lipsa de excitatie
Am si eu o problema sant casatorita am un baiat dar dupa nastere nu mai simt nevoia de a face dragoste sant 6 ani de cand ma dau de aceasta problema.Va rog sa ma ajutati
2 comentarii
buna, in primul rand trebuie sa vb cu sotul de problema ta si sa inventati jocuri noi si incitante anainte ca sa ancepeti actul sexual, anca un lucru nu te gandi cand esti cu el in pat "daca iar e un esec" relaxeazate, gandestete la lucruri frumoase cand esti cu el, bucurativa unul de altul.Nu sunt maritata dar si eu am trecut cu prietenul meu prin faze dinastea si asa am facut acum totul e ok, are grija de mine ca eu sa ma simt bine prima si dupaia el.Sper ca mes. meu sa fie de ajutor, bafta
buna marilene.Eu cred ca aici e nevoie de un sexolog si de un psiholog, dar mai intai merita ca tu si sotul tau sa incercati sa rezolvati asta impreuna.Nu conceperea unui copil e scopul sexului sa stii.sexul trebuie sa fie placut si tu trebuie sa gasesti acel stimul care iti provoaca placere.El poate sa fie chiar si o culoare, o melodie, un miros anume, orice.dar vb cu sotul tau.Bafta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2nu ma excit
- 8in momentele de excitare
- 10simt nevoia...
- 8Foarte ciudat...cand sunt excitat penisul elimina un fel de secretie transparenta
- 2lipsa lubrefierii... exista vreun medicament/ceai?
- 37cum il fac pe prietenul meu sa aiba dorinte sexuale
- 12Dorinta continua!!! Doresc un sfat!
- 5desi se excita, avem raporturi nu mai reuseste sa ejaculeze!
- 4care este diferenta intre a te excita si orgasm?
- 35FETISH, normal sau anormal
- 6daca se excita, se simtea bine.. inseamna ca nu mai e virgina nu?
- 2Cum pot sa-mi excit iubitul?
- 0Dureri menstruale ?! dupa excitatii sexuale
- 1daca il excit prea tare poate pati ceva peste ceva timp?
- 6Vi se întâmpla sa va excitaţi doar cand citiţi un articol despre sex?
- 3Credeti ca sunt involuntar drogata?
- 2Picatura placerii
Mai multe informații despre: Excitatia sexuala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: