Entorsa de grad 2
După 2 săptămâni de purtat ghips este posibil sa imi reiau activitatea sau este posibil sa mai stau in concediu cu altceva montat la gleznă?
6 comentarii
Buna ziua,
Raspunsul depinde, evident, de examinarea clinica directa si de datele personale.
Cel mai adesea gipsul este inutil in entorsele gleznei, insa uneori este necesar chiar 6 saptamani.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Raspunsul depinde, evident, de examinarea clinica directa si de datele personale.
Cel mai adesea gipsul este inutil in entorsele gleznei, insa uneori este necesar chiar 6 saptamani.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Mulțumesc! Fiind o entorsa mai urâtă, asa s a exprimat dr ortoped, s a impus ghips cu are la pentru 2 săptămâni și Clexan
Buna ziua,
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Am fost la control si s a constat ca este fisură nu entorsa și mi a așezat iar ghips pt încă o săptămână. Iar Clexan 10 zile. Oare după săptămâna asta il scoate? Ca ar trebui să mai stau in concediu si după ce scoate ghipsul.
Nu exista notiunea de "fisura" ci aceea de "fractura fara deplasare".
Tratamentul corect (durata imobilizarii si tipul acesteia) depinde de datele D-voastra personale si de imaginea radiografica.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Tratamentul corect (durata imobilizarii si tipul acesteia) depinde de datele D-voastra personale si de imaginea radiografica.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna ziua! In radiografie nu se vede, poate pentru că era umflat ? Mie mi s a parut ciudat ca radiografia a prins partea sănătoasă a piciorului, iar partea vătămata era dedesubt, adică lipită de masă. Eu ma gândeam că trebuie să fie fotografiată partea vătămata in mod direct
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3entorsa
- 3entorsa glezna stanga
- 5entorsa de gradu 3
- 1entorsa la glezna..
- 3Meloreostoza
- 1entorsa cu pocnitura
- 2entorsa glezna
- 5Fractura dislocare entorsa cot drept
- 1entorsa glezna
- 11Problema entorsa
- 3Edem dupa entorsa de glezna