am o intrebare..va rog rasp daca stiti
vreau sa stiu daca sunt semne fizice ale dezvirginarii in primele cateva zile de la actul sexual. vreau sa stiu daca cei care ma vad zilnic, cum ar fi parintii si-ar putea da seama ca nu mai sunt virgina. am auzit ceva de cearcane sau.. Eu am 18 ani. rasp pls
6 comentarii
NU exista astfel de semne categoric.
Cearcanele si mitul cu cele 3 randuri de cearcane sunt false, nu-ti cresc sanii, nu se imbunatateste calitatea parului ( razi dar este si asta un mit)...
Unicul lucru pe care trebuie sa-l faci dupa inceperea vietii sexuale (daca nu l-ai facut pana acum) este consultatia la ginecologie.
E buna, sanatoasa si confidentiala.
Gaseste-ti un cabinet in alt cartier/sector si mergi acolo pentru un control de rutina si spune-i medicului ca ti-ai inceput viata sexuala.
Ai grija de acum in colo ;) si foloseste prezervativul.
Cearcanele si mitul cu cele 3 randuri de cearcane sunt false, nu-ti cresc sanii, nu se imbunatateste calitatea parului ( razi dar este si asta un mit)...
Unicul lucru pe care trebuie sa-l faci dupa inceperea vietii sexuale (daca nu l-ai facut pana acum) este consultatia la ginecologie.
E buna, sanatoasa si confidentiala.
Gaseste-ti un cabinet in alt cartier/sector si mergi acolo pentru un control de rutina si spune-i medicului ca ti-ai inceput viata sexuala.
Ai grija de acum in colo ;) si foloseste prezervativul.
si inca o intrebare...daca avem un moment intim si ii curge lichid seminal..acela contine spermatozoizi?ar fi probabila o posibila sarcina?
da, se poate; o buna prietena de-a mea a venit pe lume in urma unui astfel de "experiment"
se poate :) depinde acum ce inseamna "Moment intim" si unde ii curge lichidul... dar exista posibilitati ca el sa ajunga in vagin..depinde acum ce inseamna moment intin :)
fara act sexual..peeting..dar atingandu-mi si...partea..
pai daca ti-a placut prima data si te-ai intelegesuper cu iubitu ar putea sa vada ai tai ca plutesti pe un norisor roz :-P, glumeam. si in niciun caz nu vei merge cracanata pe strada.relax girl...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ma ustura vaginul
- 7Dupa o viata sexuala de 2 luni, n-am sangerat niciodata :( de ce?
- 2nod pe un perete al vaginului
- 6mi sa rupt himenul sau nu?
- 6Negi genitali interni - tratament
- 2polip vaginal + rana pe col
- 12mancarimi vaginale
- 1himenul
- 6de o sapt, am o scurgere foarte urat mirositoare, alba
- 9Mai sunt virgina oare ?
- 7mai sunt virgina?
- 4Vagin prea umed.
- 1'redobindirea' himenului!
- 6Umflatura in vagin