Efecte Postinor
![cookiebutter](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua! Pe data de 6 mai am avut contact sexual neprotejat cu prietenul meu, fara ejaculare intravaginala. Am luat dupa aproximativ 9-10 ore o pilula de Postinor, urmata de a doua pilula la interval de 12 ore dupa prima. Dupa cateva zile, pe 9 mai am mai avut un contact sexual neprotejat cu prietenul meu, din nou fara ejaculare intravaginala. Astazi, 14 mai, au inceput niste scurgeri maronii, asemanatoare cu menstruatia, dar nu la fel de abundente ca de obicei, insotite de dureri abdominale usoare. Mentionez ca menstruatia normala ar trebui sa vina pe 24-25 mai.Aceasta scurgere de azi ar trebui sa fie cea provocata de Postinor? Menstruatia ar trebui sa vina normal, pe 24-25 mai
sau dupa 28 de zile dupa sangerarea de azi? Sau ar fi necesar un test de sarcina peste cateva saptamani? Intr-adevar, pe prospect aceasta sangerare este trecuta ca si efect advers, insa fiind prima data cand iau Postinor, sunt foarte stresata :( Nefiind vorba de o ejaculare intravaginala in ambele dati, s-a retras cu mult timp inaintea finalizarii, exista posibilitatea sa fi luat degeaba pilulele?
Va multumesc!
sau dupa 28 de zile dupa sangerarea de azi? Sau ar fi necesar un test de sarcina peste cateva saptamani? Intr-adevar, pe prospect aceasta sangerare este trecuta ca si efect advers, insa fiind prima data cand iau Postinor, sunt foarte stresata :( Nefiind vorba de o ejaculare intravaginala in ambele dati, s-a retras cu mult timp inaintea finalizarii, exista posibilitatea sa fi luat degeaba pilulele?
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6se poate intampla ceva nedorit? sarcina?
- 3sa cumpar pilula de a 2 zi?
- 5sex neprotejat, pastila de a doua zi = sarcina?
- 1Ajutati-ma, va rog din suflet! probleme dupa Escapelle
- 1Scurgeri anormale...
- 1Va rog ajutați-mă urgent !! nu știu ce sa cred dacă am rămas însărcinată sau nu..
- 2Întârzierea menstruației
- 1Răspundeți ! Urgent - s a rupt prezervativul..
- 0Sunt insarcinata desi eram in apropierea menstruatiei si am luat pastila de a doua zi?
- 0Escapelle
- 0Contracepție
- 2POSTINOR-2 menstruatie prematură
- 0Contraceptie si pastila de a doua zi dizolvata in cafea
- 1Posibilitate sarcina, act sexual neprotejat cu ejaculare
- 0Am luat escapelle si inca nu mi a venit menstruatia
- 1Pot ramane insarcinata?
- 1Puțin ajutor va rog - menstruația a ajuns sa dureze pana la 15 zile
- 1Pastila de a doua zi ellaone
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: