Operatie miomectomie clasica
Buna seara.
Locuiesc in Barcelona de cativa ani si mi au descoperit un fibrom de 10 cm (subseros pe cavitatea externa a uterului ).Mi au spus ca cel mai indicat este o miomectomie clasica (ca o cezariana ).Sunt putin speriata pt ca nu prea stiu unde sa caut si alte pareri de la alti medici fiind in alta tara.Am vazut ca in Romania operatiile de genul acesta se fac des dar nu stiu daca in Barcelona e la fel pt ca aici imi spun ca este cam mare si operatia este destul de complicata.Nu stiu daca cineva stie ceva sau unde ma pot informa.Multumesc
Locuiesc in Barcelona de cativa ani si mi au descoperit un fibrom de 10 cm (subseros pe cavitatea externa a uterului ).Mi au spus ca cel mai indicat este o miomectomie clasica (ca o cezariana ).Sunt putin speriata pt ca nu prea stiu unde sa caut si alte pareri de la alti medici fiind in alta tara.Am vazut ca in Romania operatiile de genul acesta se fac des dar nu stiu daca in Barcelona e la fel pt ca aici imi spun ca este cam mare si operatia este destul de complicata.Nu stiu daca cineva stie ceva sau unde ma pot informa.Multumesc
3 comentarii
buna si eu sunt diagnosticata cu fibrom uterin de 16 pe 14 sunt pe lista de asteptare pentru o mimomectomie aici in Spania nu are de ce sa iti fie frica eu am incredere in doctoru care ma va opera va scoate doar fibromu si imi va lasa tot pentru a mai putea face copii asa ca fi puternică
Buna Alina.
Iti multumesc mult pentru încurajari.Si eu sunt pe lista de așteptare.Acum ma simt putin mai linistită dupa ce am vorbit cu medicul Si mi a explicat.Multa sanatate si numai bine.Ramanem in contact aici dacă îți dorești asa ne putem împărtăși experientele.
Iti multumesc mult pentru încurajari.Si eu sunt pe lista de așteptare.Acum ma simt putin mai linistită dupa ce am vorbit cu medicul Si mi a explicat.Multa sanatate si numai bine.Ramanem in contact aici dacă îți dorești asa ne putem împărtăși experientele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8De vreo 2 ani am fibromul uterin
- 3Fibrom sau un posibil cancer (col, corp)?
- 1fibrom uterin
- 2fibrom uterin-sarcina
- 1embolizare fibrom uterin
- 4embolizare fibrom uterin
- 3ganglion in zona genitala.. tare si nedureros
- 4Fibrom la 27 ani
- 5fibrom uterin
- 9Diagnostic clinic: tumora pelvina retroperitoneala; fibrom uterin.
- 0Interpretare biopsie-fibrom uterin
- 5Fibromul uterin întârzie menstruația?
- 1Riscuri operatie clasica - fibrom in sarcina
- 2Fibrom uterin si sarcina - riscuri
- 2Miom uterin de 10 cm
- 0Fibroame apărute a 3 a oara
- 3Am un fibrom de 7 cm pe partea stângă ce să fac să dea înapoi?
- 1Chist ovarian si fibrom
Mai multe informații despre: Fibromul uterin miomectomia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: