0
02-10-2009, ora 11:24
MihaelaP
Nu este medic/terapeut
MihaelaP
Buna tuturor,
Eu una nu am mai scris din 3 motive:
1. Nu am mai avut probleme.
2. Atunci cand am scris, doar una sau doua persoane au avut amabilitatea sa imi raspunda, ceilalti erau poate preocupati de alte lucruri. Ma rog, nu sunt nici genul... pisicos, poate de aceea nu am atras prea multe raspunsuri :). Oricum multumesc celor cateva persoane care mi-au raspuns la intrebari, sper sa o faca si in continuare cand voi mai avea nevoie. In ceea ce ma priveste cand am stiut sa raspund am facut-o.
3. Nu am mai avut dispozitia de a scrie pe acest forum.
O zi minunata tuturor !
0
02-10-2009, ora 19:40
julie v
Nu este medic/terapeut
julie v
Buna Mihaela !
Ma bucur pentru tine, mai ales pentru motivul 1!
Te inteleg, cumva, pentru motivul 2 !
Iar pentru motivul nr.3, nu te necaji !
Si mie mi s-a intamplat sa nu mi se raspunda !
Dar ca si tine, am raspuns altora, daca am avut ceva de spus sau de sfatuit !
Asta e, am mers mai departe !

Multa sanatate iti doresc !
0
08-10-2009, ora 14:51
adrian11
Nu este medic/terapeut
adrian11
pt julie

chiar daca nu scriu sa stii ca sint aici si citesc tot ce se scrie.
mai recitesc chiar si din urma unele comentarii care uneori imi mai aduc aminte de cite ceva...
actualmente iau betaloc zoc 50mg / zi in doua prize( nu din alea ca ale lui mutu! ;)...) si spre disperarae lui andy;) 1/2 xanax seara...plus ceva de colesterol...nu stiu ce se intimpla..poate m-am mai linistit eu pshic dar au mai disparut din ele.sau nu le mai simt.am hotarit sa ma tin tare si sa merg sa imi fac holter cit mai tirziu.le mai fac insa mai les seara..si spre deosebire de anul trecut le-am facut si in concediu..
asa ca sint stationar...ameliorat putin lucru ce ma bucura f mult..oricum calitaea vietii mele sub acest aspect e muuuuult mai buna...
si inclin sa cred ca (avind in vedere scitintigrafia miocardica facuta precum si coronarografia de acum un an) ca cel putin 1/2 din ele au ca si cauza tensiunea psihica la care sintem supusi ( cel putin eu ) zilnic
0
08-10-2009, ora 21:58
julie v
Nu este medic/terapeut
julie v
Buna seara adrian !
Chiar ma bucur ca esti mai bine ! M-as bucura si mai mult daca as afla ca esti bine, in conditiile in care ai mai "scapa" de o parte din pastile !
Dar toate la vremea lor !
Ai mare dreptate cu tensiunea psihica si stresul ! Cred ca mai mult de jumatate din esv-urile noastre sunt datorate lor ! Si celor care ni le provoaca !
Eu am ramas fara serviciu din cauza unui imbecil de patron, care si-a batut joc de munca mea si de mine implicit, fapt care mi-a declansat "boala" asta sacaitoare ! Vedea-l-as cu esv-uri, ca n-a tinut deloc cont de boala mea !
Dar macar un lucru bun s-a intamplat ! S-au rarit considerabil esv-urile, de cand nu-l mai vad !
Spre deosebire de tine, eu le fac mai ales dimineata, cand ma dau jos din pat !
Dar sunt sigura ca e de la piticii de pe creier, pentru ca atunci cand ma trezesc, ma gandesc cu groaza ca s-ar putea iar sa apara ! Si ele...apar, evident, in secunda doi !
Depinde si de taria noastra de a trece peste ele !
Eu mai cred ca boala asta a noastra arata cat de sensibili suntem la anumiti factori care ne inconjoara !
Odata declansata, poate fi tinuta in frau doar ferindu-ne de stres si de stresantii care ne agita viata !
Suntem "alergici", si trebuie sa ne comportam ca atare !
Sanatate multa si liniste cat incape !
0
09-10-2009, ora 09:08
rogoz daniel
Nu este medic/terapeut
rogoz daniel
Buna ziua tuturor...
Sunt de acord ca starea emotionala influenteaza cel mai mult activitatea electrica a inimii, din pacate o stiu si eu... Deja de acum 2 ani, de la urgente, la Roma, doctorul de garda care era- culmea- cardiolog, a avut "inspiratia" sa-mi dea doar Xanax. Apoi, la Bv, doamna doctor a descoperit si hipertensiunea, drept pt care am inceput cu 1/2 Noriprel de 2, 5 mg si 1/2 Concor, tot de 2, 5 mg. Imi gasise si BRD intermitent, care am auzit ca, daca nu e continuu, nu pune viata in pericol, iar acum la ultimul control si angina pectorala, care, in perioadele de stres sau suparare o resimt in fiecare zii, ore in sir...
Am facut si analizele, glimcemia buna, colesterolul la fel, trigliceridele ( inamicul nr. 1 al inimii la persoanele obeze) sunt OK. Mai trebuie sa fac testul de glucoza si analizele la tiroida... Intre timp, nu pot spune ca ma simt super OK, mai ales datorita jenei, nu durere, creata de angina. ESV-urile nu le mai simt demult, dar nu cred ca au disparut, dispneea nu mai e asa omniprezenta, si, cel mai important pt. sanatate, am inceput sa slabesc, din cele 4000-4500 de kal "linse" zilnic, am ajuns la mai putin de jumatate, fac miscare zilnic, mers pe jos, cam 4-5 Km, mi-a crescut rezistenta, ba chiar, in perioadele de infantilism, ma iau la intrecere cu pustii de 10- 12 ani, mai mici cu 20 de ani ca mine.
0
11-10-2009, ora 19:28
julie v
Nu este medic/terapeut
julie v
Buna daniel !
Cand am facut al doilea holter, mi-au iesit esv-uri atriale, cu aspect de BRD !
Bineinteles ca m-am speriat cand "m-am documentat" si mi-am dat seama ce inseamna !
Acuma eu nu stiu daca am BRD sau numai extrasistolele au aspect de BRD ( desi asa reiese din cele scrise de d-na dr) ! Cert este ca nimeni nu mi-a spus de asta, cand am facut primul holter ( tot la Iasi) !
Ori atunci nu erau de aspectul asta, ori erau la fel, dar era nesemnificativ sa mi se spuna si acest amanunt !
In ceea ce te priveste, bine ca nu le mai simti ( pe ele, "esv-urile"), chiar daca or mai exista ! Dar ar fi bine sa-ti repeti periodic holterul, sa mai vezi care-i treaba !
Cat despre jena in piept, am avut si eu asa ceva acum vreo 14 ani ( pe o durata de 3-4 ani ), de am stresat-o pe dr. cardiologa de la spital. Ea mi-a pus ca observatie ( nu ca diagnostic!!! - adica n-am ceva serios ) - angor pectoral instabil ! Mi-a dat atunci pana si nitroglicerina ! Degeaba !Jena din piept era persistenta de dimineata pana seara ! Ma legam de orice : meteodependenta, stres, s.a.m.d.
Alt medic cardiolog mi-a facut infiltratii in strern cu nu stiu ce solutie !
Nici eu nu stiu ce ma mai durea in piept ( vreo 3 saptamani ) : angina sau intepatura de la injectie !
Una peste alta, in momentul in care s-au rezolvat niste probleme care ma afectau psihic grozav de tare, durerile au fost mai rare pana la deloc. Deci...componenta psihica...
Apropo de obezitate, ce grad ai ?
0
11-10-2009, ora 19:47
rogoz daniel
Nu este medic/terapeut
rogoz daniel
Buna, julie v, am obezitate gradul II si dislipidemie, deci trebuie sa slabesc muuuuult, vreo 30 kg.
Cat despre Blocajul de ramura dreapta intermitent ( deci minor), eu am inteles ca ar fi ceva legat de transmiterea impulsurilor electrice in partea dreapta a inimii, si ca nu ar pune viata in pericol ca BRD-ul continuu, deci major. Il am de acum 2 ani, cred ca daca era ceva grav, o "mierleam" demult...
P.S. Mersi de informatii, si MULTA SANATATE...
Si, da, si la mine jena din piept este direct prop. cu starile emotive.
0
11-10-2009, ora 20:29
julie v
Nu este medic/terapeut
julie v
Veeeeezi !
Ia calmeaza-te !
Nu mai tin minte, dar parca luam distonocalm pentru starile alea aiurea ! Nici acum nu-mi lipseste distonocalmul, pentru situatiile de urgenta ! Nu-l folosesc decat atunci cand nu ma pot autocalma sau cand urmeaza sa merg intr-un loc care presupune stres !
Cat despre tensiune, vreau sa-ti spun ca de obicei o am normala 12/7(8) sau 13/7(8) !
Daaaar... la controalele facute, din cauza emotiilor ca vezi-Doamne sa nu am ceva grav la inima, mi se ridica si la 16/10 ! Iar de puls nu-ti mai spun :120-130 !!!
Am pitici multi !!!
Eu i-am "averizat" pe medici ca asta patesc atunci cand ii vad, si s-au convins de-asta, lasandu-ma sa ma calmez ( stateau de vorba cu mine despre alte chestii) pentru ca dupa cateva minute, cand imi masurau iar tensiunea, o aveam normala !
Sigur ai auzit de "tensiunea de halat alb" !
Poate ai si tu asa ceva !
N-ai acasa tensiometru ca sa-ti iei tensiunea singur, fara stres, fara medici in fata ochilor si fara medicatie ?
Asa iti dai seama daca chiar esti hipertensiv sau nu !
0
12-10-2009, ora 09:38
rogoz daniel
Nu este medic/terapeut
rogoz daniel
Asa este, dar sa sti ca atunci cand am esv-uri sunt si f. agitat, acum nu stiu care survin primele, esv-urile sau agitatia, si implicit, ajutata de acesti 2 factori, apare si HTA. Acum vreo 3 luni, terminand "leacurile" am avut proasta inspiratie sa nu le mai iau, in 3 saptamani am fost "bombardat" de esv-uri si tensiune- 150 cu 100. Am reluat tratamentul si au disparut... La Holter-ul de TA am avut un "ghiveci" de valori, in functie de efort, stare emotiva, iar noaptea, ajungeam la hipotensiune, 80 cu 60, cand inima si s. vegetativ sunt la odihna. Acelasi lucru l-am observat si cu pulsul, in timpul noptii am bradicardie, pt. ca s. nervos se odihneste, inima la fel, plus pastilele isi continuau efectul...

Sa aveti sanatate!
0
14-10-2009, ora 18:45
rogoz daniel
Nu este medic/terapeut
rogoz daniel
Buna seara, vad ca doar eu ma plang de problemele de sanatate, de unde deduc urmatoarele:
1. Eu sunt foarte absurd, iar problemele noastre nu sunt de fapt probleme cardiace.
2. Toti s-au vindecat si traiesc viata cu alte preocupari
sau
3. Toti sunt morti deja, deci nu mai are cine posta pe forum ( glumesc!!!!)

Noutati la mine, am facut testul de glicemie iar cardiologul a spus ca valoarea de 109 mg/l la interval de 1h si 2 h este cam mica ( chiar daca val. de referinta sunt la 1h 70-200, iar la 2h 70-115), deci atentie la dulciuri. Si TSH ar fi cam mic, 0, 802, limitele fiind 0, 49- 4, 67 uU/ml, deci un usor hipotiroidism, dar nu mi-a zis ca trebuie mers la endocrinolog.Hemoglobina e cu 1 punct mai mare, deci sangele este mai vascos, deci aport de lichide mai mare...
In rest, dat fiind faptul ca voi pleca in Italia pt. 4 luni la amenajari interioare, mi-a zis sa fac si un test de efort, pe care il fac maine...
M-am bucurat ca angina pectorala este o angina intricata, deci de alta natura decat cardiaca, in cazul meu o lombosciatica, hernie de disc, sciatica, caci eu am probleme cu spatele, dar inca nu am facut un control amanuntit...
Apoi trebuie sa slabesc muuuult, ceea ce e foarte greu...
0
14-10-2009, ora 19:53
miki27
Nu este medic/terapeut
miki27
Draga Daniel, sa-ti spun cam cum stau lucrurile. din punctul meu de vedere.
1. Problemele tale si ale noastre, sunt cardiace dar nu grave (dupa parerea mea) si tranzitorii, sa speram. Pana in martie eram si eu ca si tine sau aproximativ la fel. La un moment dat, am avut pe hollter 4000 de esv. Diferenta este ca eu le simteam pe absolut toate. Am trait un adevarat cosmar timp de 1 an de zile cu aceste esv. Era groaznic, simteam ca mor in fiecare zi. Daca nu aveam copii cred ca eram moarta.Si toate astea din prostia si incapatanarea mea.Incepand de la 25 de ani am luat propranolol pana la 35 de ani si ma simteam bine. Acum un an am decis, din proprie initiativa sa nu-l mai iau si mare prostie am facut. La 3 luni dupa ce am intrerupt am inceput sa am foarte multe extrasistole, care m-au chinuit groaznic. Din martie am reluat tratamentu cu 20 mg propranolol seara si ma simt foarte, .. In cel mai rau caz am simtit intr-o zi 200 de esv si in cazurile fericite nici una. Sunt mult mai linistita acum, poate asta este motivul ca scriu mai rar pe acest forum.Si ca o cocluzie, inca nu suntem morti dar ne chinuim in continuare, unii mai mult, altii mai putin.Iti doresc multa sanatate si rabdare.Te vei mai linisti si vei fi mai bine, sunt sigura.
0
14-10-2009, ora 20:31
priena
Nu este medic/terapeut
priena
Buna seara tuturor!
Draga Daniel, nu esti absurd deloc. Iti scrii framantarile legate de o boala care nu e grava, dar e foarte chinuitoare. Stiu cat de suparatoare sunt aceste extrasistole. Eu va urmaresc mereu. Scriu mai rar caci nu am asa de multe. Sunt zile cand nu am nici una, sau zile cand am 1 sau 2. Eu sunt o veche purtatoare de extrasistole si dupa multe investigatii medicale din care a reiesit ca inima este sanatoasa, am reusit sa ma calmez, sa nu le mai bag in seama, dar marturisesc ca f. greu am ajuns la stadiul asta si m- am chinuit cumplit. Inteleg disperarea fiecaruia, dar bine ar fii daca ai incerca sa te autolinistesti. Bea zilnic ceai de paducel, este bun la gust si cu siguranta rau nu- ti va face. Foarte bun pentru inima este uleiul de peste. Incearca sa faci o cura, dar nu neglija nici sfatul unui doctor cardiolog care trebuie sa aiba timp sa- ti asculte toate simptomele si sa- ti faca toate investigatiile necesare. Dupa cum vezi, nu am disparut nici noi, nici estrasistolele, continuam sa ne tratam si sa speram ca intr- o zi le vom gasi leacul, iar cu un ochi suntem pe forum sa vedem cine si ce noutati aduce. Sanatate sa ne dea Dumnezeu la toti!
0
15-10-2009, ora 12:33
rogoz daniel
Nu este medic/terapeut
rogoz daniel
Buna tuturor.
De dimineata am facut testul de efort, iar dupa masa urmeaza sa merg la cardiolog sa-l citeasca...
Paradoxal este faptul ca am intrat in cabinet cu tensiunea 16/9, deci si eu am asa-zisii "pitici pe creier" sau "sindromul halatului alb".
Dupa ce m-a fugarit asistenta 6 minute, de am transpirat, mi-a facut electrocardiograma in fiecare minut, si nu erau modificari ischemice sau de alta natura electrica, nici palpitatii, ceea ce m-a bucurat. In schimb tnsiunea ajunsese la 18/10. Mi-a zis ca sa slabes ( din nou!!), sa elimin sarea si sfintenie in urmarea tratamentului. M-am cam periat de asa tensiune, la 30 de ani, si cu 1 Noliprel de 2, 5 mg pe zii.
0
15-10-2009, ora 15:04
julie v
Nu este medic/terapeut
julie v
De care din tensiuni te-ai speriat, de cea cu care ai inceput sau de cea cu care ai terminat ?
0
15-10-2009, ora 15:06
julie v
Nu este medic/terapeut
julie v
Revin pe seara, ca trebuie sa plec si eu la un control cu tatal meu !
Ne auzim mai tarziu !
0
15-10-2009, ora 18:16
rogoz daniel
Nu este medic/terapeut
rogoz daniel
Buna julie v, sa fiu sincer, amandoua valorile m-au speriat, mai ales ca iau deja tratament cu o pastila de 2, 5 mg/zi de Noliprel. Si ieri, cand mi-a citit cardiologul celelalte analize, aveam 140/ 85, dupa ce am mai vb. cu ea si m-am mai relaxat. Poate si tonul asistentei m-a speriat, zicandu-mi " Aoleu, d-l Rogoz, aveti tensiunea mare, deci risc crescut de infarct sau AVC"... Cardiologul a "aplanat tensiunea" zicand ca nu e chiar o situatie disperata. Cat voi fi plecat in Italia, la munca, a zis sa dublez "tainul" de pastile, deci 2 Concor si 2 Noriprel, dim. si seara, de 2, 5 mg, pt. a sta linistit. Iti dai seama ca linistit n-am cum naiba sa stau...

Sa aveti sanatate...
Adaugă un comentariu / răspuns
777 comentarii 1 2 ..... 22232425 26 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: