Am nevoie de un sfat - probleme cu erectia
Buna. Mentionez ca am 52 ani, si am probleme cu erectia. Nu e totala nici cind sunt foarte stimulat si ajutat. Am o casnicie fericita, o sotie cu 13 ani mai tinara, si datorira necesitatilor ei, am acceptat (ocazional) un alt barbat intre noi. Totul pare a fi bine. Ne intilnim cam de doua ori pe an. In rest ne auzim la telefon. Eu, cind sunt linga ea, acasa sau.. oriunde, o doresc si cu privirea. Cind suntem la distanta (eu fiind sofer de cursa) doresc sa o aud povestindu-mi ce isi doreste, cum, unde (pe plan sexual). Ea refuza uneori asemenea discutii. Chiar ne certam pe tema asta. E normal????
3 comentarii
Buna ziua!
Mergeți la urolog și dacă nu sunt probleme medicale încercați să mergeți la un psiholog cu competențe pe psihosexologie.
Cauza poate fi și faptul că vă întâlniți rar și apare anxietatea de performanță din teama că nu puteți fi la înălțimea așteptărilor ei.
Mergeți la urolog și dacă nu sunt probleme medicale încercați să mergeți la un psiholog cu competențe pe psihosexologie.
Cauza poate fi și faptul că vă întâlniți rar și apare anxietatea de performanță din teama că nu puteți fi la înălțimea așteptărilor ei.
Buna ziua,
Aceasta este definitia unei casnicii fericite? ! Unul pe drum si altul in asternut? Cred ca ati inteles gresit niste lucruri, care nu trebuie doar discutate (asa cum faceti dumneavoastra) ci si traite. Este normal ca sotia sa refuze sa vorbeasca despre sex si despre fantezii sexuale pe care...le satisface...cand?! si...cu cine?
Este normal sa aveti probleme de erectie cand viata sexuala este mai degraba una vorbita decat una reala si cand sotia este satisfacuta de catre altcineva.
De fapt problemele nu sunt de natura sexuala ci de natura relationala. Este ceva nepotrivit in aceasta relatie care pe termen lung nu va duce la nimic bun, pentru nici una dintre parti.
Aceasta este definitia unei casnicii fericite? ! Unul pe drum si altul in asternut? Cred ca ati inteles gresit niste lucruri, care nu trebuie doar discutate (asa cum faceti dumneavoastra) ci si traite. Este normal ca sotia sa refuze sa vorbeasca despre sex si despre fantezii sexuale pe care...le satisface...cand?! si...cu cine?
Este normal sa aveti probleme de erectie cand viata sexuala este mai degraba una vorbita decat una reala si cand sotia este satisfacuta de catre altcineva.
De fapt problemele nu sunt de natura sexuala ci de natura relationala. Este ceva nepotrivit in aceasta relatie care pe termen lung nu va duce la nimic bun, pentru nici una dintre parti.
Ar fi util Liviu sa consulti in primul rand un medic sexolog si in acelasi timp si un psihosexolog.
E putin probabil ca situatia voastra sa fie una armonioasa pe termen lung.
Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
E putin probabil ca situatia voastra sa fie una armonioasa pe termen lung.
Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3erectie slaba uneori si ejaculare prematura
- 1erectie slaba
- 3Ejaculare precoce + erectie slaba
- 1ejaculare precoce si erectie slaba
- 10ejaculare precoce urmata de erectie slabuta
- 1Erectie slaba sau deloc. Varicocelul sa fie de vina?
- 7Disfunctie erectila
- 13Erectie slaba
- 2buna seara ! nu imi pot mentine erectia
- 3probleme potenta
- 4Erectie Moale/Incompleta
- 0Probleme cu erectia. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!
- 2Probleme cu erectia
- 2Erecție slaba
- 1Erectie slaba!!
- 2Am 52 de ani si de aproape 1 an nu reusesc sa am o erectie completa
- 1Problema cu erectia slaba dupa renuntare Tritico
- 3Problema erectie
- 9Umflatura in zona rinichiului stang
Mai multe informații despre: erectia slaba
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: