Entorsa copil 6 ani
Bună ziua. Fetita mea de 6 ani în timp ce sarea intr-o trambulina a călcat "strâmb"... s-a umflat glezna și nu putea calcă în picior...îl poate mișcă din glezna... Am fost cu ea la spital...I s-a făcut o radiografie...nu are fractura. I s-a recomandat comprese cu gheata.un unguent antiinflamator...repaus in pat cu piciorul ridicat...și nurofen dacă o doare...astea pentru o săptămână...apoi pana la o luna singurul efort permis este mersul pe jos.acum la aproximativ 65 ore de la eveniment piciorul s-a invenitit în zona maleolei... și s-a extins spre degetul mic și spre tendonul de la călcâi... la masaj acuza dureri doar în zona din spatele maleolei... piciorul este în continuare umflat...
Ce recomandări mai aveți? Sa mă adresez unui medic ortoped pediatru? Sa continui cu gheata și fasa pana se va vindeca? După ce poate calcă în picior sa consult un ortoped pediatru? Mulțumesc
Ce recomandări mai aveți? Sa mă adresez unui medic ortoped pediatru? Sa continui cu gheata și fasa pana se va vindeca? După ce poate calcă în picior sa consult un ortoped pediatru? Mulțumesc
2 comentarii
Buna ziua,
Poate fi o fractura sau o entorsa mai grava si poate presupune imobilizare gipsata.
Trebuie sa consultati, evident, un ortoped pediatru.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Poate fi o fractura sau o entorsa mai grava si poate presupune imobilizare gipsata.
Trebuie sa consultati, evident, un ortoped pediatru.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Mulțumesc pentru răspuns...intre timp am stabilit pe maine o vizita la un medic ortoped pediatru...Pentru liniștea noastra
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 38Acum 2 zile am calcat stramb cu piciorul stang
- 6entorsa recidivanta.. ma stiu cu platfus la glezna stanga
- 3entorsa genunchi cu leziune LCI
- 5Probleme entorsa glezna?
- 1entorsa metatarsiene
- 3Entorsa glezna dreapta
- 3entorsa. Ajutati-ma va rog
- 6La o entorsa (glezna) cate zile de gips ar fi necesare?
- 5Problema la glezna dreapta
- 11Am calcat intr-o groapa... entorsa de antepicior stang
- 5Umflare glezna dupa cazatura
- 2Entorsa glezna si anticoagulante
- 1entorsa glezna
- 3Entorsa glezna externa grad 1
- 3Ortopedie/Entorsa
- 3Entorsa laba piciorului
- 1Cum ar trebuii sa ma recuperez dupa o entorsa de gradu "1"
- 0Entorsa sau luxactie glezna
Mai multe informații despre: Entorsa de glezna entorsa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: