ENDOMETRIOZA - contraindicat statiune balneoclimaterica 1 mai?
Va rog sa imi spuneti daca in cazul in care am endometrioza etse contraindicat sa merg in statiunea 1 mai (Bihor).
Am indicatie pentru problemele cu articulatiile si coloana.
Insa am o endometrioza care jumatate de an mi-a dat dureri insuportabile, acum s-au potolit.
Am citit ca la statiunea baile felix care sunt in apropiere de 1 mai este interzis accesul bolnavelor de endometrioza.
Am luat deja biletul dar as vrea sa imi recomandati daca sa fac fizioterapai si procedurile acolo daca imi vor afecta endometrioza, sau daca este contraindicat pana si sa respir aerul respectiv?
Daca este rau as putea sa nu mai merg.
Sau ce anuem este contraindicat.
Multumsc
Am indicatie pentru problemele cu articulatiile si coloana.
Insa am o endometrioza care jumatate de an mi-a dat dureri insuportabile, acum s-au potolit.
Am citit ca la statiunea baile felix care sunt in apropiere de 1 mai este interzis accesul bolnavelor de endometrioza.
Am luat deja biletul dar as vrea sa imi recomandati daca sa fac fizioterapai si procedurile acolo daca imi vor afecta endometrioza, sau daca este contraindicat pana si sa respir aerul respectiv?
Daca este rau as putea sa nu mai merg.
Sau ce anuem este contraindicat.
Multumsc
3 comentarii
Salut,
O sa fiu scurt si la obiect : Endometrioza nu are nimic de a face cu statiunile balneoclimaterice.
Toate cele bune
O sa fiu scurt si la obiect : Endometrioza nu are nimic de a face cu statiunile balneoclimaterice.
Toate cele bune
Sa inteleg ca nu ma afecteaza negativ in privinta evolutiei endometriozei daca merg si urmez tratamentul la statiunea balneoclimaterica 1mai?
Citez de pe internet:
'Contraindicatii- afectiuni infectioase, maligne, hematologice, tromboze si trombofeblite acute, cardiopatie ischemica (angina pectorala, infarct miocardic), hipertensiune arteriala cu valori inalte, afectiuni acute ale cailor respiratorii, graviditate, endometrioza, inconstienta anala si urinara, psihoze, epilepsie, TBC.
In ce fel as putea fi afectata?
Citez de pe internet:
'Contraindicatii- afectiuni infectioase, maligne, hematologice, tromboze si trombofeblite acute, cardiopatie ischemica (angina pectorala, infarct miocardic), hipertensiune arteriala cu valori inalte, afectiuni acute ale cailor respiratorii, graviditate, endometrioza, inconstienta anala si urinara, psihoze, epilepsie, TBC.
In ce fel as putea fi afectata?
ei bine... vin tot eu cu raspunsul (poate va fi candva de folos cuiva).
Da.. unele statiuni chiar sunt contraindicate anumitor boli.
Am fost si mi s-a interzis sa fac bai in apele naturale minerale termale din statiune deoarece sunt usor radioactive si au proprietatea de a creste endometrioza sau Doamne fereste orice tip de cancer (pt cine are).
La fel era interzis pentru boli pulmonare si altele.
Da.. unele statiuni chiar sunt contraindicate anumitor boli.
Am fost si mi s-a interzis sa fac bai in apele naturale minerale termale din statiune deoarece sunt usor radioactive si au proprietatea de a creste endometrioza sau Doamne fereste orice tip de cancer (pt cine are).
La fel era interzis pentru boli pulmonare si altele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Endometrioza - tratament naturist?
- 14endometrioza
- 3sunt periculosi formatiunile de pe ovarul drept?
- 2endometrioza-steriletul ajuta ?
- 8am 4 saptamani de sarcina si endometriom de 8, 5 cm
- 3am fost diagnosticata cu endometrioza.. ce inseamna asta?
- 49pot ramane insarcinata?
- 9endometrioza - recomandare medic
- 2Endometrioza de gradul 4 si bebe
- 10branca ursului m-ar ajuta???
- 43Endometrioza de vreo 2 ani
- 2Endometrioza, chisturi ovariere, amenoree
- 3CA-125 mărit e grav?
- 0Intrebare endometrioza
- 0Menstruație ?
- 0Logest si endometrioza
- 2Vreu sa stiu daca mai pot ramane insarcinata sa
- 1Povestea mea cu final fericit Endometrioza