durere
Buna ziua!
Trebuie reconstituit cu pivot, un incisiv central superior.In urma tratamentelor(devitalizare, tratament antibiotic pe canal, obturare devinitiva) in momentul introducerii pivotului de metal, pe masura inaintarii lui am simtit o durere ascutita, brusca, acerba, insuportabila fapt pt care s-a intrerupt procedura. Nu stiu motivul, nu mi s-a spus decat ca trebuie reluata procedura de la zero. Care ar putea fi cauza? Eu, banuiesc ca s-a introdus prea mult, sau a fost gresita masura pivotului ales.
Multumesc!
Trebuie reconstituit cu pivot, un incisiv central superior.In urma tratamentelor(devitalizare, tratament antibiotic pe canal, obturare devinitiva) in momentul introducerii pivotului de metal, pe masura inaintarii lui am simtit o durere ascutita, brusca, acerba, insuportabila fapt pt care s-a intrerupt procedura. Nu stiu motivul, nu mi s-a spus decat ca trebuie reluata procedura de la zero. Care ar putea fi cauza? Eu, banuiesc ca s-a introdus prea mult, sau a fost gresita masura pivotului ales.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4masea rupta pe jumatate.reconstructie sau extractie?
- 5pivot pe molar
- 0pată albă pe mucoasa gurii lângă măsea ruptă
- 4Durere insuportabila
- 5Pivot de metal
- 1Extractie pivot dentar
- 5Reconstruire masea care mai are doar un perete?
- 5Pivot dentar
- 1Este rezistenta o proteza dentara pe pivoți?
- 5Alergie la metal sau altceva?
- 1Ajutați-mă - o măsea cu pivot s-a rupt și mă seaca de durere. Se scoate pivotul cu tot?
- 1Dinte refacut din compozit, imflamat
- 2Vreau sa mi se scoata maseaua
- 2Interpretare radiografie dentara
Mai multe informații despre: reconstructia dentara pivotul dentar