Erectie slaba | Forumul Medical ROmedic

Erectie slaba

38 comentarii 1 2
0
25-08-2015, ora 21:22
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, PloieÅŸti
Psiholog Stefan Liviu
Se poate intampla si din dorinta puternica de a arata ca "poti". Doua zile la rand, si a treia zi, si a patra zi... Corpul are nevoie si perioade de relaxare, adica de refacere a fortelor.
0
10-11-2015, ora 10:16
rolandino
Nu este medic/terapeut
rolandino
Atunci cand dorinta e puternica poate sa apara inclusiv fenomenul de ejaculare precoce. Problemele de natura sexuala se declanseaza si atunci cand exista o "nerabdare" puternica
0
10-11-2015, ora 14:20
unuoarecare
Nu este medic/terapeut
unuoarecare
Buna ziua! in cazul meu problema ar fi cam asa: erectia exista, dar dupa prima ejaculare aceasta dispare 100%. chiar daca astept 30 de minute, aceasta nu apare. probabil dupa ore multe ar putea reveni. Am 25 de ani si de cel putin 5 ani mi se intampla chestia asta. m-am masturbat excesiv in timpul copilariei (pe la vreo 10 ani), iar viata sexuala cu partenera mi-am inceput-o pe la 14 ani. din cauza problemei mele tot timpul incerc sa aman ejacularea pentru ca odata cu aceasta se termina si actul sexual pe acea zi/seara/noapte. ma masturbez maxim la o saptamana pentru ca nu vreau, iar din cauza lipsei unei iubite, partenerele de sex le schimb destul de des (ultimele 2 saptamani, 3 partenere si acestea nesatisfacute + ca nu am incredere in mine sa revin si sa raman cu una dintre ele). mentionez si ca sunt fumator de 12 ani si consumator de alcool. Intrebarea ar fi cam asa: ce ar trebui sa fac sa am mai mult de o erectie in timpul actului sexual daca acest lucru nu s-a intamplat de vreo 5 ani aproape deloc, sa zic 99%... Va multumesc.
0
10-11-2015, ora 19:25
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
Dupa orgasm este produsa prolactina, care declanseaza perioada refractara. De aceea majoritatea barbatilor maturi nu au erectie la un timp scurt dupa orgasm. Cat de scurt este acel timp, depinde de organism. Jumatate de ora nu mi se pare anormal.

Exista si alte mijloace de satisfacere a partenerei in afara de scula.
0
20-11-2015, ora 17:29
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
Nu numai ca 'teoria' cu numarul limitat de ejaculari este nedemonstrata, ci deja a fost aruncata la lada de gunoi a istoriei medicinii. Mitul medical mentionat a fost destramat de cercetarea stiintifica, in conformitate cu ce scrie Centrul de sanatate McKinley al Universitatii din Illinois pe http://www.mckinley.illinois.edu/handouts/masturbation.html
0
22-01-2018, ora 05:40
expertu1
Nu este medic/terapeut
expertu1
Am probleme cu erectia, numai in somn, nu...!
0
22-01-2018, ora 11:28
Argent
Nu este medic/terapeut
Argent
Spunei partenerei sa faca sex cu tine fara sa te mai scoale.
0
16-12-2021, ora 22:09
MikeB
Nu este medic/terapeut
MikeB
Dragi baieti
1. Pregatiti-va sa mergeti la doctor, poate la vre-o 3 doctori (pentru 3 opinii), si sa faceti ce scria aici un coleg = analize medicale (diabet, testosteron, boli sexuale, ... tone de analize) si un scan cu ultrasunete in interior
2. Doctorii sau doctoresele care scriu pe forum, sunt bine intentionati, dar nu au avut viata sexuala si stiu totul din carti, nu prea sunt de mare ajutor, vad ca au pareri copilaresti despre sex (societatea ascunde atat de bine lucrurile astea ca nici doctorii nu mai stiu ce este sexul)
3. Este adevarat ca obiceiurile trebuiesc inlocuite (nu dezvatate), trebuie sa aveti obiceiuri care sa se apropie de viata sexuala (erectie puternica nu doar placere). Si obiceiurile astea se creeaza in 30 de zile sau chiar mai mult (ca orice obicei din viata omului)
4. Cantitatea de sperma produsa de voi este limitata dar nu in ani ci in numar de eprubete pe care le puteti umple pe saptamana in functie de diverse alte lucruri din modul vostru de viata
5. Erectia trebuie sa fie puternica pana la 50 de ani si chiar mai departe, tot timpul - mergeti la doctori pana termina toate analizele si toate opiniile
6. Vedeti ca formele de sex care sunt pe langa (masturbare, oral, masaj...) transmit semnale spre creier care creeaza un anumit tip de obicei ca si la caiini si pisici cand vin dupa mancare la ora exacta. Am citit acum o carte despre un model american de la Elite care a avut orgasm abia dupa 20 de ani si nu stiu cate tratamente pentru ca facea ce nu trebuie (nu insemna sa nu mai faci ci sa faci ceva aproape de natural ca sa fii pregatit pentru lucruri naturale nu pentru distractie)

La doctor cu voi! Analize complete si scan si opinii diferite
Apoi mergeti si la un consultant gen Pick Up Artist (cauta pe net sa vezi ce insemna si ce patesc si ei - si bune si rele)

Spor - Grabiti-va ca viata este scurta si peste 10-20 de ani nu va mai repara nimeni nimic!
Adaugă un comentariu / răspuns
38 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: