Carenta/Dezechilibru Electrolitic!!!

29-05-2021
Mr. Imperial Neko
Nu este medic/terapeut
Mr. Imperial Neko
Salutare tuturor din nou... Încă am probleme cu anumite simptome cu care ma chinui de mai bine de un an, am mai scris despre ele și înainte și scriu și acum... sper ca poate cineva ma poate ajuta...
Mai exact inca am următoarele simtome:

Crize de tahicardie 120 bpm. uneori și pana la 140 de batai dar asta rar, cel mult o data pe luna sau și mai rar simt ritmul pana în gat se întâmplă indiferent ce fac, dacă sunt culcat, ori in picioare, îmi apar și la efort, alteori nu...
Extrasistole, cred ca sunt supraventriculare... La fel, indiferent cum, pot sa simt doar câteva pe zi sau 100 sau mai multe, chiar și noaptea... Frecventa cam 2-3/min ori câteva pe ora sau deloc intro zi.
Lipsa de energie/forta...
Stari de greata...
Spasme cam toată ziua ale ochiului drept, uneori ambii ochi, ca și cum "ți se zbate ochiul"... sau cum se mai zice...
Atacuri de panica, pe acestea le-am avut la inceput, acu in prezent nu prea le mai am...
Nu am alte simptome gen, lipsa de aer, dureri în piept, stari de confuzie, leșin etc...

Analize:
Mai demult am făcut de câteva ori analize de sânge,
nu îmi mai aduc aminte, era ceva de baza oricum fără prea multe detalii, cred ca ar fi zis ceva doctorii dacă era ceva...deci nimic...
Analize tiroida, nici aici nu am avut nimic...
Radiografie toracica, perfecta!
Ecografie abdomen, aproape perfecta, mi-au găsit doar o mica piatra la fiere...
Gastroscopie 3x. Pe asta am făcut-o de 3 ori...
La prima mi-au gasit infecția cu Helicopter pilori... (nu știu dacă am pronunțat bine)... După tratament am scăpat de el...
La a doua, doar o mica hernie hiatala 2-3 cm diametru, nu mai știu sigur...
Iar la treia nu mi-a mai găsit nimic...
In prezent am BRGE adică reflux gastric, probabil de la hernia aceea de dinainte...
Ecografie cardiaca, perfecta, fără nici o anomalie
sau modificare la inima, pe aceasta am făcut-o în 2018... oare de atunci și pana în prezent se putea modifica ceva oare?

Alte detalii?
Am 27 de ani, 55-60 kg cel mult...Cam slab dar asa am fost din totdeauna, mănânc destul de bine, Nu beau cafea, nu beau alcool nici măcar sucuri carbogazoase, nu fumez nici nu știu cum sunt tigarile, nu le-am încercat... droguri nici atât!

Opinia/suspiciunea mea.dupa câteva studii am înțeles ca valori scăzute sau orice dezechilibru în electroliti (calciu, magneziu, potasiu etc) pot sa îți dea simptomele acestea poate chiar mai multe mai ales pe lipsa de magneziu...
Am luat câteva săptămâni magne B6 dar fără rezultate..am schimbat pe Magnerot 500 mg timp de 2 luni 1 pe zi, nici de data asta... Acum in prezent încă îl iau dar la doza mai mare 2 pastile și jumătate pe zi, fracționat nu tot odata...

Oare ce ar trebui sa fac de aici, ce fel de analize de sânge sa fac în legătură cu vitaminele și electrolitii, poate aici o fi buba?
Oare sa continui cu Magnerot, sau sa îl schimb?
Oare e recomandat sa iau și alte suplimente?

Aștept un răspuns, de la oricine va mulțumesc!!!

Onoare, Respect Mr. Imperial Neko
3 comentarii
0
29-05-2021, ora 23:33
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ai somatizari de Anxietate. Daca sunt suparatoare mergi la un psihiatru pentru tratament. Cu un antidepresiv bun iti revii in maxim o luna.
0
30-05-2021, ora 19:10
Mr. Imperial Neko
Nu este medic/terapeut
Mr. Imperial Neko
Bună, mulțumesc de răspuns. Crede-mă, am încercat și cu psiholog/pshihiatru/antidepresive etc. Si sunt satul...Am tot luat diferite tratamente și pastile din categoria asta și aici în tara și Inafara(spania) si nu a mer nimic. Nici nu vreau sa mai aud de asa ceva... De aceea am lăsat comentariul de dinainte, poate altcineva a patit la fel... Eu am încercat și fizic, poate îmi lipsește ceva la propriu din mine, am avut o perioada în care nu mancam/nu ma alimentam bine, poate vreo carenta anume, ceva... Poate vreun supliment/vitamina ar ajuta, nu vreau sa stau iar pe anxiolitice/somnifere etc... Chiar în prezent pe lângă magneziu iau Anxiar doar jumătate pe zi, sau doar la nevoie care acesta cred ca e ceva pentru anxietate nu? Nu prea ma ajuta nici acesta. Multumesc
Mr. Neko
0
06-04-2022, ora 11:36
IuliaAndreeaP
Nu este medic/terapeut
IuliaAndreeaP
Fa ti analize pentru vitamine si minerale, B1, B6, B12, potasiu, feritina, calciu seric, magneziu seric, zinc, fosfor si cea mai importanta Vitamina D.Carenta de vitamina D poate sa dea astfel de stari de slabiciune, tahicardie, oboseala, moleseala.Eu m am confruntat cu asa ceva si de cand iau supliment de vitamina D, serodeps antidepresiv si concor pentru reglarea pulsului, ma simt mult mai bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Puls mare/mărit temporar/continuu - cauze, explicații, tratament
  • Anomaliile electrolitice în tulburările de alimentație sunt asociate cu un risc mai mare de deces din orice cauză
  • Compararea eficienței și siguranței Landiolol și Esmolol la pacienții critici
  •