Ginecolog bun in Focsani sau in Galati!
Buna ziua !
Am nevoie de recomandarea unui ginecolog foarte bun in Focsani sau in Galati. Pe data de 28 cand trebuia sa imi vina ciclul am avut o scurgere usoara maronie care a tinut aproape 3 zile. Apoi de ieri, secretia a inceput sa fie mai abundenta si putin mai deschisa (visinie) cu mici cheaguri. Mai devreme mi.am facut un test de sarcina la care cea de.a doua liniuta a iesit foarte slab evidentiata (subtire si usor transparenta). De obicei ciclul este regulat, ma tinea 3 zile abundent, apoi scurgeri usoare pana in ziua a 7.a. Niciodata nu am mai avut probleme. Ultima menstruatie a fost pe data de 2 aprilie, a durat pana pe 7, iar pe data de 6 am avut un contact sexual neprotejat, cu finalizare.
Am 25 ani, nu am mai avut nicio sarcina. Nu stiu daca acum sunt insarcinata, dar stiu ca aceasta menstruatie nu este in regula, de aceea vreau sa ajung cat mai urgent la medic.
Am nevoie de recomandarea unui ginecolog foarte bun in Focsani sau in Galati. Pe data de 28 cand trebuia sa imi vina ciclul am avut o scurgere usoara maronie care a tinut aproape 3 zile. Apoi de ieri, secretia a inceput sa fie mai abundenta si putin mai deschisa (visinie) cu mici cheaguri. Mai devreme mi.am facut un test de sarcina la care cea de.a doua liniuta a iesit foarte slab evidentiata (subtire si usor transparenta). De obicei ciclul este regulat, ma tinea 3 zile abundent, apoi scurgeri usoare pana in ziua a 7.a. Niciodata nu am mai avut probleme. Ultima menstruatie a fost pe data de 2 aprilie, a durat pana pe 7, iar pe data de 6 am avut un contact sexual neprotejat, cu finalizare.
Am 25 ani, nu am mai avut nicio sarcina. Nu stiu daca acum sunt insarcinata, dar stiu ca aceasta menstruatie nu este in regula, de aceea vreau sa ajung cat mai urgent la medic.
1 comentarii
Buna ziua,
In cazul in care pana in momentul actual nu a aparut menstruatia, in mod normal ar trebui ca testul de sarcina sa fie pozitiv.
O zi placuta!
In cazul in care pana in momentul actual nu a aparut menstruatia, in mod normal ar trebui ca testul de sarcina sa fie pozitiv.
O zi placuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2caut medic Ginecolog in Cluj
- 3rezultate analize
- 3nelamurir dupa vizita la ginecolog
- 4cunoasteti cabinete ginecologice bune in Bucuresti?
- 3am nevoie de pareri!
- 3infectie vaginala!
- 2peste cit timp sa faca o vizita la ginecolog
- 3recomandare un cabinet gineco va rog
- 3analize ginecologie: flrotiu inflamat gr II si leucoree
- 9tratament cu carpicon si crema propolis si rasina conifere
- 3am si eu o intrebare
- 3vizita la ginecolog dupa contactul sexual
- 4frica de mers medic ginecolog
- 11Vizita la ginecologie, sarcina, postinor si anexita, va rog un raspuns
- 0Cabinet ginecologic Iasi - recomandare?
- 1analize gineco
- 1Interpretare analize ginecologice
- 1Ginecolog
Mai multe informații despre: Vizita la ginecolog controlul ginecologic
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: