endometrioza pelvina
Buna ziua. Am 31 de ani si anul trecut in noiembrie(2010) am fost diagnosticata cu enometrioza pelvina, dupa ce in ianuarie (2010) nascusem prin cezariana. Am facut operatie clasica, iar dupa, am primit un tratament de 4 luni cu DepoProvera - cate o injectie pe luna. Am terminat tratamentul in februarie anul acesta(2010), dar pana in acest moment menstruatia nu a parut. Medicul mi-a spus ca in maxim 4 luni de la terminarea ultimei injectii cu DepoProvera, ar trebui sa apara si menstra, dar nu s-a intamplat. La control (in iunie 2010), mi s-a dat si un contraceptiv pe cale orala :Yasmin, si mi s-a spus ca pot sa-l iau chiar daca nu a aparut menstra. Dar. nici pana acum nu s-a intamplat nimic. Intrebarea mea este: ce se intampla? Va mai aparea menstra? Mai exista sansa de a mai avea un copil? Multumesc
1 comentarii
Cu cat luati mai multe anticonceptionale (si, in mod special, DepoProvera) cu atat scade sansa de a mai avea un copil si creste riscul sterilitatii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Endometrioza - tratament naturist?
- 3sunt periculosi formatiunile de pe ovarul drept?
- 3endometrioza - informatii
- 49pot ramane insarcinata?
- 2Endometrioza de gradul 4 si bebe
- 4endometrioza
- 10branca ursului m-ar ajuta???
- 43Endometrioza de vreo 2 ani
- 0ovare polichistice, endometrioza si amenoree
- 4Endometrioza
- 0Endometrioza, Tiroida autoimuna, Boala LYME.(imunitate scazuta)
- 1ce inseamna adenomioza si daca in cazul adenomiozei este posibil a se ramana insarcinata?
- 0Intrebare endometrioza
- 0Logest si endometrioza
- 2Vreu sa stiu daca mai pot ramane insarcinata sa
- 0Suspect endometrioza
- 2Yasmin dupa operatie pt endometrioza
Mai multe informații despre: Endometrioza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: