Erectie dureroasa

Buna ziua.
Din cauza unui accident am suferit de curand 2 operatii in care mi s-a extirpat un rinichi si mi s-a taiat o bucata din ficat.
Am fost externat dupa 2 saptamani de la operatie, iar acasa am realizat un disconfort in timpul erectiei, si mai ales in momentul in care penisul este indreptat in sus. Durerea se manifesta de-a lungul partii posterioare a penisului si este sensibila la atingere.Nu am probleme la urinare.
Mentionez ca am avut o sonda urinara mai mare decat mi-ar fi trebuit, dar a fost inlocuita cu una potrivita mie. De asemenea mentionez ca penisul meu este putin curbat, dar acest fapt nu m-a deranjat pana acum.
As vrea sa stiu natura acestei probleme si cum se poate rezolva. Va multumesc.
Din cauza unui accident am suferit de curand 2 operatii in care mi s-a extirpat un rinichi si mi s-a taiat o bucata din ficat.
Am fost externat dupa 2 saptamani de la operatie, iar acasa am realizat un disconfort in timpul erectiei, si mai ales in momentul in care penisul este indreptat in sus. Durerea se manifesta de-a lungul partii posterioare a penisului si este sensibila la atingere.Nu am probleme la urinare.
Mentionez ca am avut o sonda urinara mai mare decat mi-ar fi trebuit, dar a fost inlocuita cu una potrivita mie. De asemenea mentionez ca penisul meu este putin curbat, dar acest fapt nu m-a deranjat pana acum.
As vrea sa stiu natura acestei probleme si cum se poate rezolva. Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ma ustura capul penisului si cand e in erectie...
- 5de cativa ani nu mai am erectii spontane, nici matinale = impotenta?
- 4probleme cu erectia
- 8dati-mi un raspuns va rog
- 5Erectie slaba si fumatul
- 6Nu am erectie. Va rog frumos ajutati-ma ca nu as vrea sa dau gres si a 4 oara
- 3Probleme de erectie! Ce-i de facut?
- 7Dupa 1-2 min. imi pierd erectia - ce se intampla?
- 0probleme de erectie: sensibilitatea penisului a scazut + o mica durere
- 2Urinarea este imposibila in timpul erectiei?
- 20Nu pot decalota penisul cand este in ERECTIE. Ce sa fac?
- 5O problema 'majora' legata de 'scularea penisului'
- 3Problema de erectie
- 10probleme cu potenta
- 1probleme de erectie in timpul actului sexual
- 0se scoala dar nu de tot
- 2Penis pe jumătate erect, cu erecție puternică
Mai multe informații despre: erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: