ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

endometrioza pelvina

17-10-2011
oana31
Nu este medic/terapeut
oana31
Buna ziua. Am 31 de ani si anul trecut in noiembrie(2010) am fost diagnosticata cu enometrioza pelvina, dupa ce in ianuarie (2010) nascusem prin cezariana. Am facut operatie clasica, iar dupa, am primit un tratament de 4 luni cu DepoProvera - cate o injectie pe luna. Am terminat tratamentul in februarie anul acesta(2010), dar pana in acest moment menstruatia nu a parut. Medicul mi-a spus ca in maxim 4 luni de la terminarea ultimei injectii cu DepoProvera, ar trebui sa apara si menstra, dar nu s-a intamplat. La control (in iunie 2010), mi s-a dat si un contraceptiv pe cale orala :Yasmin, si mi s-a spus ca pot sa-l iau chiar daca nu a aparut menstra. Dar. nici pana acum nu s-a intamplat nimic. Intrebarea mea este: ce se intampla? Va mai aparea menstra? Mai exista sansa de a mai avea un copil? Multumesc
1 comentarii
0
25-10-2011, ora 08:09
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Cu cat luati mai multe anticonceptionale (si, in mod special, DepoProvera) cu atat scade sansa de a mai avea un copil si creste riscul sterilitatii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Endometrioza nediagnosticată compromite tratamentul fertilității
  • Endometrioza și anumite subtipuri de cancer ovarian pot avea aceeași bază genetică
  • Endometrioza - ghidul pacientului
  • Legătura dintre flora intestinală și evoluția endometriozei
  • Microbiomul intestinal poate promova endometrioza
  • Instrumente de diagnostic emergente pentru depistarea precoce a endometriozei
  • Noi descoperiri în diagnosticul și tratamentul endometriozei prin analiza metaboliților intestinali
  •