Povestea mea cu final fericit Endometrioza
Las acest mesaj pentru femeile cu endometrioza pentru ca și eu trec exact prin aceasi poveste si vreu cat mai multe femei sa afle povestea mea cu final fericit ! Încerc sa fiu scurta este o poveste atat de lunga si am trecut prin multe sa ajung pana aici...Endometrioza este o boala cu care vom trai toata viata...persoanele care suferă de endometrioza vor suferi toată viata...printr-o împrejurare am aflat cum sa tin sub control sau mai de graba cum sa nu ma mai confrunt cu endometrioza niciodată, după 4 ani mi-am dat seama ce declanșează endometrioza ! În urma cu 1 an decembrie 2020. M-am hotărât sa nu mai consum anumite alimente pentru ca m-am ingrasat în pandemie 7 kg stand acasă timp de 2 luni. În luna ianuarie 2021 primul aliment la care am renunțat de finitiv a fost painea și tot ce continua gluten ! Pot sa spun ca viata mea sa schimbat ! În luna aprilie am sunat la clinica eu locuiesc în UK pentru ca eram hotărâtă sa ma operez de endometrioza deoarece aveam aceasta problema de 3 ani și 4 pierderi de sarcina am încercat orice.am ascultat vreo 4 medici...tratament, am încercat sa obțin o sarcina...nimic nu a funcționat.Hotărâtă sa ma operez...doar ca planurile mi-au fost date peste cap din fericire!!! Și o sa vedeți de ce spun acest lucru...am sunat la medic in luna aprilie, am primit o scrisoare cu o programare doar în luna octombrie, am zis ok asta e astept eu în timpul acesta mi-am schimbat total stilul de viata...sport, mancat cat mai sanatos și fără gluten ! În luna iunie 2021 am rămas insarcinata ca printr-o minune, sarcina nu era ok dar am aflat un lucru chistul meu de la 7 cm a scazut la 5 cm...nu înțelegeam oare ce a ajutat pentru ca am făcut multe schimbări în viata mea...si am început sa ma documentez.eu când am aflat de boala mea am citit un articol la ce trebuie sa renunțe o femeie cu ednometrioza...da nu am băgat în seama ca mi se părea absurd practic aveam voie sa mananc doar salata si seminte
1 comentarii
Și nimeni nu garanta nimic. Citind am ajuns la concluzia ca glutenul sar putea sa fi schimbat ceva în organisumul meu ! Pot sa spun acum după 1 an și 4 luni de când am renunțat la gluten pentru ca este singurul aliment la care am renunțat de tot ! Și viata mea sa schimbat în super bine!!!!!! Is fericita ca printr-o imprejurare mi-am dat seama ce nu trebuie sa consum ca eu sa nu ma mai confrunt niciodată cu endometrioza...si cred cu tărie ca glutenul afectează endometrioza ! Spun ca sunt fericita pentru ca nu este important doar sa devenim mame și atat ! Este important ca viitoarea mama sa fie santoasa! Am început o serie de analize în luna martie și am fost programata la un scan unde am avut surpriza sa aflu ca chistul meu sa scazut la 3 cm...rezumat: 1 an și 4 luni chist 7 cm în acest moment 3 cm și surpriza ce-a mare sunt insarcinata și am 9 saptamani si totul este bine Ma bucur ca pot sa spun povestea mea.oameni din jur au rămas surprinși...nu tratament, nu operatie.doar un stil de viata sănătos...si recunosc mai scap și eu la o pizza, shaorma, ceva dulce ! Dar nu în fiecare zi ! Aa și sa nu uit...in ultimele 7 luni menstruatia mea sa reglat am fost socata sa vad ca menstrutia mea vine la fix 28 de zile în fiecare luna.viata mea sa schimbat total sunt slaba, sanatoasa și nespus de fericita pentru ca cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta voi fi mama ! Mult succes tuturor ! Sper ca mesajul meu sa ajute cat mai multe femei !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Endometrioza - tratament naturist?
- 14endometrioza
- 3sunt periculosi formatiunile de pe ovarul drept?
- 2endometrioza-steriletul ajuta ?
- 3efectele anesteziei
- 9endometrioza - recomandare medic
- 6Sufar de endometrioza si beau ceaiuri. Aceste ceaiuri imi inhiba ovulatia?
- 2Endometrioza de gradul 4 si bebe
- 1endometrioza pelvina
- 10branca ursului m-ar ajuta???
- 44Endometrioza si tratamentul cu Diphereline
- 0ovare polichistice, endometrioza si amenoree
- 0Endometrioza, Tiroida autoimuna, Boala LYME.(imunitate scazuta)
- 2mai pot avea copii cu aceste rezultate? :(
- 0Menstruație ?
- 1Bună ziua. Daca am endometrioza mai pot concepe un copil ?
- 0Endometrioza -Tratament
- 0Adenomioza sau endometrioza
- 2Yasmin dupa operatie pt endometrioza
Mai multe informații despre: Endometrioza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: