Eficef de 200 mg - Rog ajutor urgent
Medicul mi-a prescris acest antibiotic dimineata - 1 capsula la 12 ore, mi-a mai scris Biotics si Larogrip. Am luat dimineata tratamentul dar de pe la orele 16 am o senzatie de greata continua, o stare generala proasta. Am citit prospectele iar aceasta este un efect advers al antibioticului ca Larogrip nu are efecte adverse, cel putin nu sunt precizate. In acest caz sa mai iau acum seara la orele 21, 30 antibioticul ? Sa iau altceva ? Daca nu iau nimic ma simt rau din cauza infectiei si fac febra iar la paracetamol sunt alergica. Precizez ca senzatia este de greata, aproape voma. ROG RASPUNS URGENT. Va multumesc
2 comentarii
Eu spun sa continui tratamentul, Eficef este foarte bun..e posibil sa ai si probleme hepatice [ la fiere, un ficat gras etc. ]..mai ia si in seara acesta si maine dimineata si vezi cum te simti maine seara.bea multa apa, consuma multe fructe - mere - si mananca lejer, fara prajeli, sosuri, creme, grasimi..
D-na Doctor, MULTUMESC din suflet pentru raspunsuri. Va doresc seara placuta si noapte buna.
Alte subiecte recente din această secțiune: