episod psihotic acut... rog sfatul unui psihiatru

731 comentarii 1 2 ..... 161718 ..... 24 25 Înainte ›
0
06-07-2010, ora 09:21
iris9
Nu este medic/terapeut
iris9
Multumesc doamna Clara pentru tot ce mi-ati scris.
Fratele meu isi continua tratamentul, medicul curant i-a redus din medicamente si din doze. Acum este in concediu de odihna la parintii nostri, dar tot are crize de furie, adica il enerveaza anumite lucruri care se fac in casa, anumite modificari, si ne tot reproseaza ca noi l-am duc la psihiatrie, desi el are altceva. Oare cand va iesi din episodul psihotic? Acum face tratament de 2 luni jumatate, si are facute 5 fiole de rispolept consta de 50mg. Practic nu prea sunt schimbari in starea lui dinainte, tot crede in facaturi, tot are slabiciuni, intepaturi la inima, este nervos deseori.
Sanatate tuturor.
0
06-07-2010, ora 09:48
shaman9
Nu este medic/terapeut
shaman9
Buna ziua,
Indicatii terapeutice ale Terapiei Yumeiho :
- Afectari psihogene de diferite etiologii: multiple forme de nevroza astenica, spasmofilii, tetanii cronice, distonii neurovegetative;
- Stresul. Tulburari induse de stres cum ar fi: insomnii, anxietate, agitatie, tensiuni musculare dureroase, oboseala cronica psihica si fizica, tulburari neurovegetative diverse, etc. Prevenirea aparitiei stresului sau a instalarii tulburarilor induse de stres. Incapacitatea persoanei de a se relaxa.
# Diminuarea sau chiar eliminarea efectelor nocive induse de sedentarism;
- # Tulburari de statica si dinamica ale aparatului locomotor cum ar fi: asimetrii de bazin, cifoze, scolioze, hiperlordoze si combinatii si complicatii ale acestora (cifoscolioze, etc.); distributia necorespunzatoare a greutatii corpului la nivelul bazinului respectiv la nivelul membrelor inferioare (prevenirea patologiei induse de aceste tulburari sau ameliorarea patologiei prezente); rigiditate musculo-articulara, laxitate ligamentara; tulburari de mers, echilibru, statica, datorate cauzelor mai sus mentionate si a complicatiilor induse, etc.
# Nevralgii si neuromialgii, indiferent de localizarea, substratul anatomo-functional si cauza acestora (cu exceptia cauzelor care se constituie in contraindicatii, vezi hernia de disc lombara cu sciatica): reumatismale, neurologice, post-traumatice, psihogene, afectiuni articulare, miozite, miofascite, miogeloze, celulite, nevrite si polinevrite, retractii musculo-tendinoase, contracturi musculare, hipotrofii si atrofii musculare de diferite cauze (centrale si periferice, neurologice si post-traumatice, postinflamatorii si postinfectioase etc.

Bineinteles ca pe langa indicatiile mai sus mentionate, mai mult sau mai putin precise, sunt numeroase alte cazuri in care aplicarea terapiei Yumeiho poate fi benefica.

TERAPIA YUMEIHO consta in aplicarea metodica a unui ansamblu complex de procedee manuale si exercitii fizice in scopul restabilirii echilibrului functional al organismului uman, astfel fiind eliminate sau ameliorate o gama variata de tulburari care pot genera atat imbolnaviri acute cat si suferinte cronice.
Procedeele terapeutice manuale, aplicate in scop profilactic sau corectiv in cadrul terapiei Yumeiho, constau in: tehnici de manipulare osteo-articulare si gimnastica mio-articulara pasiva; procedee de puncto-terapie (in principiu similare celor utilizate in presopunctura si reflexoterapie); tehnici si procedee speciale de masaj; elemente de stretching (intinderi, elongatii); metode de corectare respectiv echilibrare a posturii, ale mersului si staticii; exercitii de optimizare a biomecanicii aparatului locomotor, etc.
0
26-07-2010, ora 16:55
iris9
Nu este medic/terapeut
iris9
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.
Fratele meu este sub tratament cu rispolept consta si venlafaxina si la vizita medicala de la serviciu care este anuala si obligatorie a fost trecut inapt, deoarece a avut glicemia mare(cu o seara inainte a mancat dulceata dar aspus medicului)si pentru ca la ex psihiatric a spus ca urmeaza tratamentul de mai sus. Peste 2 zile trebuie sa repete iarasi analizele si sa mearga iarasi la medic. Credeti ca ar trebui sa nu mai fie chiar asa de sincer privind tulburarea lui psihica sau ce sa faca?
Cu multumiri.
0
27-07-2010, ora 07:15
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ iris9

Daca deja a spus ce tratament urmeaza nu cred ca mai are rost sa mai retracteze.
El presupun ca are un contract de munca pe o perioada nedeterminata.

Sa isi pastreze firea si sa nu cedeze nervos sa isi dea demisia.

O boala psihica, mai ales daca o tii sub control cu tratament, nu este un motiv pentru care sa fie dat afara. Este ilegal sa dai afara pe cineva bolnav.
0
27-07-2010, ora 23:07
iris9
Nu este medic/terapeut
iris9
Multumesc mult doamna Clara pentru sfatul acesta si pentru toate celelalte sfaturi. Sanatate multa.
0
09-08-2010, ora 16:49
denisac
Nu este medic/terapeut
denisac
buna ziua.mama mea a incercat sa se sinucida prin ingestie de medficamete.momentam este internata la spitalul nr 9.va rog pareri in legatuira cu spitalul...si daca cunosteti doctori..pareri...
0
09-08-2010, ora 20:12
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ denisac

Sunt doctori foarte buni acolo dar mancarea este insuficienta. Incercati sa o vizitati cat mai des si sa ii aduceti alimente.

Doar daca nu suporta si mediul nu ii prieste puteti sa o transferati la alt spital, de exemplu Sfantul Stelian.

Conteaza cum se simte dumneaei si cum reactioneaza la tratament.

Multa sanatate, pace si insanatosire grabnica va doresc.

Clara
0
12-08-2010, ora 23:38
ladydmx
Nu este medic/terapeut
ladydmx
eu nu va pot intelege, uite vb numai si numai de cazul meu logodnicul meu a avut un episod psihotic, a stat internat o luna dupa care acum urmeaza trata, ment cu rispolept consta, vorbind cu doctori fie de unde a fost internat fie alti prieteni de familie stiu ca tratamentul dureaza un an, si apoi se face o evaluare iar in fuctie de ea se hotareste daca se continua sau tratamentul, noi urmeaza sa ne casatorim anul viitor, evolueaza foarte bine si conduce masina fara probleme, conduce firma fara probleme si coordoneaza oameni face sport duce o viata sanatoasa, si eu sunt alaturi de el in fiecare clipa nu trebuie sa renunti la iubitul tau ca a avut aceasta probleme sub nici o forma(pt danutza85) si inca ceva atatea pareri contradictorii in legatura cu vindecarea definnitiva DA este posibila, noi avem prieten de fam un medic psihiatru si acesta are o verisoara care a avut un episod psihotic a urmat un tratament aproape doi ani si au trecut 6 ani de atunci si ghicici ce ? acum ea este medic si nu mai are nici o problema, mai cunosc un alt caz a unui baiat de 26 de ani care a avut un episod si nu mia are probleme de trei ani.Oameni buni pt dzeu ganditi pozitiv aveti grija sa aveti o viata sanatoasa care sa ajute medicamentele si care sa va motiveze, bucurativa de placerile vietii. Si cel mai important urmati tratamente cu exactitate fara nici o abatere. Multa sanatate.
0
13-08-2010, ora 00:10
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Ladydmx

Da-ne adressa corecta unde locuiti de moment, sa vedem ce sef e barbatul tau, sa-i scoatem sefia din cap, si sa-l invatam noi reguli, nu traim intr-o epoca atat de democrata.
0
13-08-2010, ora 00:13
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Majoritatea zidariilor se gasesc mai nou sa se faca sefi(le-a intrat democratia la cap ca nu-i cine sa le scoata bani din buzunar, DACA VREI BANI MUNCESTI, ma refer in constructie, de til gasesc ii scot sefia din cap.
0
14-08-2010, ora 15:30
ladydmx
Nu este medic/terapeut
ladydmx
cat de frustrat poti sa fi? :) famiiliile noastrel ucreaza de ani buni ca sa ajunga unde au ajuns si nu sunt zidari sunt toti cu facultati de arhitectura si ingineri asa ca domnule nu scoti sefia la nimeni din cap si eu cred ca am vorbit destul de frumos si nu cred ca mesajul meu tia fost adresat ok? nu iti permit sa vorbesti asa de mine si de logodnicul meu atata timp cat nu ne cunosti si nu sti cat am tras am invatat si am muncit ca sa ajungem aici sau cat stres mancam ca sa ne bagam banii in buzunar noua si apoi la zecile de muncitori pe care ii platim lunar si care sunt foarte multumiti ca au locuri de munca mai ales in perioada aceasta asa ca domnule iti sugerez sa iti vezi de raspunsul la alte subiecte si sa nu te mai legi de oameni doar de dragul de a avea o ocupatie. la revedere.
0
15-08-2010, ora 17:34
O mama disperata
Nu este medic/terapeut
O mama disperata
Va rog sa fiti ponderati. Aici oamenii au nevoie de ajutor si de sfaturi. Discutiile inutile nu-si au rostul. Nu-i bagati in seama si nu le raspundeti celor care vor sa strice ceea ce s-a realizat pe acest forum.
Numai bine si sanatate tuturor.
0
15-08-2010, ora 21:13
ladydmx
Nu este medic/terapeut
ladydmx
si eu aia am vrut sa fac sa ajut si sa impartasesc experienta noastra si altora sa ii ajut cum pot, mi se pare normal sa fie asa deoarece siteul este pentru asa ceva, si imi pare rau pentru mesajul de mai sus dar nu accept sa se vorbeasca de mine sau de familia mea asa, cand eu incerc sa ajut vine cineva si vorbeste numai sa se afle in treaba. va multumesc si imi cer scuze daca am deranjat.
0
17-08-2010, ora 17:37
remus_costin
Nu este medic/terapeut
remus_costin
Buna ziua!
Revin cu o noua postare si cu alte vesti despre evolutia ma in timp.
Ceea ce vreau sa precizez e ca Ladydmx are perfecta dreptate!!!!!! Se poate! Chiar se poate!Si eu ma descurc destul de bine! De fapt foarte bine! Nu am mai avut nicio cadere de la debutul bolii si in curand termin tratamentul! Acum iau o jumatate de pastila la doua zile (Abilify 10 mg) pana la 1 septembrie si toata luna septembrie o jumatate martea si vinerea timp de inca o luna apoi NIMIC! Astept cu nerabdare ziua in care voi putea spune din nou ca sunt perfect sanatos desi nici acum nu pot zice altfel dupa cum ma simt! Chiar acum la ultimul control mi s-a pus diagnosticul de F23.1 in remisiune!!!! Cam atat despre mine!
Cat despre micile neinteleger dintre utilizatori va spun ca imi pare sincer rau!!!! Oare nu ajunge suferinta de care am avut parte, oare nu ajunge cata neintelegere exista la tot pasul in intreaga lume? Haideti sa stopam acest fel de a comunica intre noi!
In speranta ca nu v-am deranjat si ca va voi comunica orice schimbare intervine in evolutia ulterioara a mea va doresc o zi excelenta in continuare si nu uitati... MA GASITI ORI DE CATE ORI AVETI INTREBARI LA CARE SA POT DA RASPUNS SAU SA VA ASCULT -*
Cu deosebit respect,
Remus-Costin Simion

(*modificat de administrator)
0
17-08-2010, ora 20:29
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
pentru Remus

Nu prea stii tu prea multe despre evolutia tulburari psihotice acute, nici sa nu te gandesti sa lasi pastila definitiv, asa cum urmezi tratamentul de moment e foarte bine, si dac vei fi impins de la spate sa o lasi sa nu faci asta(cunosc toata miscarea mecanismelor psihice).Felicitari caci ai ramas constient dar sanatatea psihica nu va mai fi niciodata cu ceea dinainte de a te inbolnavi, (sa stii niste chesti interesante, toti care au ramas constienti au un instinct asasinatic, ar fi o parte de oameni nu periculosi ci foarte periculosi fata de psihopati, se ascund bine de lege, si legea ii intelege.Te rog sa nu lasi pastila definitiv(iti repet a doua oara, la al 2 lea episod poate fi si dupa 6 luni sau mai mult), continua asa toata viata si nu o sa regreti ce mesaje primesti.

Numai bine si fiti cuminti in societate.
0
17-08-2010, ora 21:58
andrusca13
Nu este medic/terapeut
andrusca13
Remus, ma bucur enorm de mult pentru tine. Dumnezeu sa te ajute si sa fie bine in continuare fara tratament. Sotul meu dupa cum stii a avut episodul psihotic in aceeasi perioada de timp cu acelasi diagnostic ca al tau. De doua luni de zile l-a trecut si pe el pe Abilifi de 10 mg dar doctorita i-a recomandat sa nu intrerupa tratamentul toata viata chiar daca doza se va micsora cu timpul. Sincer mi-ar fi foarte frica daca l-ar intrerupe cu toate ca si el este bine si nu a mai avut nici un fel de recadere. Dar cine poate sa stie ce va fi maine... sper sa fie bine pentru toata lumea.
Inca odata FECILITARI, Remus si Dumnezeu sa te ajute!
0
21-08-2010, ora 09:59
Emmma
Nu este medic/terapeut
Emmma
Pt. Clara_p:Buna ziua!Incep pt a va multumi din nou pt ca mi-ati raspuns sincer si prompt la ultimul post referitor la apocalipsa si premonitie.Vreau sa spun ca aceea senzatie incepe sa revina tot mai tare, am ajuns deja sa ma gandesc la calugarie.Va rog dati-mi un sfat, sunt disperata, si au inceput deja anxietatea, greata, insomniile sa-si faca aparitia.Stiu ca m-ati sfatuit sa-i spun medicului tot ce am pe suflet, dar oare nu ma va interna?Sunt constienta ca aceste idei sunt doar vise, dar am un sentiment tare ciudat, desi sunt sunt sub tratament antipsihotic si antidepresiv.Va multumesc pt interesul acordat!Dvs cum mai sunteti?
0
21-08-2010, ora 10:33
calogeropoulis aristia
Nu este medic/terapeut
calogeropoulis aristia
draga emma, parerea mea este ca calugaria este ceva exagerat.
Nu ar fi deloc indicat sa te calugaresti. Poti lesne sa te imbolnavesti mai tare din cauza vietii aspre din manastire. Tot cu medicul trebuie sa vorbesti, nu te poate interna fara voia ta, sa stii.
Uite, eu ma vaitam ca am avut greata oluna de zile zilnic si de cand am reluat xanaxul nu mai am nimic.
Sanatate !
0
21-08-2010, ora 22:49
DrT
Nu este medic/terapeut
DrT
Emma, cum spune Anastasia, calugaria nu este un act pe care sa il faci fara sa ai chemarea lui Dumnezeu de a te dedica Lui cu totul, ca act voluntar. Tu o faci din disperarea bolii, de frica. Trebuie sa simti chemarea slujirii monahale in saracie, obedienta absoluta si castitate; castitatea poate e ceva mai usor pentru o femeie, insa obedienta absoluta si saracia monahala sunt mai greu de suportat daca nu ai chemarea speciala la asaceva.

Crede-ma ca daca ai fi simtit chemarea ai fi fugit pana acum la manastire, sau macar ti-ai fi dorit dinainte. Eu spre exemplu mi-am dorit enorm sa devin preot si nu m-au lasat parintii, si acum regret acest lucru si chiar mi-as dori o minune sa se infaptuiasca (de fapt am cerut mai demult o astfel de minune si cum acestea nu se intampla batand din palme am inceput sa ma comport ca un ateu...desi din suflet nu am reusit sa il alung pe Dumnezeu). Vocatia e ceva supranatural pe care o simte numai sufletul, e dorinta puternica de a fi cu Dumnezeu total si neconditionat, in cazul meu, barbat fiind, sa celebrez Sf. Liturghie si sa slujesc Bisericii.

Mergi la biserica la slujba, si iti va face mult mai mult bine decat daca te-ai calugari de frica. Omul cat de mult l-ar nega pe Dumnezeu, la un moment dat ii e dor de El si revine singur, cum e cazul meu...insa tu nu Il abandona (TE-AS RUGA SA NU TE FANATIZEZI, DEOARECE FANATISMUL FACE EXTREM DE MULT RAU UNUI PSIHIC SLABIT DE BOALA).

Si ca sa iti povestesc o istorioara de calugarie ce a sfarsit rau am sa iti spun de Martin Luther, calugarul augustinian care a fondat protestantismul Lutheran. El s-a calugarit deoarece intr-o furtuna a scapat cu viata cand un pom a fost trasnit langa el si a mers la manastire din cauza juramantului si nu pentru ca avea o pietate deosebita. Acest calugar a sfarsit prin a crea o Biserica eretica...calugar care el insusi i-a scris mamei sale care l-a intrebat daca sa ramana catolica sau sa treaca la Biserica fondata de fiul ei...Luther i-a raspuns sa ramana catolica pentru ca asa sigur se mantuieste, iar el a ramas nefericit o viata intreaga si a murit necajit pentru ce a facut Bisericii Catolice.
0
21-08-2010, ora 22:57
DrT
Nu este medic/terapeut
DrT
@Emmma: ce tratament iei?...ce pastile si cat anume din fiecare?...ma intreb de ce apare acesta anxietate generalizata din moment ce spuneti ca luati si antidepresiv si antipsihotice. Oricum e bine ca luandu-le simptomele nu sunt asa puternice si anxietatea trece mai repede.
0
21-08-2010, ora 23:27
danutza_danutza
Nu este medic/terapeut
danutza_danutza
Sunt prima oara aici, medicul psihiatru mi-a prescris Torendo 0, 5 mg si Convulex 150 mg zilnic
Diagnosticul a fost depresie, dar din ce am citit aceste medicamente se elibereaza pentru alte diagnostice, am probleme de socializare si sint foarte retrasa si pling tot timpul si nu vad o speranta nicaieri. Nu am luat inca tratamentul am cumparat medicamentele dar nu am indraznit sa le iau de teama reactilor adverse. Acesta e tratamentul adecvat, a luat cineva aceste medicamente si cum au fost urmarile. Multumesc.
0
21-08-2010, ora 23:37
DrT
Nu este medic/terapeut
DrT
@danutza_danutza: nu e bun tratamentul pentru depresie, era mai indicat un antidepresiv.
0
21-08-2010, ora 23:39
DrT
Nu este medic/terapeut
DrT
Torendo e bun si merge pe depresii, dar era indicat sa ti-l combine cu un antidepresiv si nu cu un anticonvulsivant care are efect si antimaniacal (adica opusul depresiei).
0
21-08-2010, ora 23:46
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Foarte rau ca ai dat banii pe medicamente.
Te-ar ajuta mai mult sa faci sport, sa elimini painea (orice urma de gluten) - TESTEAZA o saptamana, te provoc.

In plus trebuie sa ai in vedere omega 3 + antioxidanti, magneziu din seminte si B6.

cu toate acestea ai sanse foarte mari sa rezolvi problema, numai remedii naturale, asa cum este normal.

Vezi mai multe detalii in blogul din profilul meu.
0
21-08-2010, ora 23:51
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Uite ce solutii are Margarit pentru depresie:

http://www.cristianmargarit.ro/2008/01/sanatate/depresia - ARTICOL INTEGRAL
Un program de nutritie si antrenament bine conceput are efecte extraordinar de bune:
1. iti da un scop. Obiectivele tale in legatura cu fitness-ul te vor ajuta sa organizezi si celelate aspecte ale vietii.
2. iti reface echilibrul hormonal si al neurotransmitatorilor. Deficitul de testosteron sau hormoni tiroidieni poate fi reglat prin dieta si antrenament. Starea de multumire de dupa antrenament este un medicament extraordinar.
3. te ajuta sa socializezi. Mersul la sala si interactiunea cu ceilalti oameni te vor face sa vezi partea frumoasa a vietii si sa mergi mai departe.
4. arati bine si te simti bine. Vei fi mult mai multumit de tine vazand in oglinda de la o saptamana la alta cum corpul tau se transforma intr-un sens pozitiv.
5. refaci deficientele nutritionale. Mineralele, vitaminele si ceilalti nutrienti asigura o stare de sanatate buna a sistemului nervos. Un om bine hranit nu are cum sa fie si depresiv.

Suplimentele nutritive utile sunt:

1. vitaminele si mineralele- s-a vorbit atat despre ele incat orice comentariu este in plus
ZMA-ul(zinc-magneziu-aspartat + vitamina B6) ocupa un loc fruntas la acest capitol.
Despre acidul folic, vitamina B12(atentie vegetarieni si vegani), fier si calciu am mai povestit. Este important sa luam cat se poate din alimente si sa completam restul din suplimente.
Vitamina D ocupa si ea un loc important, ea se produce in piele, in urma expunerii la soare, prin transformarea colesterolului. Deci este nevoie si de colesterol(aviz amatorilor de diete "fara grasimi").

2. tirozina- reprezinta un precursor mai important, din care corpul fabrica atat hormoni(tiroidieni) cat si neurotransmitatori(dopamina, adrenalina, noradrenalina). Este utila in special femeilor care iau pastila anticonceptionala.

3. colina, lecitina si inositol- sunt hrana pentru sistemul nervos

4. 5-htp aka 5-hidroxi-triptofan, precursorul serotoninei

5. tribulusul si stimulatorii de testosteron

6. acizii grasi omega 3- au un efect antidepresiv direct si este foarte greu sa-i asiguram din alimentatie(peste oceanic, animale salbatice, nuci, seminte crude)

.
.
0
21-08-2010, ora 23:55
danutza_danutza
Nu este medic/terapeut
danutza_danutza
Multumesc pentru raspuns, toate cele bune, ma gindesc sa caut si alta opinie in legatura cu tratamentul, mentionez ca eu am avut epilepsie cind eram copil dar nam mai avut o criza de 8 ani si fara tratament, adica nam mai luat tratament de la 15 ani,
0
21-08-2010, ora 23:58
DrT
Nu este medic/terapeut
DrT
@danutza_danutza: Am inteles situatia, atunci e bine sa urmezi tratamentul cu valproatul deoarece medicatia antipsihotica (risperidona) si un eventual antidepresiv maresc riscul aparitiei convulstiilor, asadar Convulxul e indispensabil in acest caz.
Fara nici o grija se poate lua tratamentul in forma actuala, si cere medicului si un antidepresiv cum ar fi Paroxetina 20 mg/zi.
0
22-08-2010, ora 00:02
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Si eu am avut 2 crize comitiale, ceva gen epilepsie, DAR mancam multa paine. Adica citez:

http://www.emcb.ro/article.php?story=20060726145933325
-
Studii recente aduc tot mai numeroase argumente, privind implicarea receptorilor sistemului opioid in modularea unor anormalitati biochimice la indivizii cu o serie de tulburari psihice - depresie, schizofrenie, autism, dependente alimentare.
-

Reichelt a emis ipoteza că expunerea pe termen lung la aceste peptide opiacee poate avea efecte asupra maturizarii creierului si contribuie la stangacia socială şi izolare. Pe această bază, Reichelt si altii au propus o dieta fără gluten si cazeină (GFCF), persoanelor care suferă de autism pentru a reduce acumularea de peptide opiacee.
-
0
22-08-2010, ora 00:03
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Renuntarea la grau
http://heartscanblog.blogspot.com/2008/06/wheat-withdrawal_23.html
*******************************************************************************************
Dar despre grau?
Nu as fi crezut, dar urmarind acest efect de nenumarate ori, sunt convins ca exista un astfel de fenomen: renuntarea la grau!
Il poti recunoaste in cineva, care inainte a mancat paine si alte alimente ce includ faina fara restrictii, pentru ca apoi sa le elimine. Aceasta are drept urmare apetit crescut de obicei pentru paine, prajituri, fursecuri, oboseala intensa, instabilitate, confuzie mentala, depresie. Simptomele dureaza pana la o saptamana.
Dar deodata, iata! Dependentii de grau, prezinta claritate mentala imbunatatita, fata de perioada consumului neingradit. energie imbunatatita, o scadere a apetitului patologic, atitudine pozitiva si desigur, uimitoare pierderi in greutate.
0
22-08-2010, ora 00:10
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
In ultima instanta, vorbim despre vindecare eliminand CAUZELE bolii, versus mascarea simptomelor cu niste improvizatii chimice, ajungand in situatia de a cadea victima imposturii medicale.
Adaugă un comentariu / răspuns
731 comentarii 1 2 ..... 161718 ..... 24 25 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: