Operatie miomectomie clasica | Forumul Medical ROmedic

Operatie miomectomie clasica

07-09-2018
Palpote
Nu este medic/terapeut
Palpote
Buna seara.

Locuiesc in Barcelona de cativa ani si mi au descoperit un fibrom de 10 cm (subseros pe cavitatea externa a uterului ).Mi au spus ca cel mai indicat este o miomectomie clasica (ca o cezariana ).Sunt putin speriata pt ca nu prea stiu unde sa caut si alte pareri de la alti medici fiind in alta tara.Am vazut ca in Romania operatiile de genul acesta se fac des dar nu stiu daca in Barcelona e la fel pt ca aici imi spun ca este cam mare si operatia este destul de complicata.Nu stiu daca cineva stie ceva sau unde ma pot informa.Multumesc
3 comentarii
0
27-09-2018, ora 15:51
alina 11
Nu este medic/terapeut
alina 11
buna si eu sunt diagnosticata cu fibrom uterin de 16 pe 14 sunt pe lista de asteptare pentru o mimomectomie aici in Spania nu are de ce sa iti fie frica eu am incredere in doctoru care ma va opera va scoate doar fibromu si imi va lasa tot pentru a mai putea face copii asa ca fi puternică
0
03-10-2018, ora 23:22
Palpote
Nu este medic/terapeut
Palpote
Buna Alina.
Iti multumesc mult pentru încurajari.Si eu sunt pe lista de așteptare.Acum ma simt putin mai linistită dupa ce am vorbit cu medicul Si mi a explicat.Multa sanatate si numai bine.Ramanem in contact aici dacă îți dorești asa ne putem împărtăși experientele.
0
04-10-2018, ora 08:39
alina 11
Nu este medic/terapeut
alina 11
Buna multumesc la fel si tie !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Uter fibromatos - explicaÈ›ii pe înÈ›elesul tuturor
  • SubstanÈ›e chimice regăsite în produse comune de consum pot creÈ™te riscul de fibrom uterin
  • Un compus din ceaiul verde a avut rezultate promițătoare în tratarea fibroamelor uterine
  • Femeile care stau pe scaun 6 ore zilnic au un risc dublu de fibrom uterin
  • Cercetătorii de la Mayo Clinic recomandă terapiile alternative la histerectomie pentru fibromul uterin
  •