endometrioza - informatii
V-am rugat sa imi raspundeti la niste intrebari legate de endometrioza.Chiar nu stie nimeni nimic?Va rog sa nu evitati subiectul.Astept raspuns urgent.
3 comentarii
La ora asta numai eu mai scriu pe forum si crede-ma ca daca stiam iti raspundeam.
am si eu endometrioza pelvina am fost operata celioscopic fra sa-mi extirpe vriun organ, dar nu mam simtit bine, urmez un tratament homeopat de vreo 2 ani si ma simt bine nu mai am problemele care le aveam, de cateva luni nu mai am ciclu (am 44 de ani) ma simt f f bine darrrrrrr nu stiu ce se antampla ca am facut un test papanicolau si mia iesit tip inflamator si frotiu hemoragic nu am luat anca legatura cu dr meu sunt f speriata.
Endometrioza este o boala generata de hiperestrogenism. Aveti nevoie de un diagnostic integrativ care sa va precizeze tabloul hormonal complet (FSH, LH, estrogen, progesteron, cortisol, testosteron etc) dar, mai ales, modul in care reactionati la stresul ambiental. Trebuie sa stiti ca dioxina si formaldehida sunt suspectate de aparitia endometriozei. In functie de cauzele rezultate in urma diagnosticului integrativ veti putea alege, in cunostinta de cauza, tratamentul cel mai eficient. Tratamentul trebuie sa cuprinda o latura de echilibrare hormonala, una de detoxifiere, una antiinflamatorie si, mai ales una antifibroza. Daca te intereseaza sa cunosti modalitatile practice scrie-mi -
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6endometrioza - valori mari
- 8am 4 saptamani de sarcina si endometriom de 8, 5 cm
- 3am fost diagnosticata cu endometrioza - informatii
- 3am fost diagnosticata cu endometrioza.. ce inseamna asta?
- 9endometrioza - recomandare medic
- 4endometrioza
- 1endometrioza pelvina
- 3ENDOMETRIOZA - contraindicat statiune balneoclimaterica 1 mai?
- 0ovare polichistice, endometrioza si amenoree
- 0Endometrioza, Tiroida autoimuna, Boala LYME.(imunitate scazuta)
- 1ce inseamna adenomioza si daca in cazul adenomiozei este posibil a se ramana insarcinata?
- 0Intrebare endometrioza
- 1Endometrioza?
- 1Bună ziua. Daca am endometrioza mai pot concepe un copil ?
- 1Endometrioza se vindeca cu contraceptive?
- 0Adenomioza sau endometrioza
- 2Vreu sa stiu daca mai pot ramane insarcinata sa
- 1Povestea mea cu final fericit Endometrioza
Mai multe informații despre: Endometrioza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: