Pilula de a 2 zi! Un raspuns cat mai repede posibil!!!
Aseara am avut contact sexual cu prietenul meu si la un moment dat prezervativul a alunecat. A ramas in vagin pentru cateva secunde insa el nu ejaculase inca. As dori sa stiu daca e nevoie sa iau pilula de a 2 zi??
Mentionez ca sunt in Germania si nu as vrea sa o iau decat daca e necesar (Imi este teama sa nu apara ceva efecte adverse de la acea pastila.) As avea nevoie de un raspuns cat mai repede posibil!!!
Ultima zi de menstruatie 1 decembrie!
Mentionez ca sunt in Germania si nu as vrea sa o iau decat daca e necesar (Imi este teama sa nu apara ceva efecte adverse de la acea pastila.) As avea nevoie de un raspuns cat mai repede posibil!!!
Ultima zi de menstruatie 1 decembrie!
3 comentarii
Dacă nu a ejaculat, probabilitatea unei sarcini este mică. A vă expune luând pilula de a doua zi reprezintă un risc nejustificat.
eu zic sa o iei. ma ales daca nu iti doresti un copil. o sa ti se deregleze ciclul. dar decat un copil pe care nu ti'l doresti mai bine asa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pastila de a doua zi e destul de sigura pentru a peveni sarcina?
- 5Prezervativ rupt, pastila de a doua zi si fara sangerare dupa 7 zile
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 8pot lua postinor dak am luat luna trecuta
- 5Sarcina sau nu?
- 7pastila de a doua zi?
- 1pilula de a 2 a zi
- 0Cerazette si Postinor
- 2E posibil sa fiu insarcinata?? Urgent
- 0Pilula de a doua zi EllaOone
- 0De ce nu a functionat pilula de a doua zi?
- 4In timpul actului prezervativul s-a rupt, am decis sa iau Postinor. Sunt șanse sa ramân gravida?
- 0Am facut sex fara prezervativ si ma tem ca prietena mea sa nu fi ramas gravida
- 1Va rog ajutați-mă urgent !! nu știu ce sa cred dacă am rămas însărcinată sau nu..
- 0Am nevoie de ajutor! Pastila de a doua zi - mai pot lua una dupa 2 luni?
- 0Pastila de a2 a zi
- 0Ajutati-ma cu un sfat, va rog! nici pana in prezent nu mi-a venit ciclu
- 0Este normal ca simptomele pilulei contraceptivei de urgenta sa apară după doua saptamani?
- 0Pastila de a 2a zi luata de 2 ori intr-o luna
- 0Pilula de a doua zi/ Sarcina
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: