lipsa smegma si durere difuza testicol
Buna ziua d-na, domn doctor.
Ma numesc Cristian.In urma numeroaselor tratamente cu antibiotice cu si fara indicatiile doctorului, incepand cu anul 2000 de cand am fost depistat cu chlamidia, si ulterior dupa tratament a iesit negativ.in decursul anilor am mai depistat in urma secretiei uretrale; corynebac.urealytycum, enterococ si e-coil, si acestea tratate in urma antibiogramei.Inainte de toate acestea exista o secretie in zona coroanei, dar acum, in ultima perioada cand am tratat e-coli, am constatat ca nu mai exista acea smegma..Insa, pe tot parcursul acestei perioade singura problema, pe care o doream rezolvata, nu a disparut, si anume ;zona erogena din jurul coroanei este foarte redusa la decalotare si putin stricturat preputtul, iar durerea din testicul, acum este ceva mai redusa, dar persista, iar de aici si problemele sexuale care au decurs din aceste simptome.E adevarat, am o poveste lunga, si din vina mea dar.Ce fel de analize as mai putea sa fac, si sa pot depista ce nu-mi da pace de atata timp.si daca ar putea fi germeni rari, ce e de facut.cu multumiri, cristian
Ma numesc Cristian.In urma numeroaselor tratamente cu antibiotice cu si fara indicatiile doctorului, incepand cu anul 2000 de cand am fost depistat cu chlamidia, si ulterior dupa tratament a iesit negativ.in decursul anilor am mai depistat in urma secretiei uretrale; corynebac.urealytycum, enterococ si e-coil, si acestea tratate in urma antibiogramei.Inainte de toate acestea exista o secretie in zona coroanei, dar acum, in ultima perioada cand am tratat e-coli, am constatat ca nu mai exista acea smegma..Insa, pe tot parcursul acestei perioade singura problema, pe care o doream rezolvata, nu a disparut, si anume ;zona erogena din jurul coroanei este foarte redusa la decalotare si putin stricturat preputtul, iar durerea din testicul, acum este ceva mai redusa, dar persista, iar de aici si problemele sexuale care au decurs din aceste simptome.E adevarat, am o poveste lunga, si din vina mea dar.Ce fel de analize as mai putea sa fac, si sa pot depista ce nu-mi da pace de atata timp.si daca ar putea fi germeni rari, ce e de facut.cu multumiri, cristian
2 comentarii
Stimata doamna Geta,
din pacate, asa a inceput si aventura mea fara de sfarsit...dupa ce mi-am facut prima data analizele in 2000, o doamna doctora dermato -venerolog dupa ce mi-a inmanat analizele a spus ea ca ma poate trata naturist la cabinetul ei personal, ca ma ajuta mai bine decat clasicele antibiotice.au trecut o luna doua, eu tot cotizam la cabinetul ei, iar eu nu ma mai faceam bine.De aici si reticenta mea.Cred in Tratamentul naturist, dar, as fi preferat o indrumare a unui doctor.Multumesc, in orice caz...Cristi..
din pacate, asa a inceput si aventura mea fara de sfarsit...dupa ce mi-am facut prima data analizele in 2000, o doamna doctora dermato -venerolog dupa ce mi-a inmanat analizele a spus ea ca ma poate trata naturist la cabinetul ei personal, ca ma ajuta mai bine decat clasicele antibiotice.au trecut o luna doua, eu tot cotizam la cabinetul ei, iar eu nu ma mai faceam bine.De aici si reticenta mea.Cred in Tratamentul naturist, dar, as fi preferat o indrumare a unui doctor.Multumesc, in orice caz...Cristi..
ideea este ca eu doar cunosc tratamentul, dar acesta este dat bineinteles de un doctor, si nu cum sunt cei de la noi din tara care te indoapa cu naturiste si apoi te trezesti cu cine stie ce.acest tratament contine un medicament care lucreaza cu celula in vederea rezolvarii tuturor problemelor de sanatate.te invit la un simpozion de unde te vei convinge singur de aceste produse pt ca sunt oameni reali care au trecut prin multe boli.contacteaza-ma.nu ai numic de pierdut.trebuie doar sa te informezi
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ma doare testiculul.. ce sa fie?
- 3e ceva grav?
- 4Durere testicul
- 0Durere testicul drept
- 1durere testicule
- 3durere la urinat, durere testicol si a picorului drept
- 0Durere testicul drept... dupa ce am ridicat ceva greu
- 1calculi rinichi, vezica + durere testicul drept.Rog ajutor si niste sfaturi
- 1Durere testiculara
- 1Durere testicul
- 0Durere testicul stang.
- 0Mi-E frica - testicul drept mai mare și lăsat în jos, cel stâng mic ridicat în sus
- 3Durere testicul stâng la atingere.
- 0Lichid sub pielea penis, si dureri de testicule
- 0Probleme Testicule
- 0Scrot încordat cu disconfort enorm și dureri la nivelul testiculelor
- 1O întrebare, ajutați-ma! durere testicule
- 2Ce sugerati, dureri testicul
Mai multe informații despre: durerea la testicul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: