Este rezistenta o proteza dentara pe pivoți?
Bună seara, am probleme cu dinți în partea superioara, partea dreapta(al treilea molar, incisivul central refăcut cu pivot acum 2 ani, incisivul lateral, caninul și primul molar), partea stanga(al treilea molar, incisivul lateral și caninul - acești doi din urma fiind rupți, medicul mi-a spus ca o sa încerce sa-i trateze și sa facă o proteza fixa, deși la prima consultație mi-a sugerat proteza mobila. Nu știu cum ar trebui sa procedez. Nu îmi permit în momentul de fata implanturi. Va mulțumesc!
1 comentarii
Buna seara,
Sunt mai multi factori de care trebuie sa se tina seama: gradul de implantare al dintilor, integritatea nervului si nu in ultimul rand varsta si sexul pacientului. O femeie are o forta masticatorie mai mica decat un barbat. Un pacient in varsta consuma alimente mai moi decat un tanar.
Sunt mai multi factori de care trebuie sa se tina seama: gradul de implantare al dintilor, integritatea nervului si nu in ultimul rand varsta si sexul pacientului. O femeie are o forta masticatorie mai mica decat un barbat. Un pacient in varsta consuma alimente mai moi decat un tanar.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5pivot pe molar
- 4Durere insuportabila
- 5Pivot de metal
- 0durere
- 1Extractie pivot dentar
- 1Pivot masea
- 5Alergie la metal sau altceva?
- 4Premolar cu pivot probleme?
- 1Ajutați-mă - o măsea cu pivot s-a rupt și mă seaca de durere. Se scoate pivotul cu tot?
- 2Vreau sa mi se scoata maseaua
- 2Interpretare radiografie dentara
Mai multe informații despre: pivotul dentar