prima data la ginecolog
buna seara.am 18 ani si cam de 1 an am niste probleme din pricina unui contact sexual.am decis de curand sa merg la ginecolog sa vad ce am, dar vreau mai intai sa stiu cum o sa fie.este nevoie de trimitere de la medicul de fam? cat costa o consultatie la ginecolog si in c consta aceasta? este dureros? este nevoie de multe investigatii pt a vedea ce am? va multumesc si va rog raspundeti-mi.mentionez k am usturimi la urinare si nu numai.
3 comentarii
si imi puteti recomanda un medic ginecolog ( de sex feminin) din ploiesti? dar unul care sa isi faca meseria f bn si sa nu vrea doar bani...si adresa cabinetului.va multumesc anticipat.
O consultatie la ginecolog variaza intre 50 si 100 ron cu aproximatie!Acest pret este valabil pt cabinetele particulare, unde nu este nevoie sa te prezinti cu trimitere de la medicul de familie.
Se poate insa sa mergi la medicul de familie, iti da o trimitere la ginecologie, iar costul este pe jumatate sau in unele cazuri chiar gratuit.Tot medicul de fam.iti va recomanda un ginecolog.
Si nu mai amana mersul la medic, pt ca simptomele ce le ai se datoreaza unei infectii/bts!
Sanatate!
Se poate insa sa mergi la medicul de familie, iti da o trimitere la ginecologie, iar costul este pe jumatate sau in unele cazuri chiar gratuit.Tot medicul de fam.iti va recomanda un ginecolog.
Si nu mai amana mersul la medic, pt ca simptomele ce le ai se datoreaza unei infectii/bts!
Sanatate!
are dreptate jaquelinne cu preturile si cu trimiterea, cu trimitere ai reducere sau gratuit depinde de cabinet, iar daca mergi sa platesti sunt putin mai gentili si isi dau mai mult interes, iti spun din experienta. in cea ce priveste controlul ginecologic, trebuie sa fii foarte relaxata si totul va fi foarte usor. nu este foarte placut, poate fi jenant dar daca te vei relaxa si vei vb cu dr deschis va fi totul ok. si eu am avut prima data frica, dar sincer sa-ti spun prefer sa merg la ginecolog decat la dentist. curaj si nu mai amana.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2caut medic Ginecolog in Cluj
- 4cunoasteti cabinete ginecologice bune in Bucuresti?
- 3infectie vaginala!
- 2peste cit timp sa faca o vizita la ginecolog
- 3recomandare un cabinet gineco va rog
- 43Interpretare rezultate ginecologie
- 20Consultatia la ginecolog :-S
- 3vizita la ginecolog dupa contactul sexual
- 4ARCOXIA?
- 4frica de mers medic ginecolog
- 3am fost la ginecolog. dar degeaba
- 9Prescrierea anticonceptionalelor
- 0Vizita ginecolog
- 4efectele adverse ale anticonceptionalelor
- 0Recomandare medic ginecolog in Constanta !!!
- 2Controlul ginecologic.. depistare sarcina
- 0Doctor ginecolog
- 1Ginecolog
Mai multe informații despre: Vizita la ginecolog controlul ginecologic
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: