pauza la anticonceptionale si tratament cu antibiotic

iau pilule de aprox 8 luni.sapt trecuta, in perioada de pauza dintre folii(alea 7 zile)am facut un tratament cu antibiotic(rovamicina).sambata seara am luat ultima pastila de antibiotic si tot in aceeasi seara am inceput o folie noua de pilule.stiu k 7 zile ar trebui sa folosesc protectie suplimentara dar joi sa rupt prezervativul.ce ar trebui sa fac?mentionez ca iau Lo-femenak.
4 comentarii

Nu exista nici un risc in acest caz.

si pot continua sa iau pastilele si sa am contact?

Buna ziua,
Sunt insarcinata in 9 saptamani si in perioada fertila, mai exact in a 13 a zi de la ultima menstruatie, am efectuat 2 radiografii in zona lombara si una cervicala.Consider ca conceptia s-a produs la o zi sau doua dupa radiografii.Poate fi afectata sarcina?inca o problema pe care o semnalez este ca in primele 2 saptamani de sarcina am luat rovamicina 6 mil UI timp de sapte zile. Mentionez ca nu am stiut ca sunt insarcinata.
Va multumesc si astept raspuns!
Sunt insarcinata in 9 saptamani si in perioada fertila, mai exact in a 13 a zi de la ultima menstruatie, am efectuat 2 radiografii in zona lombara si una cervicala.Consider ca conceptia s-a produs la o zi sau doua dupa radiografii.Poate fi afectata sarcina?inca o problema pe care o semnalez este ca in primele 2 saptamani de sarcina am luat rovamicina 6 mil UI timp de sapte zile. Mentionez ca nu am stiut ca sunt insarcinata.
Va multumesc si astept raspuns!

asta iti poate spune doar medicul tau...mergi la medic, si in functie si de bolile avute pana acum si istoricul medical; cat de puternic este organismul tau, iti va spune daca exista riscuri sau nu...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3anticonceptionale vs antibiotice
- 5Anticonceptionale vs. antibiotice?
- 4eu iau novinette de 1 an jumatate si acum am racit
- 22anticonceptionale si antibiotice-parerile unui medic
- 5o intrebare catre un medic: iau amoxicilina si yasmine. Exista vreun risc?
- 3intrebare intrebatoare
- 5Ibuprofen si Yasmin
- 4milligest si antibioticele
- 2anticonceptionale si antibiotice
- 3antibiotice si anticonceptionale
- 4urgent un sfat va rog anticoceptionale
- 4AC vs Anestezie vs Antibiotice
- 4anticonceptionale cu antibiotice = sarcina?
- 0Nuvaring vs antibiotice
- 3antibiotic inainte de conceptie
- 1Menstruatie peste marvelon 21
- 1Am ramas insarcinata?
- 2Anticonceptionalele si antibioticele
- 3Yasmine cu antibiotic
- 0Anticonceptionale si covid
Mai multe informații despre: anticonceptionalele si antibioticele