ma masturbez de 4 ani, sufar de ejaculare prematura
am 18 ani si ma masturbez de 4 ani; sufar de ejaculare prematura si as vrea sa stiu daca ejacularea are vreo legatura cu faptul ca, capul penisului este rosu(cred ca iritat, dar nu am mancarimi) si la baza capului am unele bubite albe; iritatia este foarte accentuata la baza capului.Am facut un tratament cu pastilele Climinax timp de 1 luna dar nu am observat niciun rezultat, in prospect scria ca pastilele actioneaza asupra psihicului.se poate ca ejacularea prematura sa nu aiba legatura cu psihicul si sa fie din cauza "iritatiei"?Scuze daca nu intelegeti ce am scris.Va multumesc!
3 comentarii
Cauza iritatiei este masturbarea. Prin urmare, tratamentul cel mai eficient este sa nu va mai masturbati. Vestea buna este ca "bubitele" albe de la baza glandului sunt niste chestii care e absolut normal sa fie acolo, sunt mici glande.
buna ziua.am si eu o problema! acum 3 zile am avut un contact sexual cu o persoana o cu nosck dar nu foarte bine dupa 2 zile mio aparut pe capul penisului bubite rosii miam cumparat de la farmacie clotrimazol mam facut cu ia vreo 2 zile dupaceia mio disparut acum am alta problema capu mi uscat si pielea de pe capul penisului ce acopera zici ca ma strange cand mi sculat ma doare cand il scot...am ceva dungulite rosii ca cum ar crepa pielea pe pielea de pe cap..nu stiu ce sa fac :( va rog raspundeti si datimi un sfat bun..o zi buna si scuzatima de expresii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18Mi-a aparut niste pete rosii pe capul penisului
- 6lichid incolor!!!
- 3Off masturbarea asta...
- 3sunt derutat.as dori sa gasesc raspunsuri si sfaturi
- 4masturbarea
- 6scurgeri penis... :numai sa vad ceva ce ma poate excita, sau sa aud ceva
- 0Ejaculare Precoce.. Cauze, Solutii..
- 1ejaculare precoce-masturbare
- 10ejaculez prea repede
- 1Am ejaculare prea rapida(3 min, 4)
- 1curiozitati legate de masturbare
- 8va rog sa nu radeti chiar am nevoie de un sfat.. ejaculez foarte repede
- 1probleme de la masturbare continua in ultimi 4 ani
- 4Erectii dese ejaculare precoce si un penis de 21 cm
- 7Sunteti pro sau contra masturbarii?Masturbarea afecteaza cu ceva?Va rog raspundeti.
- 5Ejaculare precoce
- 0Bună seara! De vreo două săptămâni, ejaculez foarte repede!
- 2Masturbare rapidă
- 3Penis sensibil si ejaculare precoce.
- 3D'ale masturbării.
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce Masturbarea la barbati
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: