Exista legatura intre aciditate si ganglionii inflamati?
Buna ziua!
Am probleme cu aciditatea. La cateva ore dupa masa am dureri sau intepaturi in piept si reflux. Uneori am dureri de urechi, dimineata dureri in gat iar in jurul amigdalelor si in gat am bubite mici albe, fara ca amigdalele sa fie dureroase. In ultimul timp mi s au imflamat si 3 ganglioni de la gat durerosi la atingere. As dori sa stiu daca au legatura toate astea cu aciditatea. Sau ar putea fi ceva mai grav? Va multumesc!
Am probleme cu aciditatea. La cateva ore dupa masa am dureri sau intepaturi in piept si reflux. Uneori am dureri de urechi, dimineata dureri in gat iar in jurul amigdalelor si in gat am bubite mici albe, fara ca amigdalele sa fie dureroase. In ultimul timp mi s au imflamat si 3 ganglioni de la gat durerosi la atingere. As dori sa stiu daca au legatura toate astea cu aciditatea. Sau ar putea fi ceva mai grav? Va multumesc!
1 comentarii
Buna seara, ati descoperit ce aveti si eu am aceeasi problema? Va scriu cu intarziere pt eu am descoperit ff tarziu acest forum. Scrietimi daca aveti un diagnostic, k eu sunt terminata psihic si fizic din cauza stomacului. Va salut!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Dureri mari la gat, sub maxilar.
- 3Jena in gat - reflux gastro???
- 3Reflux gastro-esofagian?
- 7Ganglion in partea dreapta a gatului - copil 2, 7 ani
- 5de cam 3 ani am un ganglion inflamat in spatele urechii drepte
- 6probleme la stomac de cateva luni, cand mananc dulce si mancare acrisoara
- 1Boala de reflux gastroesofagian cu esofagita grad A,
- 3Numerosi ganglioni umflati
- 1Ganglion inflamat
- 7Ganglion submandibular inflamat
- 1Aftă bucală și ganglion inflamat
- 1Ganglion marit si limfocite in exces
- 7Ganglioni gat mariti
- 2Ganglion umflat si durere de ureche
- 3Arsura pe limba si cerul gurii.
- 2Subfebrilitate si ganglioni limfatici mariti
- 7Orl - Vertij, tiuit, presiune in ureche
- 1HELP!! Este urgent, doresc o parere
- 2Reflux acid, gat inflamat, esofag inflamat :(
Mai multe informații despre: Refluxul gastroesofagian Refluxul digestiv ganglioni umflati la gat ganglioni inflamati la gat aciditate gastrica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: