ecografie abdominala
am ficat hiperecoic si pancreas hipercoic, avident colesterol 238 mg/dl.trigliceride 171 mg/dl (am 48 de ani )
stiti vreun tratament naturist, sau program de alimentatie (sigur trebuie), va multumesc
stiti vreun tratament naturist, sau program de alimentatie (sigur trebuie), va multumesc
3 comentarii
Probabil scrie hiperecogen, , , , , e un ficat steatozic , o incarcare grasa ca urmare a alimentatiei nesanatoase, aproape zilnic cu prajeli, salamuri, mezeluri, sosuri, dulciuri rafinate, superconcentrate, saraca in fructe si legume.tasteaza pe net " tratament ficat steatozic "." regim ficat steatozic " si vei gasi multe informatii utile.
va multumesc pentru sfat, dar prajeli nu mananc, mezeluri nu, dulciuri da, din decembrie am fost depistata cu gastrita de reflux, am anulat cafeaua sucurile, citricele recunosc nu mananc echilbrat, dimineata nu mananc vin la ora 4 de la servici mananc in graba atunci, am crezut ca ma linistesc cu gadtrita
Buna seara.Am si eu o intrebare.Mi am facut programare saptamana viitoare pentru o ecografie. Problema este ca doar pe la ora 17 mai era liber, dimineata nu am reusit sa imi fac programare, si de ce zic problema...pentru ca am citit si aici pe forum ca ar fi indicat sa se faca dimineata. Cam cu cate ore inainte nu trebuie mancat? Eu am tot citit pe internet ca ar fi 5-6 ore, dar mi e cam imposibil pentru ca lucrez si daca nu mananc atatea ore mi se face rau mai ales ca am avut si o gastrita.Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0analize - ecografie abdominala
- 1Interpretare ecografie abdominală
- 2afectiunea prostatei
- 0ecografie abdominala
- 0rezultat ecografie abdominala
- 1Ecografie abdominala
- 5Ecografie abdominala.. analize bune in afara de ficat
- 0Rezultat ecografie abdominala
- 0Interpretare analize
- 1Ecografie Abdominala-probleme la rinichi si vezica urinara si Ficat
- 0Rezultate ecografie abdominala