Rezultat analize PAP si secretie vaginala. E ceva grav?

Buna ziua! Am fost la o clinica particulara pentru a face analizele necesare depistarii unei infectii la nivelul aparatului genital. In cazul examenului de secretie vaginala au iesit urmatoarele :
Cultura (inclusiv antibiograma) : PE MEDIILE DE CULTURA INSAMANTATE NU S-A DEZVOLTAT FLORA MICROBIANA PATOGENA (Flora microbiana patogena absenta)
Cultura fungi (inclusiv fungigrama) : LEVURI ABSENTE LA 48 DE ORE.
In cadrul testului PAP sunt bifate urmatoarele :
Status hormonal : Ciclica ; Tip frotiu : citologie mediu lichid ; Calitate frotiu : satisfacator pentru evaluare ; celule endocervicale : prezente ;
Rezultat : Negativ pentru leziuni intraepiteliale sau malignitate ; Infectii : Cocobacili ; Alte modificari non neoplazice : inflamatorii.
Indicatii : repetare de rutina (ritm de examinare organizare obisnuita pentru depistare precoce).
Urmeaza sa merg la un medic ginecolog cu aceste rezultate pentru a-mi da un tratament. Pana atunci, as vrea sa stiu daca ceea ce am este ceva cat de cat mai ok.. fata de alte infectii cum ar fi Candida, Tricomonas si altele.
Ceea ce nu scrie deloc...este daca sunt cocobacili gram negativi sau gram pozitivi. Este vreo pb in asta?
MULTUMESC MULT SI ASTEPT RASPUNSURILE VOASTRE!
Cultura (inclusiv antibiograma) : PE MEDIILE DE CULTURA INSAMANTATE NU S-A DEZVOLTAT FLORA MICROBIANA PATOGENA (Flora microbiana patogena absenta)
Cultura fungi (inclusiv fungigrama) : LEVURI ABSENTE LA 48 DE ORE.
In cadrul testului PAP sunt bifate urmatoarele :
Status hormonal : Ciclica ; Tip frotiu : citologie mediu lichid ; Calitate frotiu : satisfacator pentru evaluare ; celule endocervicale : prezente ;
Rezultat : Negativ pentru leziuni intraepiteliale sau malignitate ; Infectii : Cocobacili ; Alte modificari non neoplazice : inflamatorii.
Indicatii : repetare de rutina (ritm de examinare organizare obisnuita pentru depistare precoce).
Urmeaza sa merg la un medic ginecolog cu aceste rezultate pentru a-mi da un tratament. Pana atunci, as vrea sa stiu daca ceea ce am este ceva cat de cat mai ok.. fata de alte infectii cum ar fi Candida, Tricomonas si altele.
Ceea ce nu scrie deloc...este daca sunt cocobacili gram negativi sau gram pozitivi. Este vreo pb in asta?
MULTUMESC MULT SI ASTEPT RASPUNSURILE VOASTRE!
1 comentarii

Rezultatul la testul Babeş-Papanicolaou este unul bun, de aceea este si specificat:Negativ pentru leziuni intraepiteliale si margine.Corespunde unui tip II inflamator si se recomanda sa-l faceţi de rutina testul.Inflamatia se datorează cocobacililor si de aceea trebuie sa faceţi examen culturi din conţinutul vaginal, iar tratamentul se da in urma rezultatului antibiogramei.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8stafilococ auriu la examenul de secretie
- 3menstruatia... secretie vaginala alb-galbuie (cam de un an)
- 3secretii vaginale
- 2rezultate analize papanicolau
- 1interpretare test papanicolau
- 6sarcina? secretie alb-transparenta gelatinoasa... este de la ovulatie?
- 1Examen din secrete vaginala la clinica particulara
- 3Imi raspunde si mie cineva?
- 10secretie vaginala grunjoasa
- 1mancarime labii si secretie vaginala albicioasa
- 2Analiza secretie vaginala
- 1interpretare rezultat Papanicolau
- 2Urme de sange in secretia vaginala
- 0rezultat papanicolaou c3
- 2Test Papanicolau si examen secretie
- 0Interpretare Papanicolaou
- 0Rezultat Papanicolau
- 7Ajutati-ma!! pe testul PAP la celule scumoase imi scrie:Asc-us