efectele adverse ale anticonceptionalelor
am fost la un control ginecologic si mi sa administrat miligest pentru reglarea menstruatiei, nu am putut sa ramin insarcinata nici acum din cauza menstruatiei,.e prima luna care le iau si am o tensiune mamara, vreau sa stiu daca este de la pastile.va multumesc.
4 comentarii
va multumesc mult doamna doctor. si inca o intrebare daca se poate, , , tot de la pilule poate fi senzatia de voma?, si astazi am observat o scurgere rozalie, nu stiu ce poate fi?este prima data care iau acest anticonceptional, , miligest, , vas ruga daca ati putea sa ami raspundeti.din suflet ami doresc sa mi se regleze si mie mensruatia, , ne dorim un bebe, ,
Da, sunt efecte secundare ale contraceptivului, nu sunt semne de boala.sunt mai frecvente in primele 3 luni, apoi dispar...
va multumesc din suflet pentru raspuns, va doresc multa sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ecografe contradictorii... Am probleme si cu glanda tiroida sa fie o dereglare hormonala sau ce?
- 1ciclul menstrual
- 5sa fie totusi sarcina sau vreo dereglare hormonala provocata de anticonceptionale?
- 6de 13 zile am o sıngerare asemanatoare menstruatiei şi cu cheaguri f.mici de sınge
- 5Dereglari ciclu, menstruatie redusa cantitativ si apoi deloc
- 2ciclu menstrual neregulat
- 4dereglarea CM
- 1dereglari menstruale
- 5dereglare menstruala - motiv de ingrijorare?
- 0Dereglarea Ciclului Menstrual, vine mai devreme Opinia unui Genicolog va rog!!!
- 4Nastere
- 3de ce nu imi vine ciclu la aceeasi data?
- 5Dereglare menstruala cu sangerare neintrerupta intre menstruatii
- 0Sarcina sau dereglare a menstruatiei ?
- 0Dereglarea menstruatiei
- 1Doresc sa rămân însărcinată
- 0Dereglare hormonala? Teste negative, nu bebe la ecografie
- 0Probleme de sanatate
- 0Am nevoie de un sfat, urgent - menstruatie abundenta cu cheaguri, dureri de ovare
- 0Sangerare anormala
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei controlul ginecologic