ejaculare precoce

11-03-2014
adriann70
Nu este medic/terapeut
adriann70
Buna ziua am 43 ani si ma confrunt cu ploblema mea cind fac sex si introduc ma termin dupa 30 secunde 1 minut am fost la on clinic si am luat tadox on2 prin 2011 pe moment avea efect dar pe termen lung nu trebuia sa cunperi de la ei pastile dar sint foarte scunpe exista alceva testate clinic pe piata multumesc
7 comentarii
0
12-03-2014, ora 10:29
adriann70
Nu este medic/terapeut
adriann70
buna ziua am citit pe saitul oficial erectan despre produsul erectan manlong stie cineva care a luat acest produs si cum se conporta
0
20-04-2014, ora 14:52
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, Ploieşti
Psiholog Stefan Liviu
Te rog sa te gandesti daca au fost perioade in viata ta cand ai ejaculat dupa o perioada mai mare decat cea pe care precizat-o (intre 30 secunde si 1 minut).
0
24-04-2014, ora 04:04
Dr. Klara Bancila
Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, Bucuresti
Dr. Klara Bancila
este util sa discutati cu un psiholog atat pentru depsitarea cauzei cat si ca terapie. in anumite situatii este indicata circumcizia, pentru a scadea sensibilitatea la nivelul glandului.
0
20-05-2014, ora 15:40
guest04
Nu este medic/terapeut
guest04
Doamna Doctor Klara, eu am 21 de ani si la primul contact sexual dintr-o noapte petrecuta cu partenera, nu rezist mai mult de 2-3 minute si ejaculez. Dupa primul contact totul merge normal zic eu. Pot face ceva si fara psiholog?
Eu cred ca patesc asta deoarece imi place la nebunie sa fac sex si pe durata intregului act sexual ma gandesc la placerea care o obtin eu personal si la satisfactia care o dau partenerei.
0
28-09-2015, ora 10:43
jepas
Nu este medic/terapeut
jepas
Ejacularea precoce, daca e de cauza psihologica poate sa dispara de la sine, daca are alte cauze merg bine produsele facute special pentru asa ceva. Mai sunt si exercitiile ce se fac special pentru aceasta problema.
0
13-04-2016, ora 10:19
marineldea
Nu este medic/terapeut
marineldea
Pai 2-3 minute nu e asa putin. Dupa parerea mea nu cred ca e ejaculare precoce. Intreaba si tu un medic urolog si o sa te lamureasca!

Numai bine!
0
15-06-2017, ora 11:19
mimise
Nu este medic/terapeut
mimise
fa o cura cu climacs contro poate te ajurta. Sunt destule solutii dar cel mai important e sa gasesti cauza care duce la ejaculare precoce. Asta e cel mai important lucru atunci cand vine vorba de sanatatea vieti sexuale.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Asocierea dintre munca în schimburi, tulburările de somn și ejacularea precoce la lucrătorii de sex masculin
  •