Erectie slaba | Forumul Medical ROmedic

Erectie slaba

28-03-2021
Japonia
Nu este medic/terapeut
Japonia
Bună, am 25 de ani. Menționez ca nu am abuzat cu masturbarea nici la vârste fragete și în momentul de fata, problema e ca am erectie slaba se ridica foarte greu și moare la fel de repede pare obosit, sunt speriat și nu știu ce sa fac, recent am încercat sa fac sex și sa ridicat foarte greu și a stat în erectie foarte puțin când sa o bag în vagin sa înmuiat instant.. Va mulțumesc!
3 comentarii
0
29-03-2021, ora 08:17
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Se întâmplă de mai multă vreme? Dacă numai în ultimul timp poate fi o problemă emoțională și atunci un psiholog cu competențe pe psihosexologie poate să vă ajute. Dacă problema e veche consultați un urolog.
0
29-03-2021, ora 11:12
Japonia
Nu este medic/terapeut
Japonia
Bună, cred ca e mai veche problema și nu am luat în calcul, nici o fata nu mi-a spus ca nu e oke ce mi se intanpla și cum decurge la mine. Pana acum recent având o iubita noua și îmi este foarte frica sa nu ma lase din cauza asta, ea mi-a deschis ochii ca am o problema, din trecut se ridica mai greu și se întărea mai greu mai exact era nevoie de ajutor nici o data instant pe repde înainte.. Va mulțumesc
0
29-03-2021, ora 16:10
Psihologie, București
Atunci încercați la urolog și acesta vă va da să faceți mai multe investigații, probabil și la endocrinolog. E bine să mergeți cât mai repede, cu cât rezolvați mai repede, cu atât mai bine, ca să nu se accentueze problema emoțională.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pierderea erecÈ›iei - cauze, remedii, tratament È™i sfaturi utile
  •