Secretii vaginale (adolescenta)
Buna ziua!Am si eu niste ganduri care ma tot macina.Ideea este ca secretiile mele vaginale sunt foarte abundente.Se intampla in fiecare zi, si de multe ori sunt nevoita sa folosesc tampoane din acelea zilnice.Nu au un miros neplacut.La culoare sunt transparente, putin galbui.I-am tot spus mamei mele, insa imi zice sa nu imi fac griji...Nu doreste sa mergem la doctor(Am 16 ani).Acum cateva luni obisnuiam sa am dureri abdominale iar medicul de familie mi-a recomandat o ecografie, si mi s-a spus ca nu am nicio problema(se gandea ca am racit la ovare).Cel mai probabil acele dureri au fost si pe fond de stres deoarece am avut un deces in familie care m-a afectat destul de mult.
Nu stiu ce sa fac...Am insistat mai mult ca mama sa ma duca la un doctor, dar a tot refuzat.Credeti ca am vreo problema sau nu ar mai trebui sa imi fac griji?
Nu stiu ce sa fac...Am insistat mai mult ca mama sa ma duca la un doctor, dar a tot refuzat.Credeti ca am vreo problema sau nu ar mai trebui sa imi fac griji?
2 comentarii
Luati trimitere de la medicul de familie si mergeti la ginecolog sa faceti test secretie, chiar daca aveti 16 ani.
Cum credeti ca o pot convinge pe mama mea sa fie de acord?...cel mai probabil ea nu doreste sa vizitam un ginecolog deoarece sunt virgina...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3candida - doresc o schema de tratament
- 124interpretare examen microscopic secretie vaginala
- 1Leptotrix - descoperit in analiza de secretie vaginala
- 17secretie vaginala
- 13rog interpretare examen citologic si secretie vaginala
- 3Analize secretii vaginale - leucocite+celule epiteliale
- 3secretii vaginale
- 5Interpretare rezultat secretie vaginala
- 4secretie abundenta
- 6secretie vaginala
- 6Test Papanicolau si Secretie vaginala
- 8secretie rozalie spre rosie, cumva reactie adversa a tratamentului?
- 36Pot avea contact sexual in timpul tratamentului pentru secretie?
- 1Interpretare secretie vaginala
- 1Secretie vaginala normala
- 1Interpretare secretie vaginala
- 2Am dureri in timpul actului sexual si nu stiu de ce!
- 1Interpretare analize secretii vaginale
- 1Scurgeri vaginale
- 1Scurgeri ciudate după dezvirginare.
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: