Testicol dureros

Am o problema de ceva vreme cu testicolul drept, care nu pare umflat, dar este mai dur la palpat si ma cam doare. Stiu ca detaliile sunt cam vagi si pot fi o mie de variante, dar poate are cineva idee daca ar trebui sa ma ingrijorez si sa consult un medic. Multumesc!
2 comentarii

Buna dimineata! Curaj, mergi la un medic urolog;in urma consultului medical se poate stabili diagnosticul si tratamentul; este bine sa nu amani consultul, vindecarea necesita mai mult timp daca te prezinti mai tarziu la medic; numai bine

Buna ziua, sunt nou pe aici si am si eu o problema, de 1 saptamana testicolul drept e mai sus ca cel stang, si ma cam doare si de vero 4 zile a inceput sa ma doara deasupra penisului, in partea dreapta mai mult ia in partea stanga ma inteapa uneori, ce trebuie sa fac sau daca sitie cineva de la ce este...mentionez ca joc fotbal si as banui ca este de la efort.Multumesc astept raspuns.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere de testicole
- 2durere deranjanta care incepe de la testicolul drept si urca pana aproape de abdomen
- 4Dureri la testicolul drept
- 2Durere testicol stang
- 5Dureri inghinale si testicol drept dupa fotbal
- 2umflatura testicul
- 1Durere testiculara
- 0Am nevoie de o informatie si un sfat bun
- 1Durere a testiculului drept
- 0Durere testicul + analize
- 0Durere usoara testicul
- 0Durere testicule cand alerg sau ridic greutati.
- 0Testicule problemă
- 0Probleme Testicule
- 0Senzație disconfort testicul stâng
- 0Durere testicul stang
- 3Hernie inghinală stânga
- 4Ajutați-mă va rog, cu orice sfat, sunt speriat! De aproape 2 luni ma doare testiculul drept.
- 3Problemă testicul
Mai multe informații despre: durerea la testicul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: