Entorsa glezna
Buna ziua.
In data de 8 decembrie 2016, am suferit o cazatura.am fost la spitalul Municipal, unde, in urma unei radiografii am fost diagnosticat cu o, , simpla entorsa de glezna'', mi s a recomandat gheata si antiinflamatoare, si sa revin dupa 1 luna.
In data de 4 ianuarie am facut un nou set de radiografii iar rezultatul a fost fractura fara deplasare tuberotitate anteriora calcaneu. Am fost sfatuit sa nu utilizez piciorul timp de 30 zile.
Am facut al treilea set de radiografii, la o clinica privata, iar dianosticul a fost urmatorul:bloc tarsian drept
Disparitia spatiului tibiotarsian drept
Mica linie de fisura tibiotarsian anteriora drept.
Ce inseamna aceste diqgnostice? Clinica respectiva nu avea ortoped.
In data de 8 decembrie 2016, am suferit o cazatura.am fost la spitalul Municipal, unde, in urma unei radiografii am fost diagnosticat cu o, , simpla entorsa de glezna'', mi s a recomandat gheata si antiinflamatoare, si sa revin dupa 1 luna.
In data de 4 ianuarie am facut un nou set de radiografii iar rezultatul a fost fractura fara deplasare tuberotitate anteriora calcaneu. Am fost sfatuit sa nu utilizez piciorul timp de 30 zile.
Am facut al treilea set de radiografii, la o clinica privata, iar dianosticul a fost urmatorul:bloc tarsian drept
Disparitia spatiului tibiotarsian drept
Mica linie de fisura tibiotarsian anteriora drept.
Ce inseamna aceste diqgnostice? Clinica respectiva nu avea ortoped.
3 comentarii
Buna ziua!
Ceea ce descrieti D-voastra trebuie interpretat prin studierea directa a materialului imagistic.
Situatia trebuie analizata, evident, prin examen clinic local, coroborat cu studierea tuturor radiografiilor.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Ceea ce descrieti D-voastra trebuie interpretat prin studierea directa a materialului imagistic.
Situatia trebuie analizata, evident, prin examen clinic local, coroborat cu studierea tuturor radiografiilor.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna ziua.
Cum pot sa fac o programare la dumneavoastra?
Pot pune piciorul jos, sau nu este indicat acest lucru? Ce ma sfatuiti sa fac?
Cum pot sa fac o programare la dumneavoastra?
Pot pune piciorul jos, sau nu este indicat acest lucru? Ce ma sfatuiti sa fac?
Buna ziua!
NU este indicat sa va sprijiniti pe picior pana la elucidarea diagnosticului.
Eu va pot consulta fara probleme, va pot elabora un protocol terapeutic, insa trebuie sa intelegeti ca, daca va fi nevoie de o interventie chirurgicala, n-o voi efectua eu insumi (sunt dedicat 100% chirurgiei ante-piciorului, deci nu ma mai ocup de glezna si de retro-picior).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
NU este indicat sa va sprijiniti pe picior pana la elucidarea diagnosticului.
Eu va pot consulta fara probleme, va pot elabora un protocol terapeutic, insa trebuie sa intelegeti ca, daca va fi nevoie de o interventie chirurgicala, n-o voi efectua eu insumi (sunt dedicat 100% chirurgiei ante-piciorului, deci nu ma mai ocup de glezna si de retro-picior).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2help: entorsa de glezna
- 3RMN glezna in urma unei entorse
- 4in timp ce coboram scarile al calcat intr-o parte
- 9Entorsa la glezna- ligamente!?
- 44entorsa glezna
- 4entorsa glezna
- 3Entorsa glezna dreapta
- 1Entorsa?
- 1Entorsa de glezna
- 2Entorsa la ambele glezne
- 3Entorsa glezna de grad 3
- 2Probleme glezna - durere
- 1Entorsă gleznă
- 1Diagnostic diferit dat de catre doi medici - fractura maleola peroniera sau doar entorsa?
- 6Entorsa de grad 2
- 1Glezna sportiv 14 ani care „trosneste tare” dupa entorsa.
- 1Cred ca am făcut o entorsa sau luxatie
- 3Entorsa glezna
Mai multe informații despre: Entorsa de glezna
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: