Prafuri legale sau ilegale?NOS
De aproximativ 4 luni am inceput sa consum un drog care se numeste NOS, tin sa precizez ca nu simt nevoie excesiva sa il consum. Doar uneori cand simt nevoia sa ma distrez ( ce-i drept pentru cateva ore, pana dispare efectul)! Nu as fi indraznit sa deschid acest subiect dar as vrea sa imi spuneti si mie daca atunci cand imi fac analizele imi va aparea ceva neregula in sange sau. Totodata acest praf a inceput sa ma afecteze incet incet, la inceput aveam o stare buna trece timpul foarte greu vorbesti intruna razi te distrezi. Dar cu cat avansezi in meseria asta( tras pe nas) e mai aiurea... Mai nou am observat ca am o durere in partrea dreapta sub coaste, dupa ce imi trece efectul nu mai sunt in stare de nimik plus ca nu ma ia somnul respir greu ma doare stomacul, Am mainile foarte reci ( desii am si o problema cu circulatia periferica, sunt putin cam deprimat! As vrea sa renunt la ele. Dar imi trebuie un avant sau ceva care sa ma sperie suficient
8 comentarii
zici:
"daca atunci cand imi fac analizele imi va aparea ceva neregula in sange sau. "??
DA.se va vedea, vor afla parintii, prietenii etc...toti..si iata am aflat si noi.
intrebare:
ESTE SUFICIENT.???? "ceva care sa ma sperie suficient"??????????sau te mai speriem si CU altele..
Iti doresc sanatate
cele bune,
"daca atunci cand imi fac analizele imi va aparea ceva neregula in sange sau. "??
DA.se va vedea, vor afla parintii, prietenii etc...toti..si iata am aflat si noi.
intrebare:
ESTE SUFICIENT.???? "ceva care sa ma sperie suficient"??????????sau te mai speriem si CU altele..
Iti doresc sanatate
cele bune,
Nu e o idee rea daca m-ati putea speria si cu altele.. Mai nu judecati un om care trece prin rahatul asta ci incercati sa il ajutati!
Cred ca poti sa te sperii singur, citind pe internet ce se intampla de la prafuri. Deci gandeste-te la propria viata, daca esti tanar ai un viitor in fata si nu ti-l distruge prin simpla porcarie de a te distra, poti sa o faci si fara stimulente.
Mai bine te opresti acum inainte sa fie cam tarziu si sa fii foarte afectat.
Mai bine te opresti acum inainte sa fie cam tarziu si sa fii foarte afectat.
Ai dreptate numai ca evit sa citesc dupa net despre droguri. Am sa ma las trebuie sa fac asta! Ms pt incurajare
Eu am o prietena care trage pe nas de bubuie si nu i-a iesit nimic in neregula la analize :| I-a zis doctorul sa nu mai ia asa multe pastile, doar. Am inteles ca, consumul de legale iese la analize ca o doza mare de antibiotic sau ceva de genul. Nos n-am incercat dar preferatele mele sunt pure, special gold, tao, diamond.. pot sa spun ca sunt bine, chiar bine si nu trag de o zi doua.. sunt 2 ani de cand fac asta insa chiar nu am cu ce sa te sperii :)))
Ar trebui sa intelegi ca drogurile reactioneaza diferit la fiecare organism, plus ca nu se stie ce se pun in prafurile alea cu adevarat.
Buna!sper ca o sa ma poate ajuta cineva!de o sapt prizez cocaina o zi si noapte dupa care o zi si noapte libera!am inceput dintro prostie pt ca sunt obsedata cu slabitu!cand am zis ca nu mai vreau asta insemnand cu o zi in urma ca sa nu cumva sa isi dea seama sotul meu si sa avem probleme chiar despartire, pentru ca mia spus de multe de ori daca fac asa ceva se termina totul intre noi...problema este ca ieri am facut o criza foarte urata si am fost foarte depresiva si bineinteles ca mam certat foarte urat cu el sica sa pot sa ma calmez si sa fie ok totul mam aruncat iar cu nasul in cocaina!cat timp dureaza starea de depresie si de nervi dupa ce nu mai prizezi??pt mine esti prima oara cand am ajuns in vraja lor si ma sperie gandul ca s-ar putea afla!astept un raspuns va rog frumos!si daca stiti cumva dupa cat timp nu mai apare in analize???am avut si parte de cam mult...prima zi a cam fost 1g, a 2a oara cam 1, 5g, a 3a oara a fost ceva de genu cam 3g in 2 nopti si o zi in continuu...iar de ieri dupa amiaza cand am gasit solutia la nervi si depresie cred ca am consumat in jur de 1, 5g-2g...sunt convinsa ca nu sunt dependenta ca ma pot lasa oricand de ele pt ca nu am fost pasionata niciodata de asa ceva miau luat mintile cand am citit ca ajuta la slabit, dar nu vreau sa isi dea seama nimeni ce am facut sa trec peste starile alea mai usor!multumesc si astept un raspuns cat se poate de repede
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8droguri - unde se fac recuperari?
- 332sunt dependenta de heroina
- 4Tomograf zona cranio-cerebrala
- 10Iarba vs. tutun vs. alcool
- 4tulburare afectiva, sinucidere
- 7am luat un drog super blackout si m-am trezit cu depresie
- 14Ecstasy
- 11drogurile...ma termina...
- 0droguri legale timp de 4 luni de zile nu zilnic dar frecvent
- 22Fost toxicoman rog sfaturi
- 7dependenta boala grea
- 22Iubitul meu consuma droguri usoare, gen iarba
- 4Legatura dintre droguri si anxietate...
- 17dependent(mai mult ca sigur) de etnobotanice - 4 ani
- 4Dependent dupa 2-3 luni de consum ocazional?
- 4dependenta? de ce am tendinta sa sun din nou acea persoana sa imi mai aduca?
- 2Stare de ireal
- 2Sotul meu s-a confruntat cu dependenta de cocaina, pastile ii provoacă depresie!
Mai multe informații despre: dependenta de droguri drogurile etnobotanice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: