durere in zona ficatului
imi poate spune cineva din ce cauza am durere in dreptul ficatului?am avut hepatita tip A acum 10 ani si anul trecut la ecograf mi sa spus ca am fierea puturoasa si ficatul putin marit lobul drept. Acum am dureri in zona ficatului si nu stiu de ce, poate ma ajuta cineva. multumesc.
4 comentarii
Buna.
Ficatul este un organ care nu doare.In schimb ceea ce te deranjeaza pe tine este vezica biliara.Un regim de viata bine pus la punct iti va ameliora situatia.Intre timp ar fi bine sa faci totusi niste examene biochimice, TGO, TGP, proteinograma, si chiar o ecografie.
Multa sanatate
Ficatul este un organ care nu doare.In schimb ceea ce te deranjeaza pe tine este vezica biliara.Un regim de viata bine pus la punct iti va ameliora situatia.Intre timp ar fi bine sa faci totusi niste examene biochimice, TGO, TGP, proteinograma, si chiar o ecografie.
Multa sanatate
da am inteles, o sa fac niste analize si un ecograf si poate va dau rezultatele, dar asta prin aprilie. multumesc mult. apropo, imi este frica de operatie, daca trebuie scoasa afara vezica biliara? [am 31 ani]. seful meu a avut o astfel de operatie. multumesc.
si eu am aceleasi simptome ca si domnul Sandel.Ma doare in partea stanga si dreapta. intro zi acum 1 saptamana m-am trezit si simteam ceva in stomac.apoi am incept sa vars.De primele trei ori cand am varsat am varsat tot ce am mancat.apoi numai galbui si cu gust amar.
Am fost la doctor si mi sa spus ca am fierea puturoasa si ficatul marit si ca daca nu tin regim la sange ma imbolnavesc mai rau si ca fac inca o cadere ca aceasta si e mai grav.
As fi tare curioasa sa mai aud si alte pareri.
Am fost la doctor si mi sa spus ca am fierea puturoasa si ficatul marit si ca daca nu tin regim la sange ma imbolnavesc mai rau si ca fac inca o cadere ca aceasta si e mai grav.
As fi tare curioasa sa mai aud si alte pareri.
si eu am dureri in zona ficatului.sunt operata de colecist de 1 an iar in luna februarie a acestui an am fost diagnosticata cu steatoza hepatica non alcolica.fac tratament cu liv 52 si silimarina.uneori durerile sunt foarte puternice am facut analizele pentru hepatita ascunsa si au iesit negative stiu doar ca ficatu este foarte marit.as vrea in primu rand sa stiu ce dieta sa urmezsi ce calmante sa iau pentru ca ketonalul nu ma mai ajuta. va multumesc foarte mult pentru timpu acordat. p.s. am 42 ani
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ficat? Inima?
- 4onicomicoza reparuta dupa 2-3 ani
- 4Poate fii cancer
- 4problema in zona ficatului
- 91metastaze multiple la ficat
- 4durere in zona ficatului si a apendicelui
- 12ficat marit
- 1ficat marit
- 5virus hepatic B.. cum sa-mi protejez ficatul?
- 10Problema la ficat
- 2ficat polichistic
- 6antibioticele si ficatul
- 4Probleme cu ficatul...ajutor urgent va rog
- 0analize sange la ficat
- 1Ficat marit cu ecogenitate crescuta
- 5interactioneaza silimarina cu logest?
- 4Amorteala Ficat
- 6am ciroza hepatica cu virus c.. ce sanse sunt de vindecare?
- 0remedii pentru ficat
- 1Analize ficat
Mai multe informații despre: Ficatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: