rog interpretare analize secretie
In urma unor analize complete ale secretiei mi s-a dat ca fiind in neregula doar: "coci gram pozitivi - frecventi. leucocite frecvente. epitelii frecvente. La ex de cultura s-a dezvoltat streptococ grup B. Am urmat tratamente conf. antibiogramei, dar degeaba. Am refacut analizele complete la sanador si cantacuzino, dar acelasi rezultat. Tratamente fara rezultat.
Este posibil sa fie totusi o infectie mixta, care sa fie "acoperita" la examinare de acest streptococ si sa nu se vada acea infectie posibil frecventa.
Mentionez ca am o leucore deranjanta.
Este posibil sa fie totusi o infectie mixta, care sa fie "acoperita" la examinare de acest streptococ si sa nu se vada acea infectie posibil frecventa.
3 comentarii
Modific mesajul in sensul ca in loc de "prezenta " am scis " frecventa".
In urma unor analize complete ale secretiei mi s-a dat ca fiind in neregula doar : " coci gram pozitivi - frecventi. leucocite frecvente, epitelii frecvente.
La ex de cultura s-a dezvoltat streptococ grup B.
Am urmat tratamente conf. antibiogramei, dar degeaba. Am refacut analizele complete la sanador si cantacuzino, dar acelasi rezultat. Tratamente fara rezultat.
Este posibil sa fie totusi o infectie mixta, care sa fie " acoperita " la examinare de acest streptococ si sa nu se vada acea infectie posibil prezenta?
Este posibil ca acei "coci gram pozitivi " sa fie si anaerobi si sa nu fie depistati pentru ca exista strept. B, care se dezvolta in aerobioza ?
Rog un raspuns de specialitate.
In urma unor analize complete ale secretiei mi s-a dat ca fiind in neregula doar : " coci gram pozitivi - frecventi. leucocite frecvente, epitelii frecvente.
La ex de cultura s-a dezvoltat streptococ grup B.
Am urmat tratamente conf. antibiogramei, dar degeaba. Am refacut analizele complete la sanador si cantacuzino, dar acelasi rezultat. Tratamente fara rezultat.
Este posibil sa fie totusi o infectie mixta, care sa fie " acoperita " la examinare de acest streptococ si sa nu se vada acea infectie posibil prezenta?
Este posibil ca acei "coci gram pozitivi " sa fie si anaerobi si sa nu fie depistati pentru ca exista strept. B, care se dezvolta in aerobioza ?
Rog un raspuns de specialitate.
Parerea mea este ca ai o vaginita mixta.Daca ai facut tratament conform antibiogramei si nu ti-a trecut, atunci ori recoltarea nu s-a facut dupa o tehnica corecta, ori nu ai respectat regulile inainte de recoltare [ fara contact sexual ultimele 48 de ore si fara spalaturi vaginale ultimele 24 de ore ] sau interpretarea antibiogramei a fost gresita.Intoarce-te la ginecolog si repeta recoltarea sau sa-ti dea un tratament pentru o vaginita mixta.Numai bine!
Am respectat regulile de recoltare cu strictete, fara contact si fara spalaturi.Si asta la fiecare recoltare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Interpretare secretie vaginala
- 3interpretare rezultate test de secretie vaginala
- 2Examen citobacteriologic al secretiei vaginale
- 7Analiza secretie vaginala si secretie col
- 2interpretare buletin secretie vaginala
- 12interpretare rezultat secretie vaginala
- 0secretie vaginala foarte abundenta
- 3Secretie maronie
- 6Interpretare secretie vaginala. Mi s-a spus ca nu am nimic
- 1Examen din secrete vaginala la clinica particulara
- 9Analize OK, neplaceri in cuplu din cauza secretiei vaginale albe