Iarba vs. tutun vs. alcool

28-10-2009
chillboy
Nu este medic/terapeut
chillboy
dati si voi o parere despre chestiile astea, ce credeti ca dauneaza cel mai mult tutunu alcoolu sau iarba??:-?
a mea e ca alcoolul dauneaza cel mai mult dupaia ar veni tutunul pt ca da dependenta psihica de la a 2 tigare si ca iti face praf plamanii, si iarba tii face dar nu atat d mult.(strict parerea mea)
deci mai bine as fuma iarba decat tutun
astept parerile voastre!:D
10 comentarii
0
28-10-2009, ora 21:59
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Şi totuşi, mai bine ai "fuma" iubire, ai "bea" fericire şi ai "aspira" multă bunătate, ca după să le împarţi necondiţionat celor de lângă tine (semenilor tăi) - NU tutun, NU iarbă, NU alcool - dacă vei deveni dependent de iubire, fericire şi bunătate, "dincolo" te vei "droga" cu bunătăţi indescriptibile...ţine cont de acest sfat umil şi de cel care ţi l-a scris - şi sfatul şi emiţătorul/scriitorul lui îţi vor doar binele! (STRICT părerea mea [o poţi ignora, însă ar fi mai bine să o consideri o "sămânţă" bună, să o "plantezi" - va germina, va creşte şi va fructifica pe măsură (roade la fel de bune ca intenţia ei)...]). Numai bine;)))



În speranţa că ţi-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
28-10-2009, ora 22:05
chillboy
Nu este medic/terapeut
chillboy
mda stiu ca ai dreptate inca ff mare
eu am vrut doar sa aflu o parere de la fiecare in parte, in schimb am bagat si bag de toate.sunt constient ca nu e bn...dar incerc sa ma las de toate viciile...si sper sa reusesc cat de curand, ca de alcool m-am lasat, ff rar mai beau:D, iarba nam mai fumat de vreo 3 sap si nam prob, (un joint la o luna nu strica) iar de tutun inca nu ma pot lasa...
0
28-10-2009, ora 22:05
chillboy
Nu este medic/terapeut
chillboy
apropo, mersi de sfat:)
0
29-10-2009, ora 03:06
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Superbbbbbbbbbbbbb...sincer, mă aşteptam să-mi "trânteşti" o injurie de toată frumuseţea (din cauza primului meu mesaj - mi s-a mai întâmplat, de aceea am precizat), dar Slavă Domnului că nu s-a întâmplat şi că ai recepţionat ce trebuia!
Îţi urez mult succes...să dea Domnul să reuşeşti să scapi de toate viciile - important este să vrei (de la a vrea, până la a realiza, ai foarte puţin drum de străbătut)...nu uita, ai nevoie de: voinţă, putere psihică şi credinţă!

P.S. Foarte bun pentru diminuarea şi tratarea adicţiilor este 5-htp-ul (5-hidroxitriptofan) şi extractul terapeutic din fructul arborelui Morinda Citrifolia (Noni - capsule, nu sirop, pentru că siropul este conservat cu ajutorul benzoatului de sodiu, care este foarte nociv (paradoxal)). Documentează-te şi încearcă să-ţi ajuţi sistemul nervos central (SNC) să se elibereze mai repede de subjugarea viciilor...toate cele bune şi multe binecuvântări!
0
18-06-2010, ora 16:37
chillboy
Nu este medic/terapeut
chillboy
de ce zici ca daca m-as lasa de fumat tutun n-as mai putea sa fumez iarba ?? nu e adevarat, stiu pe cnv care nu fumeaza si nu a fumat deloc tutun, dar fumeaza iarba de 2 3 ori pe sap..
si in legatura cu alcoolu si tutunu, nu, nu ma simt rau, vroiam doar sa aflu niste pareri !

pace
One love !!
0
18-06-2010, ora 20:17
cretulinabubulina
Nu este medic/terapeut
cretulinabubulina
Este f bine daca nu te simti rau, ma bucur si te incurajez si sunt alaturi de tine cu lasatul de tutun.
Ideea e ca fumatul are o dependenta mai mare decat marijuana, si este mai daunator. daca el nu a fumat niciodata, si mai fumeaza marijhuana din cand in cand e altceva..( de 2, 3 ori pe sapt e grav!! gandeste-te cum ar fi sa te imbeti de 2-3 ori pe saptamana.. este cam acelasi lucru. si mai grav este ca fiind un drog interzis... nu stii niciodata ce este cu adevarat in tigare... )
Faza e ca fumatul are o dependenta mult mai mare... iti spun din proprie experienta, :P
Daca ai ajuns sa fumezi un pachet pe zi.. este greu sa te lasi.. asta depinde si de tine si de cata vointa ai.. si gandeste-te daca sa zicem ca fumezi de cativa ani un pachet pe zi. te lasi.. si iti este f greu la inceput, apar tot felul de tentatii.. prienteni care fumeaza in jurul tau etc.. si de ex..nu ai mai fumat de 1 luna.. ce crezi. daca fumezi o tigara in momentul ala, a fost in zadar chinul prin care ai trecut? si crezi ca va fi numai o tigara, sau vor urma si altele? Ar insemna un esec, sau doar o scapare pt tine? trebuie sa raspunzi la intrebarile astea gandindu-te la situatia ta.
0
20-06-2010, ora 04:41
chillboy
Nu este medic/terapeut
chillboy
Deci in primu rand daca vorbim de iarba nu vorbim de droguri, faza ca tutunu dauneaza si cauzeaza o dependenta mult mai mare e toal adevarat. nu cred ca e nici rau nici bine sa fumezi de 2 3 ori pe saptamana..si hai sa nu comparam cu alcoolul, fiindca ficat ai doar 1, neuroni cu milioanele..
2 la mana, ala care cumpara jointu gata facut e un mare prost si un incepator, nici eu si nici vreun alt tovaras nu au cumparat tigarea gata facut, si iti garantez ca nu o sa cumpere niciodata, si odata ce cunosti mirosul, culoarea asemanarea, n-am cum sa fi inselat, iti garantez si chestia asta :)
Iar in legatura cu tutunul..spre deosebire de tine ma pot lasa oricand, imi trebuie doar putina ambitie, si un "NU" hotarat, dar deocamdata nu vreau sa ma las de ele. raspunsuri la intrebari: 1.nu, nu cred ca ar f fost in zadar chinul prin care am trecut, fiindca cum am precizat mai sus nu trec prin niciunfel de chin. 2. si daca va fi, va fi decat o tigare 3. o scapare

Peace one love
0
20-06-2010, ora 12:26
cretulinabubulina
Nu este medic/terapeut
cretulinabubulina
Nu vreau sa te supar, dar asa ziceam si eu acum 10 ani.
Nu vrei sa te lasi, asta mi-e clar. Problema nu e ca pierzi neuroni, ci ca ai doar 2 plamani, care sunt mai sensibil decat ficatul, iar ficatul se regenereaza, si e mai puternic decat ai crede. Acum, mai depinde si de norocul fiecaruia.
0
21-06-2010, ora 16:05
chillboy
Nu este medic/terapeut
chillboy
Daca stam sa ne gandim, tutunul dauneaza mult mai grav plamanilor decat iarba. iarba fumata odata la cateva luni e sanatoasa si curata plamanii, si e buna pentru multe boli, de aia se poate prescrie ce catre medic in cantitati limitate.

peace love
0
04-08-2010, ora 04:36
auroramara
Nu este medic/terapeut
auroramara
chillboy-ok si de fapt u ce faci-pledezi pro iarba sau ce?sinecer nimik nu e ok nici tutunul, nici iarba, nici alcoolul, nici drogurile, insa fiecare face ce vrea si dacas pe prietenul tau atat il duce capul, sa fumeze iarba sa o faca, sanatatea e a lui, si daca tot sti ca e prescrisa in anumite boli prietenul tau are vreuna din bolile in care se prescrie, si documenteazate si de efectele adverse pe timp lung
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.