Exista un tratament pt reglarea hormonilor sexuali?

10-10-2012
ryanya
Nu este medic/terapeut
ryanya
untem casatoriti de 2 ani iar sotul meu nu ia initiativa sa facem dragoste sau sa ma mangaie, alinte... sa simt si eu ca sunt femeie, sa uit de griji, sa ma eliberez de toate, sa am momentele mele de intimitate. Simtindu-te iubita, ceea ce eu nu simt, treci prin toate mai usor! Nu ma simt fericita cu el. Atunci cand suntem suparati nu vine sa ma impace. Nu imi vorbeste dulce. Daca ar pleca o saptamana nu ii simt lipsa pt ca traiesc cu el ca si cum asi fi singura, nu are ce sa imi lipseasca. Singurul lucru bun la el: e familist, e in zodia rac. Nu stiu cum sa ma apropii de el, ca atunci cand o fac nu e momentul, s-a invatat sa traiasca singur, poate sunt tehnici la care si acest gen de baiat nu poate rezista. Ajutati-ma cu sfaturi!
3 comentarii
0
11-10-2012, ora 04:15
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Este bine că puneţi problema şi din perspectiva hormonilor sexuali. Probabil soţul dvs are o problemă cu libidoul. Am postat cu ceva timp in urmă câteva recomandări pe care şi el le-ar putea încerca. Revin cu mai multe informaţii.
0
11-10-2012, ora 04:15
Psihologie, Cluj-Napoca
În general trebuie să puneţi accent mai mult asupra comunicării. Întrebaţi-l din ce motive refuză să se apropie de dvs, ce doreşte de la relaţie sau mai ales cum vede el o relaţie de căsătorie.
0
11-10-2012, ora 04:17
Psihologie, Cluj-Napoca
Anumite persoane au o nevoie mai scăzută de a întreţine relaţii sexuale dar acest lucru nu justifică evitarea totală. Este bine să vă apropiaţi de el atunci când se întâmplă ceva frumos. Când spune un lucru util sau interesant. Apreciaţi orice iniţiativă din partea lui ce are legătură cu relaţia şi treptat ademeniţi-l în pat. Nu creaţi prea mare presiune, uneori când lucrurile par foarte evidente va avea tendinţa să vă respingă dar asiguraţi-vă în acelaşi timp că îi daţi de înţeles că vă doriţi mai mult în plan sexual.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce este o dereglare hormonală?
  •