Eu căsătorită, el căsătorit. Am intrat într-un joc al seducției... Ce să fac?

41 comentarii 1 2
0
17-10-2018, ora 13:27
Alina_Alinutza
Nu este medic/terapeut
Alina_Alinutza
Domnule Dr. Rares Ignat, vă mulțumesc pentru sfaturile și îndrumările date. Aș merge cu inima deschisă la terapie de cuplu, doar că bugetul nu ne permite așa ceva și în plus, al meu soț nu crede în așa ceva, din punctul lui de vedere nu există nicio problemă atât de gravă între noi și dacă ar exista el nu ar fi genul de persoană care „să își spele rufele în public” (așa cum mi-a menționat chiar el).
0
30-10-2018, ora 15:21
Vasc
Nu este medic/terapeut
Vasc
Buna.
Și eu sunt cam in aceeași situație.
Eu căsătorită cu un copil, el căsătorit cu doi copii.
Am fost doar o singura data cu el din curiozitate fiindcă vroiam sa vad cum e și cu altcineva, sotul meu fiind singurul bărbat cu care am făcut sex.
Nu a fost un extraordinar deoarece am simțit o frica foarte mare amândoi.
Dar continuam sa ne auzim aproape zilnic la telefon și vrea să ne întâlnim din nou.
Eu îmi doresc dar nu mai vreau sa îmi înșel soțul.
Cum sa fac să îl uit?
Mă gândesc tot timpul la el.
1
30-10-2018, ora 20:15
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Intrerupeti orice fel de comunicare cu el.
0
31-10-2018, ora 01:20
Hans Castorp
Nu este medic/terapeut
Hans Castorp
@ Vasc.Daca va ganditi tot timpul la el, inseamna ca-l iubiti.Pana la urma, daca va cheama, tot o sa va duceti catre el.
0
31-10-2018, ora 06:33
Vasc
Nu este medic/terapeut
Vasc
M -a chemat și nu m-am dus.
0
31-10-2018, ora 10:06
Hans Castorp
Nu este medic/terapeut
Hans Castorp
Daca va iubeste cu adevarat, va va mai chema.
0
31-10-2018, ora 11:05
Vasc
Nu este medic/terapeut
Vasc
Nu mă iubește, doar mă place și vrea doar sex.
1
31-10-2018, ora 15:42
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
ti-am raspuns Vasc pe subiectul ce l-ai deschis despre povestea ta
1
02-11-2018, ora 18:55
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu ai cum sa iubesti cu adevarat un om pe care nu il cunosti in realitate. Iubirea adevarata presupune jertfa si sacrificiu. A nu se confunda iubirea cu sexul (prostitutia). Cam asta vrea el pentru stie ca doamna este casatorita. Feriti-va de capcanele Internetului!
0
02-11-2018, ora 19:33
Vasc
Nu este medic/terapeut
Vasc
Aveți dreptate.
Nu este vorba de iubire nici din partea mea.
El a zis ca vrea sa ne întâlnim din când în când și să facem sex nelimitat.
Cum în ultimul timp m-a sunat din ce in ce mai rar am inceput sa nu mă mai gândesc la el și să mă concentrez pe munca mea.
Nici nu îmi doresc să mai fac sex cu el.
Chiar a început să mă dezguste după ce a adus iar în discuție sexul oral. Mă simt umilită și îmi pare rau că l-am dat voie sa îmi propună orice.
Nu îmi pare rau de aventura. Îmi doream asta iar el mi-a oferit siguranța că nu sa se afle.
I-am șters numarul e telefon iar daca ma mai caută o să îl ignor.
Relația cu soțul meu merge mai bine.
M-au ajutat foarte mult și sfaturile de pe acest site.
0
27-11-2018, ora 23:19
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
@Alina_Alinutza

O veche cunostinta de a mea a trecut, cu multi ani in urma (cred ca vreo 10), prin ceea ce ai trecut si tu. Ea nu a depasit in totalitate situatia, isi face datoria de sotie si mama in casa dar, sufleteste, tot de "el" este atasata. Nu a iubit pe nimeni asa cum l-a iubit si il iubeste pe "el", a renuntat sa mai lupte pentru a-l uita, tresare la orice asemanare cu persoana lui, nu a vrut sa divorteze din cauza copiilor, nu as putea spune daca mai sunt amanti si acum. Citind povestea ta si stiind povestea ei, ma gandesc ca poate exista undeva o jumatate pentru fiecare pe care putem sa o iubim cu toata fiinta, intr-un mod neinteles de cei din jur dar care ne transforma. Nu pot sa te condamn pentru nimic din ce ai facut, iti doresc sa fii fericita.
Adaugă un comentariu / răspuns
41 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Semne că te înșală
  • De ce înșelăm?
  •