nu am erectie cu alte fete inafara de prietena mea... ce sa fac?
buna ma numesc adrian si am si eu o problema mai delicata.am 22 de ani, am prietena de 4 ani, a fost prima data la amandoi. trecand vremea curiozitatea a crescut si am vrut sa fac sex si cu alte fete dar problema e ca nu pot avea erectie cand sunt dezbracat cu o fata nu stiu de ce (specific ca cu prietena mea este destul de bine mai putin pana ejaculez prima data ca e rapida) nu stiu ce sa ma fac. as lua o pastila pentru erectie prelungita de exemplu 'maraton' ce sfat imi dati??? mersi frumos
4 comentarii
propunere:
uita de prietena, spune-i adevarul, mergi cu altele-multe...si vei avea TOT ce-ti doresti...?!?
DAR, oare?..asta-ti doresti?.ma rog-fiecare cu ce crede de cuviinta.
iti doresc sa-ti fie BINE, dar, nu-ti "imbolnavi" prietena..n-o prosti...las-o altuia.
cele bune,
uita de prietena, spune-i adevarul, mergi cu altele-multe...si vei avea TOT ce-ti doresti...?!?
DAR, oare?..asta-ti doresti?.ma rog-fiecare cu ce crede de cuviinta.
iti doresc sa-ti fie BINE, dar, nu-ti "imbolnavi" prietena..n-o prosti...las-o altuia.
cele bune,
Un punct de vedere.
Erectia ar putea fi o manifestare a capacitatii de a stabili un raport de intimitate cu o persoana diversa (PNL), deci problema ar putea consta in faptul ca nu reusesti sa intri pe aceeasi "lungime de unda" cu celalte persoane
Erectia ar putea fi o manifestare a capacitatii de a stabili un raport de intimitate cu o persoana diversa (PNL), deci problema ar putea consta in faptul ca nu reusesti sa intri pe aceeasi "lungime de unda" cu celalte persoane
Poate iti trebuie din nou o persoana care sa o iubesti si sa simti ceva pentru ea ca sa poti avea erectie, daca e asa cum zici tu.Incearca sa te relaxezi si sa crezi ca totul va fi bine.
Daca EL nu vrea e de rau :D
Daca EL nu vrea e de rau :D
nu stiu ce sa mai zic, mai incerc sa vad poate nu suntem p aceeasi unda, k pretena nu am probleme d nici un gen, daca pun un film xxx se ridika si sta ca paru dar cand sunt k alta nici nu miska...:(
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13impotenta!!!
- 4a inceput sa-mi apara probleme cand vine vb de erectie...
- 4o problema
- 8dati-mi un raspuns va rog
- 5Erectie slaba si fumatul
- 6Nu am erectie. Va rog frumos ajutati-ma ca nu as vrea sa dau gres si a 4 oara
- 3Dureri la erectie la o luna dupa scoatere sonda urinara
- 8de o luna am erectie slaba
- 0probleme de erectie
- 8Imi moare repede! Care e problema ?
- 4problema de erectie
- 4Impotenta?
- 1mă termin repede ce pot face?
- 9probleme cu erectia si mentinerea ei
- 2erectia la copii, rog parere medic!
- 5Puncte pe capul penisului vizibile la erectie.
- 8probleme cu ejacularea prematura si erectia?
- 2erectie foarte mare chiar si dupa ejaculare
- 3Erecție slaba si deloc dimineata
- 3Erecție dupa ejaculare
Mai multe informații despre: erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: