Cariile si ganglionii
Salut, de aprox 2-3 saptamani mi s au umflat ganglionii de pe gat(ambele parti) si am fost la medic unde mi s a spus ca am un fel de faringita si m a trimis sa mi fac analize. Am facut analize de sange, urina, nazal si faringian. Analizele au iesit bune, nu s a depistat nimic. Dupa o saptamana am descoperit o umflatura mica si in spatele urechii drepte, cel mai probabil tot ganglion isi face simtita prezenta doar la palpare si e usor dureror. De aprox 1 an am o carie pe partea dreapta sus la un dinte.Cu putin timp inainte sa descopar ganglionii mi s a rupt dintele respectiv si a mai ramas o mica parte la suprafața. Credeti ca toate problemele vin de la carie? Multumesc anticipat de raspuns.Tin sa mentionez ca nu am nicio simptoma care ar asocia cu cancerul sau cv in genul, doar ganglionii umflati atat.
1 comentarii
Trebuie sa va rezolvati problema cu dintele intai, sa verificati daca vi se retrag ganglionii.
Daca nu se retrag, mergeti la un medic de Boli infectioase.
Daca nu se retrag, mergeti la un medic de Boli infectioase.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4corp strain in partea dreapta a gatului si urechea infundata
- 5Ganglioni gat
- 8Adenopatie laterocervicala dreapta
- 5Ganglion inflamat sub maxilar
- 3Ganglioni palpabili la gat
- 2Ganglioni mariti
- 3Ganglion laterocervical marit, colectat fluid prin FNA apoi marit din nou
- 0Ganglioni inflamați gat lateral !!!
- 6Ganglioni inflamati pe toata portiunea gatului probleme de respiratie
- 1Ganglion sau altceva?
- 6Analize medicale
- 1Tuse si ganglion umflat
- 8Ganglioni inflamati gat de +2ani, pocnituri in urechi cand ighit, Proteina c reactiva marit
- 8Ganglioni inflamti in timpul sarcinii!!!
- 0Ganglioni mariti descoperiti la ecografie
- 3Am un ganglion umflat doar pe partea stânga a gatului
- 1Mergeți la medic
- 4Ganglioni inflamați în zona gatului
- 1Intrebare despre ganglioni sub maxilar!
- 2Ganglioni foarte durerosi dar nu inflamati
Mai multe informații despre: ganglioni umflati la gat ganglioni inflamati la gat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: