Ecografie abdominala.. analize bune in afara de ficat
Buna ziua, ieri am efectuat o ecografie abdominala de control si mi-au iesit toate bune in afara de ficat.La ficat mi sa spus ca il am cam gras cu urmat date:contur regulat, dimensiuni normale, lob hepatic drep 145 mm, lob caudat 24 mm, lob hepatic stang 78 mm dimensiune de limita superioara, margine anterioara ascutita, ecostructura omogena pe toate ariile de sectiune, desen parenchimatos normal, ecogenitate crescuta cu aspect de steatoza gradul 2;vena porta 10 mm, nedilatata.As dori sa stiu dc e ceva grav si ce tratament ar trebui sa urmez de preferinta naturist (ceaiuri).
Ms frumos!
Ms frumos!
5 comentarii
FICATUL este singurul organ care es regenereaza cel mai bine este sa mergi la un medic gastroenterolog pt ati da o schema de tratament, dar pana atunci poti lua si singur cateva masuri cum ar fi: odihna multa, ceiuri hepatice asa se numesc care es beau cam 1 litru pe zi caldute pt a se absorbi mai bine, FARA ZAHAR, SI DIMINEATA PE STOMACUL GOL O LINGURITA DE MIERE TINUTA SUB LIMBA ACEL LOC ESTE LEGATURA CU FICATUL, SI SA MERGI LA DOCTOR PT SCHEMA DE TRATAMENT.
Buna ziua.
Ce simptome v-au determinat sa faceti ecografia ?
Aveti analize sanguine ( TGO, TGP ) facute recent ?
Ce simptome v-au determinat sa faceti ecografia ?
Aveti analize sanguine ( TGO, TGP ) facute recent ?
da am facu acum o luna de zile tgo=27, tgp=35, ggt=35, am facut ecografia de control fara nici o durere sau altceva doar pus si simplu
Si inca ceva mi sa recomandat se medicul d familie sa iau esentin si nu stiu ce sunt astea ca nu l.am intrebat si nici nu am ajuns la farmacie! Ms frumos!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ficatul sau problema lombara !!! Va rog raspundeti'mi
- 8Diagnostic nesigur
- 6Boli la ficat
- 4Creatina distruge ficatul si rinichii?
- 5interactioneaza silimarina cu logest?
- 2Steatoza hepatica
- 2afectiunea prostatei
- 0ecografie abdominala
- 0remedii pentru ficat
- 0Interpretare analize
- 1Ficatul gras
- 1Analize modificate la ficat
- 0interpretare RMN ficat
- 8Ecografie abdomen total
- 0Leucocite crescute
- 0Fiere durere mare
- 5Ficatul gras și mărit de la ce este?