hifu sau termoliza prin radiofrecventa pentru fibrom uterin
Ma numesc Aurora, din Tulcea, am 46 ani si am dignosticul fibrom uterin.In 20 august 2015 ecografia era astfel: AFV 91/55, endometru -7 mm, ovare dimensiuni si structura normale, miometru neomogen cu MF intramural ant -32 mm si intramural fundic posterior MF 47/39 mm.
Din luna mai 2015 am inceput sa am sangerari mari la ciclu cu chiaguri fiindu-mi tot mai greu sa lucrez in conditiile in care schimbam chiar un tampon la 1-2 ore in ultima perioada.Aceste sangerari ma lasau fara vlaga.Medicul mi-a dat tratament cu fier si acid folic si picaturi naturiste 1 luna, apoi tratament cu fier si picaturi de tamarix, iar ginecologul de la PROSANA mi-a dat pentru sangerari tratament hemostatic cu fitomenadiol, etamsilat, adrenostazin (4 zile) dar care mi-au redus sangerarea a 3 a zi seara si a 4 a zi seara si apoi pana la a 6 a zi am mai avut cate putin.Cei 2 medici ginecologi care m-au consultat mi-au recomandat histerectomie totala cu care nu sunt de accord deoarece stiu urmarile si mai mult, am o retinere legata de anestezia generala.As dori sa stiu daca cineva a incercat metoda hifu pentru ca mi se pare cea mai putin invaziva sau termoliza (mioliza)prin radiofrecventa (gynecoland).
Din luna mai 2015 am inceput sa am sangerari mari la ciclu cu chiaguri fiindu-mi tot mai greu sa lucrez in conditiile in care schimbam chiar un tampon la 1-2 ore in ultima perioada.Aceste sangerari ma lasau fara vlaga.Medicul mi-a dat tratament cu fier si acid folic si picaturi naturiste 1 luna, apoi tratament cu fier si picaturi de tamarix, iar ginecologul de la PROSANA mi-a dat pentru sangerari tratament hemostatic cu fitomenadiol, etamsilat, adrenostazin (4 zile) dar care mi-au redus sangerarea a 3 a zi seara si a 4 a zi seara si apoi pana la a 6 a zi am mai avut cate putin.Cei 2 medici ginecologi care m-au consultat mi-au recomandat histerectomie totala cu care nu sunt de accord deoarece stiu urmarile si mai mult, am o retinere legata de anestezia generala.As dori sa stiu daca cineva a incercat metoda hifu pentru ca mi se pare cea mai putin invaziva sau termoliza (mioliza)prin radiofrecventa (gynecoland).
1 comentarii
Cum ai rezolvat problema fibromului in cele din urma?..ceva asemanator am si eu..multumesc mult!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4despre fibrom
- 5am fibrom uterin urias
- 2fibrom uterin?
- 3lipsa activitatii sexuale poate fi cauza aparitiei fibromului?
- 18fibrom uterin la ecografie pelvina?
- 5fibrom uterin si sarcina - exista sanse?
- 3Fibrom uterin
- 2fibrom uterin
- 0operatie fibrom
- 2fibrom uterin-sarcina
- 2fibrom uterin
- 2Fibrom uterin help!
- 0Rezultat RMN
- 0fibrom de 6 cm
- 0Sangerare vaginala prelungita
- 1Riscuri operatie clasica - fibrom in sarcina
- 0Cat dureaza sa se vindece uterul dupa scoaterea unor fibroame prin histeroscopie?
- 0Fibroame apărute a 3 a oara
- 1Fibrom mare in sarcina.
Mai multe informații despre: Fibromul uterin
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: