orgasm rapid in 10 secunde
buna ziua, am si eu o problema, am 29 de ani si am o prietena de 1 an de zile, problema mea este ca atunci cand facem dragoste dupa un preludiu care durata difera eu in 10 sec ejaculez. Cum credeti capot rezolva aceasta problema? Si mai am o intrebare, am un penis de 13 cm si vreau sa va ntreb daca pastilele astea de marire a penisului sunt bune sau din contra? Va multumesc!
10 comentarii
Imi raspunde si mie cineva??? sau site ul asta e doar asa de forma!!! MULTUMESC ANTICIPAT!
imi raspunde si mie cineva???? oideee, o metoda ceva, am inteles de la cineva ca sprayul ala stomatologic xinolina sau cam asa ceva este bun, stiti cumva altceva? vreo alifie care se gaseste pe la farmacie cu care sa te dai inainte de contact si sa ti mai ia din excitatie, sfatuiti ma si pe ine, varog muuuuuuuuultt!!!
Dragul meu, eu zic sa-ti iei inima in dinti si sa consulti un sexolog. Chestia cu dimensiunea nu este o problema, s-a mai discutat aici pe forum. Treaba cu 10 sec este o problema.
Ai probleme cu alcoolul ?
Incearca si tu artificiul cu doua prezervative (unul peste altul) Vei simti mai putin si in unele cazuri chiar a dat rezultate.
Aveti grija, in asemenea cazuri se intampla frecvent ca partenera sa ramana insarcinata accidental !
Ai probleme cu alcoolul ?
Incearca si tu artificiul cu doua prezervative (unul peste altul) Vei simti mai putin si in unele cazuri chiar a dat rezultate.
Aveti grija, in asemenea cazuri se intampla frecvent ca partenera sa ramana insarcinata accidental !
Mai beau si eu cate un pahar cat tot omul, dar nu f mult, nu e o problema sa ramana insarcinata oricum ia pastile( anticonceptionale), si eu nu ma protejez cu prezervativ, alt sfat mai aveti, sau o alta solutie, mai putin cea cu doctorul, nu cred ca e cazul sa merg la doctor!
Nu sunt expert. Pentru ejaculare precoce, incearca o pastila de entran combinata cu o solutie de desensibilizare a penisului (chinese brush). Este super!
si unde pot gasi pastila asta?? Si nu are reactii adverse, mie cam frica sa iau.
Ceea ce trebuie sa faci e sa folosesti prezervativul.. aia va intarzia putin ejacularea..
sau sa incerci sa te controlezi.. Chestia asta tine de hiperexcitare..
Incearca sa folosesti prezervativul iar fata sa fie sus.. Atunci te va tine putin mai mult..
sau sa incerci sa te controlezi.. Chestia asta tine de hiperexcitare..
Incearca sa folosesti prezervativul iar fata sa fie sus.. Atunci te va tine putin mai mult..
din cate stiu eu cik exista un mic spray si te dai inainte de contact si apoi dupa 45 min abia ejaculezi, a avut si prietenul meu cumparat, dar mi-a fost frica sa il incercam si l-am aruncat pacat ca nu stiu cum se cheama, dar am impresia ca se gaseste in sex shopuri.si din cate am auzit da roade bafta!
ticule eu iti recomand "Durex Performa" Astazi am crezut ca nu ma mai termin :)..Contine un anestezic deajuns ca sa te tina intre 2-10 minute in plus..
Razvan nu conteaza marimea EU o am de 15 cm Sotia nu SA plans niciodata an 20 ani dincontra a zic CA e multumita de scula mea CA o iubeste si CA AI place si o satisface dar problems e CA as vrea mai multa ma termin repede an 4-5 minute la AL doilea nu mai pot lasami nr de tel SA VB
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 57Ejaculare precoce. Cum scapam?
- 3faptul ca ajung la orgasm imi afecteza menstruatia?
- 121Ejaculez prea repede ce sa ma fac
- 18orgasm
- 5cum pot sa ajung la orgasm?
- 4O problema mai complicata: ejacularea precoce
- 2Ejaculez foarte repede! Penis mic?
- 6Despre orgasm: cum este, cand stiu ca apare?
- 5Orgasm conditionat
- 8va rog sa nu radeti chiar am nevoie de un sfat.. ejaculez foarte repede
- 8cum pot vindeca ejacularea precoce?
- 2Ejaculare Precoce, sau nu?
- 17Miros orgasm femei
- 2Va rog frumos să ami răspundeţi - să fie vorbă de vreo problemă de sănătate ?
- 0Întrebări legate de intretinerea relațiilor sexuale.
- 3Nu simt placere. Singurul orgasm e cel clitodirian
- 2Disfunctie erectila
- 1Probleme cu erectia si ejaculare prematura
- 2Ejaculare precoce
- 4Orgasmul
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce Orgasmul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: